Jak chutná podzim? Po žlutooranžových listech, lehké námraze s kapkou svěžího deště a vůně sametových hříbků, křupavých jablkách a zamlžených švestkách a pestrých ocasech papírových draků.
Zeptejte se na to ve vyhlášeném Koras restaurantu a mistři kulinářského umění vám a vašemu doprovodu místo odpovědi naservírují 5 lahodných chodů podzimního menu. Těšte se na nezapomenutelný gurmánský zážitek.
Co se bude podávat:
Cava, španělské šumivé víno (0,1 l)
Podzimní salát z pestrých salátových listů, pečené červené řepy, hrušek a křupavých chipsů ze sýru Gran Moravia
Jemné capuccino z lesních hříbků s letním lanýžem
Tempranillo, Viňa Vilano Roble r. 2011 (0,1 l)
Hovězí Tagliata – Filírovaný, do růžova grilovaný hovězí steak, pyré z pečených brambor a glazovaná šalotka
Domácí čokoládovo-skořicový mousse s čerstvým ovocem
K dobrému jídlu patří také dobré pití. Restaurace je pověstná svými vinnými sklepy – vybírat můžete až ze sto různých druhů. Najdete zde vína francouzská, moravská, slovenská, vína ze známých vinic Evropy i ze zámoří. Pokud jste širokou nabídkou zaskočeni, nechte si něco dobrého doporučit.
Prožitek z jídla umocní příjemný personál i stylový prostor restaurace, spojující čistý design s mořeným dřevem.
Nahlédněte do jídelního lístku a nechte se inspirovat k další návštěvě. Restaurace si zakládá na kvalitě a čerstvosti surovin, ze kterých připravuje nejrůznější pokrmy mezinárodní kuchyně. V nabídce najdete denně čerstvé ryby a mořské speciality.
Každý všední den si tu můžete pochutnat na tříchodovém podlením menu, na večer sestavuje mistr šéfkuchař zase několikachodová degustační menu.
Prostor se výborně hodí k pořádání větších rodinných oslav nebo firemních večírků až pro 80 lidí. Pokud vám zde zachutnalo, využijte nabízených cateringových služeb a nechte si špičkové menu na míru donést a naservírovat, kam si budete přát.