
Termín
Platnost do 27. 9. 2012.
- Rezervace kurzu na tel. 603 293 889.
- Pro otevření kurzu je třeba alespoň 12 účastníků, jinak se kurz nekoná. V takovém případě by byl klient informován o navrácení peněz.
- Připravovaná jídla i nápoje jsou zahrnuty v ceně voucheru.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 27. 9. 2012.
- Rezervace kurzu na tel. 603 293 889.
- Pro otevření kurzu je třeba alespoň 12 účastníků, jinak se kurz nekoná. V takovém případě by byl klient informován o navrácení peněz.
- Připravovaná jídla i nápoje jsou zahrnuty v ceně voucheru.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 27. 9. 2012.
- Rezervace kurzu na tel. 603 293 889.
- Pro otevření kurzu je třeba alespoň 12 účastníků, jinak se kurz nekoná. V takovém případě by byl klient informován o navrácení peněz.
- Připravovaná jídla i nápoje jsou zahrnuty v ceně voucheru.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Zázrak podobný objevení Turínského plátna zažívají mnozí milovníci jídla po ochutnání pravé italské kuchyni. Ohromeně zjistí, že čerstvá rajčata chutnají lépe než kečup, že pasta nejsou nudle a že v tiramisu není ani kapka tuzemáku.
Přijměte pozvání na ukázkové kurzy italské kuchyně s ochutnávkou , které vede renomovaný gastroodborník Honza Řepa, jenž měl tu čest vařit i pro norského krále. Kurzy se konají ve čtvrtek 27. září ve studiu Bodinger.
Vyberte si svůj kurz:
- Boloňské menu (od 11 hod.)
- Toskánské menu (od 14:30 hod.)
- Sicilské menu (od 18 hod.)
Kuchař vám předvede a vysvětlí postup a vy pak ochutnáte jeho výsledné dílo. Jídla si pak můžete uvařit doma. V ceně voucheru je zahrnuta kompletní konzumace pokrmů a také občerstvení v podobě kávy, čaje, vody nebo džusu.
Součástí každého kurzu je také ochutnávka vín je bonus v podobě ochutnávky vín.
Ukázkový kurz Boloňské menu
Na kurzu ochutnáte:
- Caprese bruschettu s buffalo mozzarellou a bazalkovým pestem
- Tagliatelle Bolognese s hoblinkami parmazánu
- Jahody s balsamico crema a nočkem mascarpone
Na kurzu vás lektor dále seznámí:
- s bruschettou
- jak pracovat s rajčaty
- jak poznat kvalitní mozzarellu
- jak snadno vyrobit bazalkové pesto
- jak správně připravit semolinové těsto na pravé italské těstoviny
- jak vyrobit domácí tagliatelle
- jak připravit omáčku bolognese
- jak rychle a snadno vykouzlit hoblinky z parmazánu
- jak připravit slavný michelinský dezert
Ukázkový kurz Toskánské menu
Lektor bude připravovat:
- Polévku minestrone
- Domácí raviolli plněné rukolou, piniovými oříšky a sýrem ricotta
- Panna cottu s lesní omáčkou s vinnou redukcí z červeného vína
Na kurzu se seznámíte:
- s přípravou velmi oblíbené zeleninové polévky minestrone
- s přípravou semolinového těsta na pravé italské těstoviny
- jak pracovat s rukolou
- jak připravit náplně do raviolli
- jak pracovat se strojkem na výrobu těstovin
- jak vyrobit domácí raviolli
- jak připravit panna cottu
- jak uvařit rychlou lesní omáčku
- jak si připravit vinnou redukci
Ukázkový kurz Sicilské menu
Na kurzu si dopřejete:
- Parmskou šunku s ručně pečenými Grissini a panenským olivovým olejem
- Gnocchi all´amatriciana
- Malinový šerbet se zakysanou smetanou
Na tomto kurzu získáte tipy:
- jak vybrat kvalitní šunku
- jak připravit těsto na domácí grissini
- jak vyrobit grissini
- jak připravit těsto na domácí gnocchi
- jak vyrobit gnocchi
- jak správně krájet
- jak zpracovávat rajčata, čerstvá, loupaná i sterilovaná
- jak přichystat slavnou omáčku all´amatriciana
- jak velmi rychle ukuchtit malinový šerbet