Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Eurovíkend v Petrohradu včetně letenky i ubytování

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
FKSP
Eva

Dobrý den, když jsem sama, musím mít nutně doplatek jednolůžkového pokoje a můžete mi zaručit, že uvidím dvě věci, kvůli kterým bych tam jela, t.j. Ermitáž a Petrodvorce ? Děkuji, Eva

Robert | CONDOR

Dobrý den, Evo!
Doplatek jednolůžkového pokoje není samozřejmě nutný, pokud se domluvíte na společném užívání pokoje s další cestující osobou. Pokud nám necháte Váš kontakt, rádi jej předáme zájemci se stejným přáním. Doporučuji jej poslat na plzen@condor.cz
Pokud se Ermitáže týče, žádný z bodů programu není povinný a tak se můžete případně oddělit a prohlídkou uměleckých skvostů strávit celé dny.
Petrodvorce slíbit nemohu, jejich prohlídka je do značné míry závislá na vůli skupiny a také provozní době.
Co Vám ale slíbit mohu, to je nadšení z krás tohoto velkolepého města. Někteří naši klienti dokonce byli tak nadšeni, že cestu absolvovali opakovaně. Není divu, Petrohrad rozhodně patří k městům, které si Vás získají a ráda je navštívíte znovu. I proto, že všechny pamětihodnosti se během několika dnů při nejlepší vůli stihnout nedají.
Těším se na setkání 16. listopadu.

Petr Zenkl

Myslím, že podobné nabídky, kdy se z částky prezentované v mailu jako cena vyklube jen záloha na mnohem vyšší celkovou cenu, by na Slevomat neměly patřit. Nejsem odborník, ale myslím, že by se to dalo s úspěchem označit za klamavou reklamu.

Robert | CONDOR

Dobrý den, pane Zenkle!
Máte pravdu, nedopatřením se v newsletteru objevila vyčíslená záloha, která na první pohled není jednoznačně rozpoznatelná jako pouhá část celkové ceny. Omlouvám se, probrali jsme celou záležitost se zástupcem serveru a již by se obdobně prezentovaná informace o ceně neměla objevit přinejmenším v souvislosti s naším produktem. Děkujeme za Vaše upozornění.
Na druhou stranu, je nesporné, že v textu je celková cena, stejně jako záloha a doplatek naprosto jednoznačně uvedena.
Věřím, že toto vysvětlení přijmete a my zařídíme, abyste v budoucnu byl zcela spokojen.
Přeji Vám hezký večer a slunečný víkend

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru