Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Půlroční/roční jazykové kurzy v BOHEMIA INSTITUT

3,7 / 5 BOHEMIA INSTITUT s.r.o. Praha  (mapa) 37 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Veronika

Dobry vecer,
je mozne se za 16 tydnu naucit trochu anglicky?
Dekuji

El.

Dobrý den,chci se zeptat, chtěla bych na kurz Italštiny a jsem uplný začátečník, jde to a kdy jsou kurzy? den a hodina. Dekuji

Eva , BOHEMIA INSTITUT

Dobrý den, otevíráme také skupinu italštiny pro naprosté začátečníky. Nové rozvrhy vypisujeme až po uzávěrce všech přihlášek – tato uzávěrka probíhá v zásadě zítra. Tedy zítra odpoledne bude již znám realizační den. Obecně jsou všechny kurzy zahajovány v rozmezí dnů pondělí až čtvrtek po 17,30 hod. (od 17,30, 18,00, 18,30 ).

Magdalena

Tak to, bohužel, asi vaši nabídku nebudu moct využít, potřebovala bych před zakoupením voucheru mít jasně stanovený den kurzu…

Eva , BOHEMIA INSTITUT

Dobrý den,
pokud je Váš rozvrh omezený pouze např. na možnost jediného realizačního dne, pak je to opravdu trochu problematické. Nicméně byla by možnost při časové neslučitelnosti realizace v příštím období (např. od ledna) nebo výměna např. za angličtinu, kde od každé pokročilosti otevíráme cca 3 – 6 kurzů, tedy v podstatě každý den.

Magdalena

Dobrý den,
skupina F1 na francouzštinu je pro úplné začátečníky?

Eva , BOHEMIA INSTITUT

Dobrý den, Magdaleno,
otevíráme také skupinu francouzštiny pro naprosté začátečníky. Nicméně tabulku kurzů berte jako ilustrativní (jedná se o právě realizované- ukončené kurzy), nové rozvrhy vypisujeme právě až po uzávěrce všech přihlášek. Tzn. při osobní registraci nám sdělíte své časové dispozice.
Obecně jsou všechny kurzy zahajovány v rozmezí dnů pondělí až čtvrtek po 17,30 hod. (od 17,30, 18,00, 18,30 ).

Zuzka

Dobrý den,
v textu píšete, že po dohodě mohu voucher uplatnit na druhý semestr. Pokud si tedy teď koupím voucher a nezajdu se zaregistrovat do 26.9., tak si mohu voucher ponechat a zaregistrovat se v říjnu do letního semetru?

Eva , BOHEMIA INSTITUT

Dobrý den,
ano, přesně tak, pokud přijdete na osobní registraci mezi 27.9.-31.10. , pak proběhne registrace dle další dohody od tzv. midsemestru či od letního semestru.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru