Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

79 Kč za DVĚ cafe latté, DVĚ perlivé vody a DVĚ porce domácí levandulové nebo čokoládovo-kokosové bábovky. Oslaďte si život se slevou 59 %.

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Martin

Pisete,ze rezervace je vhodná vzhledem k blížícímu se konci platnosti voucherů.Vždyť ještě ani nezačaly platit.Uvádíte platnost 31.5.-31.8.?????

Slevomat

Oni to mysleli spíš tak, že doporučují rezervaci, až se bude blížit konec platnosti voucherů. Takže třeba cca na konci července..

Janina

je nutná rezervace ? v případě, že chodím po městě a chci si chvíli posedět a jít dál, tak to se mám jěště objednat ?To je proti zdravému rozumu ? Vždyď toto je kavárna, kde si dám kávu ,posedím a jdu.Když bude plno, jdu dál.Prosím, odpovězte již jasně – je nutná rezervace nebo ne ? Kolem toho je řečí a psaní a zbytečně

ladule

šmarjá tak půjdeš kolem a když bude volno, tak si sedneš. rezervace (jak to aspoň můj mdlý rozum chápe) je doporučována proto, abys tam nepřišla a neodešla naštvaná, když bude plno .)

Pea

Dobrý den všem i Jarinovi, přeji slunce v duši. Levandulová bábovka je nejenom gastronomickým zážitkem nýbrž i léčí. Vždyť kdo by dokázal v kavárně u levandule spěchat, chvátat a stresovat se. Navodí v nás krásnou harmonii a úsměv přímo na duši…a ta cena za chvílu klidu a pohody? navíc gde si v Brně můžete pustit gramofonovou desku…

Není levandulová bábovka jako levandulová bábovka. Za osm pětek si dám 8 lahváčů a mám úsměv v duši půl dne.

e

Dobrý den,
je nutná rezervace 7 dní dopředu?

Kavárna Hraběnka

Nevím jak jste na to přišli, ale toto rčitě nutné není

e

Právě že se to píše v instrukcích voucheru: Pro zachování garance poskytnutí služby je doporučena rezervace minimálně 7 dní předem a nejpozději 30 dní pře uplynutím platnosti voucheru.

e

Každopádně děkuji za odpověď ;)

Kavárna Hraběnka

Rezervaci takto dopředu rozhodně doporučujete k blížícímu se konci platnosti voucherů

Ondřej

Dobrý den, myslíte, že by případně operativně na místě šlo vyměnit latté za presso?:)

Ondřej

mimochodem, jestli jde o levandulovou bábovku od brněnského KOKINa, tak máte palec nahoru, protože je famózní!!

Kavárna Hraběnka

Určitě.

Josef

Mám v Brně na zelným trhu 20 Bar Podzemí a latte mám za 25 a k tomu zákusek se šlehačkou za 10 nebo 15 kč podle druhu – bez rezervace každý den !

smartynaf

takže se vejdeme při konzumaci v páru do 79,– Kč?

Zuzana

Nechápu proč strkáte reklamu k cizí slevě

josef

Jistě 2 latte – 50,– kč k tomu tiramisu se šlehačkou za jedno 15 ,–kč a je to pro 2 osoby 80,– kč

josef

Tak to se omlouvám netušil jsem že to múže někoho naštvat nebo urazit , jen jsem napsal příspěvek. Myslým že ta sleva na ty 2 kávy je dost dobrá na ty ceny co jsou tu v okolí (střed Brna).
V kavárně je určitě i velmi příjemné prostředí a obsluha takže kdo má tohle kafíčko rád levněji nepořídí . A ještě jednou se omlouvám jestli jsem někoho urazil či naštval.

smartynaf

a plus dvě vody, ty jsou u Vás zdarma? To bych tady moc nerozhlašoval, nebo máte pořád natřískáno a profit 0,– :o)

josef

Vodu pijou žáby přece !!

smartynaf

…no prááávě, jenže oni to mají pánové v té slevě o kterou zde běží, čili cena Podzemí vs Hraběnka..mno nevím no.

ivule

a existuje ten váš bar když ho ani google nenašel?sem se chtěla podívat, jak to u vás vypadá, s takovýma cenama bych byla častým návštěvníkem…

josef

Je to na zelném trhu 20 vchod klubu EL.SOMBRERO je to nově otevřeno jen 4 týdny, je to ve spodní části zelňáku

smartynaf

Dobrý den, mám dotaz. Zakoupil jsem si pár těch voucheru, protože říkali že je to fakt levný… a ani jeden z nás nepijeme kávu, nejíme buchtice a vodu nepiju, jsem snad žába??. Je možné za to natankovat Narural 95 někde v Brně? Popřípadě si za to koupit někde pivo, nebo nějaký triko či pumpky? opravdu nevíme zda k vám zajdeme v této situaci… :o)

Jana Vlčková

CENA dobrá, ráda bych si zakpila, ale já mám chuť na kávu, když npř. chodím po městě a chci si odpočinout. Protoi nekoupím toto s rezervací. Stejné bylo v Tescu Brno, a zde není nutná rezervace. Když pijdu a bude obsazeno, tak klidně půjdu o dům áke a ne, abch jěště provolávala a hládkovala čas

gebre

No vazeni,ja docela souhlasim s jarinem.Argu­mentovat tady stylem,ze neco nesezenu pod 35Kc,tak proc ne…je jako,ze napr.nejaky konkretni kus obleceni tady nesezenu pod 1.990,– tak si nekoupim ani v zahranici za polovic anebo abyste nerekli,ze srovnavam nesrovnatelne,tak napr. ze nesezenu sklenku okurek pod ja nevim 30Kc,tak si je koupim nehlede na to,ze kdyz si je zasadim sam,tak mam za tech 30Kc tech sklenic pomalu 150.Ale kdo chce kam at tam jde.

ladule

no podle mýho, když někdo na kávičky a zákusky normálně stejně chodí, tak tahle sleva skutečně slevou je.
já třeba zákusky tolik neprožívám, ale kdybych si dala kdekoliv kávu a vodu, tak za to pokaždé zaplatím víc než těch 40 korun, na které mě to vyjde tady. takže.. sleva to je, ne? .)

AdamR

Cena je rozhodně přívětivá, zajímavá nabídka děkuji.
A k tomu, co se tu řeší, 79,– je celkem málo za tu jednu „porci“ no a když vezmete v potaz, že to celé má te 2×, myslím, že není co řešit ;)

Jenda

Jarine, je vidět, že jsi skutečně Jarin! Určitě patříš mezi ty, co si vaří doma 3v1, říkají tomu káva a k tomu sežereš půl plechu buchty. Buď si žiješ ve svém pohádkovém světě komunismu nebo jsi od konkurence…

Jana

Dobrý den, jde vyměnit latte za jinoukávu? A ta Bonaqua – to je ta na obrázku? Nebo ji dostaneme v láhvi :o)?

Kavárna Hraběnka

Za jinou kávu, by to možné bylo, ale pouze do hodnoty latte a bez alkoholu. Voda je klasicky lahvová.

Kavárna Hraběnka

Na obrázku káva tak jak ji servírujeme, tedy s vodou :)

Aduš

Voacher sem koupila, odpolední kafíčka po škole máme s kámoškou rády :) sleva se mi zdá přiměřená, za latté sem v Brně dala už i přes pade.. A levandulová bábovka – sice nejsem moc na sladký, ale ráda jí vyzkoušim :)
Jen by mě zajímalo (stran kavárny), jestli je nutné volat třeba den, dva dopředu, nebo když dostaneme chuť na kávu, tak jen zavolat, jestli mají volný stolek, že by nám na něj dali rezervačku – díky za odpověď, moc se tam těšíme :))

Kavárna Hraběnka

Raději zavolat, ale několik dní dopředu není potřeba

Tomas

Jarine, musis chodit do kavaren a ne do automatu na hnedou brecku. Ta cena odpovida kavarenskym cenam v dobrych kavarnach.

Jolana

je možné si dát místo kávy něco jiného? ráda bych šla s kamarádkou, která kávu nepije…

Kavárna Hraběnka

Bohužel toto možné není. I tak Vás u nás rádi přivítáme.

jarin

lidi,co blbnete?Nerikam,ze nekdy nejsou na slevomatu veci ktere se vyplati,ale jedno male kaficko,jednu obyc.vodu a jeden pidikousek babovecky za 40Kc?A kdyz vezmu,ze plna cena je 80Kc…tak je mi vas lito utracet za tyhle absolutne predrazeny slevy.

EmilyV.

Já zase nechápu, co blbnete Vy – jenom latté nenajdete v kavárnách pod 35,–, takže mít k tomu ještě bábovku se mi zdá v pohodě =)

Kavárna Hraběnka

Dobrý den, nejedná se o malou kávu, ale latte macchiato a normální porce bábovky s domácí šlehačkou, ne pidikousek. Pokud seženete levnější nabídku v centru brna, rozdíl Vám rádi doplatíme :)

Janka

Trochu mne nemile prekvapilo, ze je rezervace nutna :-(

Slevomat

Dobrý den Janko, věřte, že by Vás víc překvapilo, kdybyste přišla na výbornou kávu a bábovku a nebylo vůbec místo… Určitě rezervaci pro jistou doporučujeme :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru