
Termín
Platnost do 27. 9. 2012.
- Rezervace kurzu předem na tel. 603 293 889, případně přímo na prodejně.
- Připravovaná jídla i nápoje jsou zahrnuty v ceně voucheru.
- Pro otevření PRAKTICKÉHO kurzu je třeba alespoň 12 účastníků, jinak se kurz nekoná. V takovém případě by byl klient informován o navrácení peněz.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 27. 9. 2012.
- Rezervace kurzu předem na tel. 603 293 889, případně přímo na prodejně.
- Připravovaná jídla i nápoje jsou zahrnuty v ceně voucheru.
- Pro otevření PRAKTICKÉHO kurzu je třeba alespoň 12 účastníků, jinak se kurz nekoná. V takovém případě by byl klient informován o navrácení peněz.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 27. 9. 2012.
- Rezervace kurzu předem na tel. 603 293 889, případně přímo na prodejně.
- Připravovaná jídla i nápoje jsou zahrnuty v ceně voucheru.
- Pro otevření PRAKTICKÉHO kurzu je třeba alespoň 12 účastníků, jinak se kurz nekoná. V takovém případě by byl klient informován o navrácení peněz.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 27. 9. 2012.
- Rezervace kurzu předem na tel. 603 293 889, případně přímo na prodejně.
- Připravovaná jídla i nápoje jsou zahrnuty v ceně voucheru.
- Pro otevření PRAKTICKÉHO kurzu je třeba alespoň 12 účastníků, jinak se kurz nekoná. V takovém případě by byl klient informován o navrácení peněz.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 27. 9. 2012.
- Rezervace kurzu předem na tel. 603 293 889, případně přímo na prodejně.
- Připravovaná jídla i nápoje jsou zahrnuty v ceně voucheru.
- Pro otevření PRAKTICKÉHO kurzu je třeba alespoň 12 účastníků, jinak se kurz nekoná. V takovém případě by byl klient informován o navrácení peněz.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 27. 9. 2012.
- Rezervace kurzu předem na tel. 603 293 889, případně přímo na prodejně.
- Připravovaná jídla i nápoje jsou zahrnuty v ceně voucheru.
- Pro otevření PRAKTICKÉHO kurzu je třeba alespoň 12 účastníků, jinak se kurz nekoná. V takovém případě by byl klient informován o navrácení peněz.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Kurzy vaření šéfkuchaře Honzy Řepy jsou určeny dychtivým kuchtičkám, gurmánům, co ovládají nůž lépe než volant, zběsilým gastroteroristům, co s láskou krmí své blízké nejslovutnějšími pokrmy, i kibicům, co na kastroly nesáhnou.
Přijměte pozvání na kurzy vaření, ale též na kurzy ukázkové a ochutnávací, které vede renomovaný gastroodborník, jenž měl tu čest vařit i pro norského krále.
Kurzy se konají ve dnech 26. a 27. září ve studiu Bodinger. V ceně voucheru je zahrnuta kompletní konzumace pokrmů a také občerstvení v podobě kávy, čaje, vody nebo džusu.
Součástí kurzů je bonus v podobě Školy kávy, kterou vede barista Petr Jindřich (26. září), nebo ochutnávka vín (27. září). Výstupem praktických kurzů je certifikát o jejich absolvování.
Praktické vaření
Ve středu 26. září se konají tři kurzy ochutnávací a praktické, kde se klienti učí vařit. Jedná se o kurzy:
- sushi (od 9 hod)
- italská kuchyně (od 13 hod)
- steaky (od 18:30 hod)
Kapacita každého kurzu je 12 – 16 osob.
Ukázkové kurzy
Ve čtvrtek 27. září probíhají tři kurzy ochutnávací a ukázkové, při kterých zájemci nevaří, pouze si užívají servírované pokrmy a sledují šéfkuchaře při práci a výuce. Jedná se o kurzy:
- boloňské menu (od 11 hod)
- toskánské menu (od 14:30 hod)
- sicilské menu (od 18 hod)
Kapacita kurzu je 25 osob.
