Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

6denní zájezd do italského Rimini

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
FKSP
Dmytry

Dobrý den, estli koupim ten 6denni zajezd k moři do Italie – Rimini, a ja kupuju s me přitekyně , no tak kolik člověk budou žit v pokoje v hotelech?

Jiří

Dobry den.
Jak se plati za deti? (3 a 5 let).
 Dekuji

CKČeské kormidlo

Dobrý den,
neposkytujeme žádné slevy na děti. Každá osoba musí zaplatit plnou cenu.

Barbora Finková

Dobrý den taktéž by me zajímalo zda je možný nástup v Plzni? A jestli je možnost mít pokoj pro tři případně koupit přístylku a na kolik by vyšla?

CK České kormidlo

Dobrý den, odjezd z Plzně není možný. Autobus vyjíždí z Prahy a pak směr Brno. Možnost 3– lůžkového pokoje, z této ceny neposkytujeme již žádné slevy na děti nebo na přistýlky.

MH

Prosím Vas tento termín: 09.-05. 10. 2012 znamená, že odjezd je kdy? 30.9.

CK České kormidlo

Dobrý den, termín od 09.10. je s odjezdem 09.10.
Odjezd např. z Prahy je předpokládaný v 18 hod.

Jiřina Weber

Dobrý den,
byl by možný svoz z nebo nástup v Plzni ??
 Děkuji

KOKA

Když jsme tam byli v květnu 6–11.5, koupat se dalo, voda sice studennější, ale to na podzim nehrozí…mírný vsup do moře umožnil koupání…Museli jsme zaplatit pouze přepravu lodí do benátek – už něvím kolik EUR to bylo na osobu, snad 15 (povinné)? No potom, pokud někdo chtěl v SAN MARINU na věž, tak se taky platilo snad 5 EUR na osobu, poté každý vstup do muzea, ale tam nikdo nešel, lidi spíše nakupovali… Jinak doporučuji nevynechávat v Rimini delfinárium, to by opravdový zážitek i pro dospělé, na osobu to bylo kolem 13 EUR, show ale mají asi jen do konce září, přidám odkaz: http://www.delfinariorimini.it/#

Petra

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jak je to s garancí termínu když se nevyprodají všechny místa v autobuse? jak dlouho trvá priblizne cesta z brno na místo pobytu dle minulých zkušeností a zda-li z minulých let nevíte zda se dalo ještě koupat na začátku října? Děkuji za odpověd

CK České kormidlo

Dobrý den, v případě, že se termín neobsadí, nabídneme nejbližší možný. V případě, že vám nebude vyhovovat i tato varianta, tak vracíme celou částku. Máme zkušenosti, že i na začátku října je krásné počasí na koupání, samozřejmě k podzimu patří krátké dny, brzo se stmívá. Cesta do Benátek cca 12 hod, z Benátek do Rimini ještě další 4 hod.

Veronika

Dobrý den,
kolik je potřeba mít kapesného, na tuto dovolenou, ohledně památek a je možné některé cestování památek vynechat?děkuji za odpověď

Veronika

Dobrý den,
kolik je potřeba mít kapesného, na tuto dovolenou, ohledně památek a je možné některé cestování památek vynechat?děkuji za odpověď

CK České kormidlo

Dobrý den, samozřejmě se nemusíte zúčastnit celého programu. Je nutné mít s sebou částku 15 euro, která je povinná do Benátek a dále pak dle vlastního uvážení.

KOKA

Tady jsme byli letos v květnu, počastí vyšlo pěkně, Benátky a San Marino byly super. Doporučuju všem. My jsme byli moc spokojeni, hned bych jela zase.

CK České kormidlo

Dobrý den, děkuji za velmi pěknou zprávu, jsem ráda, že se zájezdy vydařil a líbilo se vám.

VV

Dobrý den,
je možné si pobyt prodloužit – tzn. absolvovat cestu tam v jednom termínu (např. 21.9.) a cestu zpět v následujícím termínu (např. 29.9.)? Jaká by byla cena takto spojeného zájezdu? (doprava by se totiž měla počítat pouze jednou, ale ve voucherech je vždy započtena doprava tam i zpět)

 Díky

CK České kormidlo

Dobrý den,bohužel termíny nelze kombinovat a spojovat.

CK České kormidlo

Dobrý den,bohužel termíny nelze kombinovat a spojovat.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru