Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Gastrokurzy italské kuchyně s ochutnávkou a nápoji

Bodinger II. Ostrava - Moravská Ostrava a Přívoz (mapa)

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Bodinger II.

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (3)
  • Rezervace kurzu na tel. 603 293 889.
  • Pro otevření kurzu je třeba alespoň 12 účastníků, jinak se kurz nekoná. V takovém případě by byl klient informován o navrácení peněz.
  • Připravovaná jídla i nápoje jsou zahrnuty v ceně voucheru.

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

1 500 Kč −76 % 349 Kč
1 500 Kč −76 % 349 Kč
1 500 Kč −76 % 349 Kč
1 500 Kč −76 % 349 Kč
1 500 Kč −76 % 349 Kč
1 500 Kč −76 % 349 Kč

Zázrak podobný objevení Turínského plátna zažívají mnozí milovníci jídla po ochutnání pravé italské kuchyni. Ohromeně zjistí, že čerstvá rajčata chutnají lépe než kečup, že pasta nejsou nudle a že v tiramisu není ani kapka tuzemáku.

Přijměte pozvání na ukázkové kurzy italské kuchyně s ochutnávkou , které vede renomovaný gastroodborník Honza Řepa, jenž měl tu čest vařit i pro norského krále. Kurzy se konají ve čtvrtek 27. září ve studiu Bodinger.

Vyberte si svůj kurz:

  • Boloňské menu (od 11 hod.)
  • Toskánské menu (od 14:30 hod.)
  • Sicilské menu (od 18 hod.)

Kuchař vám předvede a vysvětlí postup a vy pak ochutnáte jeho výsledné dílo. Jídla si pak můžete uvařit doma. V ceně voucheru je zahrnuta kompletní konzumace pokrmů a také občerstvení v podobě kávy, čaje, vody nebo džusu. 

Součástí každého kurzu je také ochutnávka vín je bonus v podobě ochutnávky vín.

Ukázkový kurz Boloňské menu

Na kurzu ochutnáte:

  • Caprese bruschettu s buffalo mozzarellou a bazalkovým pestem
  • Tagliatelle Bolognese s hoblinkami parmazánu
  • Jahody s balsamico crema a nočkem mascarpone

Na kurzu vás lektor dále seznámí:

  • s bruschettou
  • jak pracovat s rajčaty
  • jak poznat kvalitní mozzarellu
  • jak snadno vyrobit bazalkové pesto
  • jak správně připravit semolinové těsto na pravé italské těstoviny
  • jak vyrobit domácí tagliatelle
  • jak připravit omáčku bolognese
  • jak rychle a snadno vykouzlit hoblinky z parmazánu
  • jak připravit slavný michelinský dezert

Ukázkový kurz Toskánské menu

Lektor bude připravovat:

  • Polévku minestrone
  • Domácí raviolli plněné rukolou, piniovými oříšky a sýrem ricotta
  • Panna cottu s lesní omáčkou s vinnou redukcí z červeného vína

Na kurzu se seznámíte:

  • s přípravou velmi oblíbené zeleninové polévky minestrone
  • s přípravou semolinového těsta na pravé italské těstoviny
  • jak pracovat s rukolou
  • jak připravit náplně do raviolli
  • jak pracovat se strojkem na výrobu těstovin
  • jak vyrobit domácí raviolli
  • jak připravit panna cottu
  • jak uvařit rychlou lesní omáčku
  • jak si připravit vinnou redukci

Ukázkový kurz Sicilské menu

Na kurzu si dopřejete:

  • Parmskou šunku s ručně pečenými Grissini a panenským olivovým olejem
  • Gnocchi all´amatriciana
  • Malinový šerbet se zakysanou smetanou

Na tomto kurzu získáte tipy:

  • jak vybrat kvalitní šunku
  • jak připravit těsto na domácí grissini
  • jak vyrobit grissini
  • jak připravit těsto na domácí gnocchi
  • jak vyrobit gnocchi
  • jak správně krájet
  • jak zpracovávat rajčata, čerstvá, loupaná i sterilovaná
  • jak přichystat slavnou omáčku all´amatriciana
  • jak velmi rychle ukuchtit malinový šerbet

Nahoru
Právě jste offline.
Vaše internetové připojení je zpět.
Lokalita