Praktický kurz SUSHI
Na kurzu se bude připravovat toto menu:
- Maki Sushi
- Temaki Sushi
- Nigiri Sushi
- Uramaki Sushi
Lektor vás seznámí s tím, jak:
- pracovat s tradičními dochucovacími prostředky (sojová omáčka, wasabi, nakládané zázvory, wacame salát, pikantní červený salátek)
- správně a rychle uvařit sushi rýži
- dochutit rýži
- porcovat a krájet ryby
- míchat wasabi
- rolovat maki rolky
- rolovat uramaki rolky
- připravovat temaki sushi
- tvarovat nigiri sushi
- servírovat sushi
- ovládat japonské hůlky
- konzumovat sushi s dochucovacími prostředky
Praktický kurz Italské kuchyně:
Během kurzu se naučíte vařit:
- Domácí těstoviny tagliatelle s pečenou šalotkou, cuketkou, grilovanými krevetami a rukolovým pestem
- Italské hříbkové rizoto s hoblinkami parmazánu a grilovaným krůtím prsíčkem
- Tradiční tiramisu dle staroitalského receptu
Obsahem kurzu je:
- ruční výroba domácích těstovin pomocí strojku
- práce s krevetami – loupání i úprava
- krájení a úprava zeleniny
- výroba rukolového pesta
- úprava hříbků
- správné marinování a grilování krůtích prsou
- výroba lahodného italského rizota
- příprava hoblinek z parmazánu
- tip na oddělování žloutků od bílků
- příprava nejvyhlášenějšího italského tiramisu
Praktický kurz Steaky aneb jak ovládat gastronomický klenot hlavních jídel
Během kurzu se bude připravovat:
- Grilované kuřecí prsíčko se smetanovými kapustičkami, pancettou a pečenými grenaillemi s rozmarýnem
- Steak ze savého selátka s čerstvým listovým baby špenátem a opraženými piniovými oříšky podávaný se šťouchanými bramborami a jarní cibulkou
- Uruguayský Flank steak s glazovanými cukrovými lusky a pečenou bramborou Roseval servírovanou se smetanovým dipem
Kurz dále poskytne důležité informace:
- ohledně zásad práce s masem – marinování nebo doby úpravy
- jak a kde nakupovat maso a jak poznat jeho stáří a kvalitu
- jak marinovat a péci kuřecí prsíčka
- jak marinovat a péci vepřové karé
- jak marinovat a péci hovězí pupek
- jak jednoduše a snadno upravit lahodné kapustičky
- jak připravit delikátní a rychlé brambory
- jak ultra rychle upravit čerstvý špenát
- jak připravit velmi oblíbenou bramborovou přílohu
- jak správně připravit cukrové lusky
- jak zpracovat zajímavou odrůdu brambor v tradiční úpravě
- jak namíchat lahodný, jemný a rychlý sýrový dip
Ukázkový kurz Boloňské menu
Na kurzu ochutnáte:
- Caprese bruschettu s buffalo mozzarellou a bazalkovým pestem
- Tagliatelle Bolognese s hoblinkami parmazánu
- Jahody s balsamico crema a nočkem mascarpone
Na kurzu vás lektor dále seznámí:
- s bruschettou
- jak pracovat s rajčaty
- jak poznat kvalitní mozzarellu
- jak snadno vyrobit bazalkové pesto
- jak správně připravit semolinové těsto na pravé italské těstoviny
- jak vyrobit domácí tagliatelle
- jak připravit omáčku bolognese
- jak rychle a snadno vykouzlit hoblinky z parmazánu
- jak připravit slavný michelinský dezert
Ukázkový kurz Toskánské menu
Lektor bude připravovat:
- Polévku minestrone
- Domácí raviolli plněné rukolou, piniovými oříšky a sýrem ricotta
- Panna cottu s lesní omáčkou s vinnou redukcí z červeného vína
Na kurzu se seznámíte:
- s přípravou velmi oblíbené zeleninové polévky minestrone
- s přípravou semolinového těsta na pravé italské těstoviny
- jak pracovat s rukolou
- jak připravit náplně do raviolli
- jak pracovat se strojkem na výrobu těstovin
- jak vyrobit domácí raviolli
- jak připravit panna cottu
- jak uvařit rychlou lesní omáčku
- jak si připravit vinnou redukci
Ukázkový kurz Sicilské menu
Na kurzu si dopřejete:
- Parmskou šunku s ručně pečenými Grissini a panenským olivovým olejem
- Gnocchi all´amatriciana
- Malinový šerbet se zakysanou smetanou
Na tomto kurzu získáte tipy:
- jak vybrat kvalitní šunku
- jak připravit těsto na domácí grissini
- jak vyrobit grissini
- jak připravit těsto na domácí gnocchi
- jak vyrobit gnocchi
- jak správně krájet
- jak zpracovávat rajčata, čerstvá, loupaná i sterilovaná
- jak přichystat slavnou omáčku all´amatriciana
- jak velmi rychle ukuchtit malinový šerbet