3chodové degustační menu včetně humra pro DVA
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 20. 11. 2012.
Můžete využít do 20. 11. 2012
- Rezervace stolu nutná předem na tel. čísle 377 224 595.
- Voucher je určen pouze na konzumaci v restauraci.
- Každý z hostů může mít jiný tapas set a jiný hlavní chod, je však nutné nahlásit vybrané pokrmy při rezervaci.
- Podnik má oddělené kuřácké a nekuřácké prostory.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Jak jednoduché to v životě má pán s příjmením Přecechtěl. Hned ví, že luxusní večeři s humrem by přece chtěl!
Je váš partner spíše na vepřové a šunku, zatímco vy toužíte dát si humra nebo tapas s mořskými plody? Dnešní voucher do luxusní španělské restaurace El Cid vám splní sen oběma. Povzneste i vy všední den na slavnostní a staňte se opravdovými gurmety díky degustačnímu menu pro dva.
Čekají vás tři bohaté chody, tapas i hlavní jídlo si vyberete sami z několika možností. Máte tak skvělou příležitost ochutnat humra!
Velké degustační španělské menu el Cid pro DVA:
Předkrm - tapas dle přání
Jamón Serrano - španělská sušená šunka z horské oblasti Sierra Nevada Chorizo - španělská pikantní klobása Lomo - španělské sušené vepřové karé, nakrájené na jemné plátky Salchichon - kořeněný salám z vepřového masa |
čtyři španělské klobásy, šunka a krkovice jako předkrm, celkem 60 g)
nebo Tapas Marinos
Pulpo a la Gallega - marinovaná chobotnice v panenském olivovém oleji na galicijský způsob, sypaná zauzenou paprikou Salmón Marinado - marinovaný losos dle receptury el Cid Restaurante Langostino – grilovaný humr severský na lávě |
tři španělské mořské tapasy, celkem 120 g
Hlavní chod dle přání
- Vepřová panenka Carne de Cerdo (180 g) - panenka marinovaná v olivovém oleji s čerstvými bylinkami a připravená na lávovém grilu, podávaná se zelenými fazolkami na česneku a omáčkou z lesních hříbků
- nebo Arroz con Filete de Salmón (180 g) – parmezánové risotto s čerstvým filetem lososa, pečenou zeleninou na olivovém oleji a s bylinkovým pestem
- nebo Humr Bogavante (cca 300 g) – 1/2 vařeného humra ve vinném vývaru podávaná se salátem s česnekovou omáčkou alioli
Sladký dezert
- Fondant au Chocolat - jemný čokoládový dezert podávaný s omáčkou z vanilky
Moderní stylová restaurace
Španělskou restauraci el Cid najdete v Plzni nedaleko náměstí Republiky. Ochutnáte zde rustikální španělskou, ale i obecně středomořskou a rybí kuchyni.
Temperamentní jižanskou atmosféru reflektuje i interiér, kterému dominují tlumená žlutá, oranžová a červená barva a dále dřevo a porcelán. Na stěnách visí originály Jiřího Kovaříka s motivy koridy a pod stropem se houpe španělská sušená šunka.