Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Kurz vaření indické kuchyně – 6chodové menu

4,5 / 5 Ájurvéda centrum Praha Praha - Malá Strana  (mapa) 508 prodejů

Přehled nabídky

3,0
Petra
Varianty (1)

Indická kuchyně patří díky množství koření, postupů a délce vaření k jedné z nejsofistikovanějších kuchyní na světě. Lze se ji však naučit i v evropských podmínkách!

Přijměte pozvání na kurz vaření klasické indické gastronomie pro začátečníky do prostor kuchyně Ájurvéda centrum Praha. Lektorem je zkušený gastroodborník s dvacetiletou praxí.

Naučíte se připravovat 6chodové menu thálí:

  • polévku dál
  • hlavní jídlo sabdží
  • čatní
  • rajtu
  • pickles
  • indickou placku čapátí (včetně toho, jak ji nafouknout)

Úvod kurzu je věnován teoretické části a styčným bodům indické kuchyně. Poté následuje teoretická průprava, která si klade za cíl naučit i začínajícího kuchaře, jak připravit kompletní indické menu.

Během kurzu studenti konzumují chody, které si sami připravili a mohou také ochutnat léčivé víno s himalájskými bylinami.

Na závěr kurzu obdrží absolventi upomínkový certifikát o absolvování.

Lekce trvají tři a půl až čtyři hodiny a odehrávají se během týdne ve večerních hodinách od 16 do 19:30 hodin a v sobotu 8:30–12 či 15–18:30.

Lekce jsou limitovány vždy 5 zájemci, kurzy je možné využít od ledna 2014. Na kurz není třeba brát si žádné pomůcky, vše důležité obdržíte na místě.

Alergeny
1

Obiloviny obsahující lepek

pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich

2

Korýši

a výrobky z nich

3

Vejce

a výrobky z nich

4

Ryby

a výrobky z nich

5

Podzemnice olejná (Arašídy)

a výrobky z nich

6

Sójové boby (Sója)

a výrobky z nich

7

Mléko

a výrobky z něj

8

Skořápkové plody

mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich

9

Celer

a výrobky z něj

10

Hořčice

a výrobky z ní

11

Sezamová semena (Sezam)

a výrobky z nich

12

Oxid siřičitý a siřičitany

v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2

13

Vlčí bob (Lupina)

a výrobky z něj

14

Měkkýši

a výrobky z nich

Upozornění:

Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky. 

Nahoru