Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Poznávací dovolená pro dva u Adršpachu

4,3 / 5 Hotel Praha Adršpach (mapa) 647 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Příplatky
Benefity
FKSP
Zuzana Brejlová

Dobrý den, nějak mi nejde do hlavy pojem: „Storno: Rezervace je závazná.“, znamená to, že pokud z nějakého vážného důvodu (může to být i onemocnění) nemám nárok si termín změnit?
Děkuji za odpověď

Rosťa

Dobrý den,v ceně (200.-/300.- Kč)pro domácího mazlíčka je zahrnuta nejen strávená noc na pokoji,ale vztahuje se na něj i polopenze?Myslím si že by jste jednotlivé vouchery ještě mohli cenově zvýhodnit dle délky pobytu,je rozdíl zda-li měníte povlečení po dvou nocích a po pěti.předem děkuji za odpověď.

Petr Puschmann

Vaši otázce nerozumím. Vím, že poplatky za psa máme opravdu vysoké. Je to pouze z hlediska regulace. Podle zkušeností máme s takto nastavenými cenami tak tři psi v hotelu na noc. Bez cenové regulace jich je i patnáct. To to číslo je neúnosné i pro skalní miláčky zviřat a nepřispívá to k pohodě a spokojenosti všech hostů včetně majitelů psů.

Věra

Dobrý den, chtěla bych koupit voucher rodičům k vánocům, ale nevím kdy ho budou chtít využít. Je možné aby si termín pak zarezervovali sami? Děkuji

Petr Puschmann

Jistě. Kupte kupon, obdarujte rodiče a rezervaci provďťe po novém roce vy nebo rodiče sami.

Jaroslav Forejt

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, ten voucher za 1999kč na 2 dny, to je cena pro jednu osobu nebo pro dvě? Děkuji za odpověď.

Petr Puschmann

1999,– korun je cena za dvě osoby s polopenzí (dvě snídaně a dvě večeře) na dvě noci. Chcete rezervaci?

David Domkář

Hezký večer, uvažuji o tom, že bych tento voucher zakoupil rodičům a také rodičům mé manželky k vánocům. Bylo by možné, aby měli pokoje zvlášť po 2 lůžkách? Je možné, aby si termín pobytu rezervovali až po uvážení? Tedy po vánocích?
 Děkuji

Petr Puschmann

Ano, obojí je možné. Kupte vouchry, rezervujte po vánocích a do rezervace napište požadavek na lůžka.

Jaroslava Jaroslava

bezpředmětná otázka. teď jsem si všimla, že vouchery jsou od Nového roku… :-) děkuji.

Jaroslava Jaroslava

Dobrý den,
máte prosím volno v termínu od 20.-22.12.2013 na dvě noci pro dva? Děkuji.

Andrea

Dobrý den
Chtěla bych se zeptat, jestli je opravdu možné ubytování s domácím mazlíčkem? Máme pejska rasy bígl. Bylo by možné ubytování i s ním? Děkuji

Petr Puschmann

Ano. Pejska vezměte s sebou.

Jan


Nemělo to chybu. Naprostá pohoda. V hotelu nám nic nechybělo. Hotel poskytuje výborné zázemí pro výlety, které stojí za to. Městské info centrum nic moc, ale vstřícní majitelé dobře poradili.

Radovan

Dobrý den. Pokud bychom cestovali se dvěma dětmi 9 a 14 let a s babičkou (tedy v pěti lidech), jaký nám doporučíte voucher? Jeden voucher pro dva a doplatek za přistýlky nebo jakou variantu doporučujete?

Petr Puschmann

Ano , kupte voucher. Ten platí pro dvě osoby. Za děti i babičku zaplatíte po příjezdu. Dá vám velký pohodlný pokoj pro rodinu.

Radovan

Dobrý den, prosím, kolik by stála přistýlka pro dospělého?

Petr Puschmann

Přistýlka, dětská postýlka :
Přistýlka dospělí 450,– za noc s polopenzí. Dítě od 2 do 15 let na přistýlce nebo dětské postýlce 320,– za noc s polopenzí. Dětský set pro děti do dvou let – postýlka včetně lůžkovin, vanička na koupání, osuška a nočník za 100,– za noc.

Iveta

Dobrý den, je možnost parkovat u hotelu?

Petr Puschmann

Parkovat můžete:
Městské parkoviště zdarma, 50m od hotelu. Na kamerami monitorovaném náměstí před hotelem za 60,– za noc. Na uzavřeném kamerami monitorovaném hotelovém parkovišti za budovou za 60,– na noc.

Nikolka Mildová

Dobrý den,

lze vouchery s platností červenec – srpen využít i v jiných měsících?

Petr Puschmann

Ano, to je možné.

Petr Puschmann

Červenec a srpen můžete rezervovat i smimo sezónním voucherem s doplatkem po příjezdu.

Zdena a Honza

Můžu jenom doporučit. Dobrý hotel. Výborné domácí jídlo, to se jen tak nevidí. Byli jsme s mojí paní velice spokojeni, byl to dárek od dětí a oravdu se trefili. Nádherná krajina. Fantastické vyhlídky hlavně z Hejšoviny.

Petr Puschmann

Vážený pane Hejkrlík, ještě k Adršpach. Věřte mi, že přijet tam na půldenní výlet je větší výhra než tam bydlet. Je to velice rušné míto s nělolika tisíci turisty denně. Penzionky jsou situovány u vstupu do skal u obrovského parkoviště na kterém parkují desítky atobusů a stovky aut. Je to okouzlující místo a povinná návštema hostů v regionu. Daleko větší klid a stejné zážitky si dopřejete i v ostatních místech našeho kraje.

Bára

Úžasný pobyt. Kupon jsme dostali od rodičů k vánocům. Byli jsme i s detmi. Pohodlný hotel s výborným jídlem. Adršpach je překrásné místo a Broumovské stěny to je nádhera. Na místech jako je Hvězda, Supí hnízdo nebo vyhlídka Koruna se mi chtělo zpívat: Kde domov můj…

Petr Puschmann

Vážený pane Hejkrlík, hotel je pár desítek minut pěšky od skalního masivu jehž součástí je i Adšpach. Masiv skalních útvarů se táhne v délce 20 km od hory Stolovou horu Hejšovina přes Broumovské stěny, Ostaš, Jiráskovy skály, Teplické skály a končí Adršpachem. V samotném Adršpachu kromě 3 penzionů s velice nízkou kapacitou a horentními cenami ubytování nenajdete. Stavět se tam nesmí.
Více informací zde: http://www.hotel-praha.cz/vylety-po-okoli

Milan Hejkrlík

Opět upozorňuji, že je nesprávně uveden popis, hotel není v Adršpachu, ale Broumově. Takto to může být pro řadu zákazníků zavádějící. Adršpašské skalní město a obec Adršpach je cca 20 km autem. Už toto by mělo potenciální zákazníky varovat. Je to obdobné, pokud bych inzeroval hotel v Berouně a tvrdil a nabízel jej jako hotel v Praze s tím, že do 30 minut je člověk v Praze.

Slevomat.cz

Dobrý den, Milane. Uvádíme U Adršpachu, nikoliv v Adršpachu. Broumov a jeho okolí je taktéž krásné :-) Ale děkujeme za upozornění, příště zkusíme nabídku popsat ještě více výstižněji.

Petr Puschmann

Pro klienty kterým 20.12.2013 končí platnost kuponu pro sezonu 2013 a nemohou už najít vhodný termín. Pro tyto případy jsem vyčlenil první jarní víkend 21.-23.3.2014. Kon­taktujte mě na 777801991

Petr Puschmann

Kola:
Půjčovna kol je 50 m od hotelu v klášteře. Cena za den 300,– za půl dne 150,– Tel: 733 739 726 r­ezervace.
Svoje i půjčená kola si uschováte v hotelové úschovně kol zdarma. Vchod má přímo z hotelového parkoviště.

Michal Nedopílek

Půjčujete také kola, nebo je možnost si je někde v Broumově zapůjčit?
 Děkuji

Petr Puschmann

Máte pevný termín a bojíte se že bude po koupi voucheru obsazený? Napište na hotel-praha@hotel-praha.cz ,udělám Vám před rezervaci. Číslo voucheru dodáte po jeho koupi.

Petr Puschmann

Vážení hosté,
druhou sezónu zde nabízíme pobyt v našem krásném kraji. V sezoně 2013 k nám přijelo rekordních 10.000 turistů. Z toho 3500 pobyt koupila zde. Děkuji Vám. Rodinný hotel vlastníme a provozujeme už 24 let. Příští sezona bude pro nás jubilejní. Soudě podle vřelých zápisů v naší hotelové knize byla drtivá většina hostů spokojena. Samozřejmě reagujeme i na přání a připomínky a rádi přicházíme s něčím novým. Nyní je to salátový samoobslužný bar, zmrzlinový samoobslužný pult, WiFi připojení i na pokojích (instalujeme nové rozvody) a džusové nápoje k snídani. To vše v rámci voucheru v ceně. Neváhejte a vyberete si pro Váš pobyt naši nabídku již nyní, můžete rezervovat ty nejlepší termíny. Pro delší pobyt lze vouchery spojovat. Před koupí voucheru Vám rád udělám před rezervaci termínu, číslo voucheru doplníte později. Na novém webu www.hotel-praha.cz najdete veškeré informace včetně typů na vaše výlety. Překrásná příroda regionu nedotčená průmyslem Vám poskytne báječnou relaxaci, vy na oplátku dáte práci místním, na turistickém ruchu závislým lidem v této nelehké době. Petr Puschmann, hoteliér s rodinou

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru