Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Měsíční tréninky Original bootcamp a Vital program

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Eva

Dobrý den,

bude prosím v nabídce také Pankrác? Mezi lokalitami je, ale v kalendáři jsem ho nenašla.

Předem děkuji za odpověď.

Zuzana Pokorná

Dobrý den, zaujal mne trénink original bootcamp, ale nevim jak jsou nastaveny tréninkové dny. Zda jsou pevně nastaveny, nebo si je můžu vybrat? A jak je to s časovým rozvrhem, zda jsou tréninky vždy ráno,nebo jestli jsou i odpoledne, k večeru. Pracuji na směny, takže se musím řídit tímhle. Děkuji

BOOTCAMPS

Dobrý den,

jsme rádi, že jsme vás zaujali.
Přesné časy tréninků naleznete v rozvrhu na stránkách BOOTCAMPS.cz – http://bootcamps.cz/?time=1389049200#rozvrhy
Měsíční kurz je pouze do 1 lokality v určené hodiny.

Přeji hezký den.

Adla Mertlová

Dobrý den, měla bych zájem o Vital, ale dle rozvrhnu ho máte jen mimo Prahu.
Nebudete ho zavádět i v Záběhlicich ve vecernich hodinách?
 Děkuji

BOOTCAMPS

Dobrý den,
VITAL program máme i v Praze v lokalitě (v létě) HAMR Braník (v zimě) Nedvědovo náměstí ve dnech úterý a čtvrtek. Do Záběhlic ho neplánujeme zavést.

Těšíme se na vás.

Hezký den.

Veronika

Dobrý den,

chtěla bych bootcamp koupit manželovi, ale mluví anglicky tak nevím zda vše pochopí dobře. Myslíte, že to je problém či by se to dalo zvládnout?

 Děkuji

BOOTCAMPS

Dobrý den,
kurzy navštěvují i cizinci. V angličtině není problém.

Hezký den.

Filip

Dobrý den,
chtěl jsem se vás zeptat jestli bych tento voucher mohl koupit svému 13-ti letému synovi který se o posilování velmi zajímá a toto si přeje skusit.Děkuji

BOOTCAMPS

Dobrý den,
cvičení bootcamp je pouze pro osoby starší 18 let případně pro osoby od 15 let se svolením zákonného zástupce. V případě Vašeho syna bych doporučil počkat až na dovršení 15. roku.

Hezký den.

Jana

Dobrý den,
ráda bych se zeptala, jak je to u nabízeného měsíčního kurzu Vital Program v případě, že nebudu moci dorazit na některou z vypsaných lekcí, například z důvodu nemoci či práce. Je možné si hodinu nahradit, nebo kurz po měsíci končí a zameškané lekce jsou bohužel propadlé? Předem děkuji za odpověď.

BOOTCAMPS

Dobrý den,
u měsíčních kurzů je to tak, že zmeškané lekce nelze nahradit. Prosím, vybere si takový termín, kdy budete vědět, že můžete absolvovat všechny lekce. V případě nemoci lze kurz posunout po uzdravení.

Přeji hezký den.

Hedvika

Dobrý den,

Vaše nabídka mne hodně zaujala, uvažuji o kurzu, který začíná 31.12., ale zároveň vím, že z první hodiny bych musela odejít cca o 20 minut dříve, je to možné?

Předem děkuji za odpověď.

BOOTCAMPS

Dobrý den,
jsme rádi, že jsme vás zaujali.
Ano, můžete odejít o chvíli dříve z tréninku. S tím není problém.
Těšíme se na vás.

Přeji hezký den.

Tereza

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, jestli je pro mne vhodný Original Bootcamp, který je pro mne hlavně osobní výzvou, jelikož nejsem vyloženě sportovně aktivní, ale ráda bych to tímto změnila.. Jedná se mi o to, zda nebudu záleží pro ostatní..

Předem děkuji za odpověď

BOOTCAMPS

Dobrý den Terezo,
jsme rádi, že vás bootcamp zaujal. Tréninky jsou poměrně náročné, ale trenéři jsou profesionálové a spolu s ostatními klienty vám pomohou kurz zvládnout až do konce. A v případě, že by byl Original bootcamp opravdu nad vaše síly je možné přejít na VITAL progam, který je odlehčenou formou Original bootcampu.

Přeji hezký den.

Kamil

Dobry den,
je mozne si to clenstvo nastavit tak, ze by som mal trening 1× tyzdenne po dobu 2 mesiacov pre program Vital? Lebo na tento typ programu je trening iba v utorky a stvrtky a ja mam uz kazdy utorok mam iny program.
 Diky

BOOTCAMPS

Dobrý den,
v případě, že budete mít zájem o členství je tu možnost zvolit členství BRONZE, které opravňuje člena k návštěvě jednoho tréninku týdně dle vlastního výběru. Více naleznete v tabulce členství na našich stránkách. Členství BRONZE však není předmětem této nabídky na Slevomatu. V případě dalších otázek ke členství BOOTCAMPS nás prosím kontaktujte přes formulář na stránkách bootcamps.cz.

Hezký den.

Barbora Děcká

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, proč v nabídce kalendáře pro rezervaci na webu bootcamps.cz není HAMR Braník a Stromovka, přestože dle rozvrhu tam bootcamp probíhá? Druhý dotaz se týká času konání jednotlivých tréninků. Děkuji

BOOTCAMPS

Dobrý den,
kalendář je již doplněn o nabídku měsíčních kurzů v lokalitě HAMR Braník. Stromovka se na zimu přesouvá do lokality Slavoj Holešovice, proto není v kalendáři zmíněná. Lokalita Stromovka začíná opět na začátku jara. Časy jednotlivých tréninků naleznete v „rozvrhu tréninků“, který je na homepage.

Přeji hezký den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru