Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Paintball v největších areálech Evropy!

Paintball - HraBarev.cz Hostivice  (mapa) 1 083 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Michaela Daněčková

Dobrý den,chci se zeptat,jestli je kombinéza také v ceně?

HraBarev.cz

Dobrý den,
v ceně je zahrnuta maska, zbraň/značkovač, ochranná maska, munice, vstup na hřiště, doprava a organizátor. Kompletní vždy v profesionální prádelně vyprané maskáčové oblečení si u nás můžete zapůjčit za 90,– Kč. Pokud však chcete ušetřit, doporučujeme přinést si jakékoliv vlastní sportovní oblečení, které lze od zásahů bez problémů vyprat. 


Těšíme se na Vaši případnou návštěvu.


Tým HraBarev.cz
HraBarev.cz

Dobrý den,
rozdíl mezi kasárnami Hájek a areálem raketové základny Bratronice je zejména v tom, že kasárny Hájek jsou připraveny a tak trochu i specializovány na menši skupinky, díky svému variabilnímu systému členění prostoru na menší hřiště, která jsou vhodná i pro opravdu malé skupinky (http://www.hrabarev.cz/nase-hriste-hajek#2). Raketová základna Bratronice oproti tomu disponuje jedním obrovským autentickým prostorem, který vyloženě vybízí k velkým strategickým a teambuildingovím hrám, který však pro malinké skupiny není dle našeho názoru až tak vhodný, jako prostor kasáren Hájek, neboť by se zde hráči menších skupinek příliš dlouho hledali a o něco míň by si zde zahráli.

Těšíme se na Vaši případnou návštěvu.
Tým HraBarev.cz

Marťas

Dobrý den, byl jsem u Vás v těch kasárnách Hájek u metra Zličín a musím říct, že to bylo naprosto super. Chtěli bychom s lidmi z práce vyzkoušet i ten Váš druhý areál. Píšete, že je tento areál vhodný pro větší skupiny, můžete to prosím upřesnit? Předpokládám, že by nás bylo zhruba tak 30.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru