Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Půlroční i roční jazykové kurzy v BOHEMIA INSTITUT

3,7 / 5 BOHEMIA INSTITUT s.r.o. Praha  (mapa) 84 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Šárka Loukotová

Dobrý den,
ráda bych se Vás zeptala, jestli bude přípravný kurz pro složení zkoušky TOEFL.
 Děkuji

Eva , BOHEMIA INSTITUT

Dobry den, slecno Loukotová, zkoušku TOEFL můžete (na rozdíl od Cambridgeských zkoušek- PET, FCE,CAE) skládat v jakékoli úrovni. Tedy přípravný kurz na tento typ zkoušky by neměl význam. Tzn. zkouška pouze deklaruje (dle dosazeneho bodoveho skore) Vaši jazykovou úroveň. Nicméně se sylabem této zkoušky se můžete po dohodě seznámit v bezplatných konzultacích- lektor Vám vysvětlí princip zkoušky, případně doporučí literaturu (k dispozici jsou modelove testy apod.)

Lucie

Dobrý den, pracuji v nepravidelných směnách, takže by mne zajímalo, jestli je možné kombinovat dny výuky, nebo mi bude učen jeden den v týdnu a v ten den budu muset chodit? děkuji

Eva , BOHEMIA INSTITUT

Dobrý den, Lucie,
Vaše situace se dá řešit pravidelným střídáním jazykových skupin nebo využíváním bezplatných konzultací, kterými si budete nahrazovat odpadlé hodiny. V minulosti jsme meli jiz nekolikrat ucastniky s timto problemem (letusky, zdravotni sestry,…) vzdy se nam podarilo nalezt kompromisni vyhovujici reseni.

Petra Královcová

Dobrý den,
plánujete otevření kurzu španělštiny pro pokročilé zaměřeného na přípravu na zkoušku DELE?

Tereza Hvězdová

Tohle není ani tak dotaz, jako ohodnocení Bohemia Institutu – absolvala jsem pomaturitní studium FRJ a se získanými vědomostmi načínám třetí rok na UK v oboru a stále žiji v gramatice z toho, co jsem pochytila pod taktovkou lektorů :) minimálně tedy FRJ můžu doporučit všemi deseti!

Eva , BOHEMIA INSTITUT

Dobrý den, Terezo díky za ohodnocení; co více si přát než spokojenost našich minulých absolventů :) Vaše ocenění předáme s radostí i našim lektorům francouzštiny.

Katerina

Dobry den, mimo pripravnych kurzu na CAE mate i kurzy na FCE? Lze uplatnit voucher na tento kurz? Na vasich strankach jsem nenasla prehled vypsanych kurzu od rijna. Byl by tento kurz v rozmezi dvouhodin jednou tydne? nebo kde mohu najit informace?
 dekuji

Eva , BOHEMIA INSTITUT

Dobrý den, Katerino, ano, pripravne kurzy na FCE budeme samozrejme tez otevirat (jedna se o nejvice žádané zkouškové kurzy). Kurz se realizuje 1× tydne (kurzů přípravných k FCE bude ale pravdepodobně dle zájmu účastníků více). Máme zkušenost, že tento kurz je vhodné kombinovat s konverzačně zaměřeným kurzem v upper-intermediate úrovni, protože přípravný kurz je opravdu hodně „nadupaný“ gramatikou a v této úrovni lidem často chybí právě i komunikační dovednosti na žádané úrovni.

Károly Liska

Dobry den, jelikoz terminy nejsou vypsany, co se stane kdyz si koupim voucher a nevyhovuje mi termin a cas a nebudu moct se kurzu zucastnit. Propadne mi voucher nebo potom je mozne penize vratit? diky

Eva , BOHEMIA INSTITUT

Dobrý den, pane Lisko, pokud Vaše časové dispozice nejsou omezeny např. pouze na jediný den, pak se domnívám, že vždy nalezneme příslušné řešení. Všechny kurzy garantujeme po 17,00 hod. (Angličtinu na vyžádání i dopoledne). Pokud by však v krajním případě Vaše časová dispozice (kterou uvedete do smluvní přihlášky při osobní přeregistrace) kolidovala s vytvořeným rozvrhem, pak Vám školné vracíme.

Hana

Dobrý den, navazuji na předchozí dotaz, takže když chodím na letní intenzivní měsíční kurz, nemůžu tento voucher uplatnit a pokračovat v ročním kurzu?

Eva , BOHEMIA INSTITUT

Dobrý den, Hano, odpověď je stejná jako u předchozích dotazů. Moc nás těší, že jste u nás spokojena a věřím, že pochopíte, že pouze při realizaci reálných cen jsme dlouhodobě schopni poskytovat kvalitní vzdělávací služby. Odměnou je Vám věrnostní sleva 20%, splátkový kalendář a vstřícný přístup naší studijní kanceláře :)

Veronika

Dobrý den, až z předchozí otázky jsem se dozvěděla, že nabízená sleva je určena pouze pro nové studenty. Zakoupený voucher tedy v případě absolventa vašeho letního kurzu nebude možné uplatnit?

Eva , BOHEMIA INSTITUT

Dobrý den, jak jsme již předeslali, slevová akce je skutečně dotovanou záležitostí a slouží k oslovení nových zájemců, kteří si mohou odzkoušet za výjimečně výhodných podmínek kvalitu jazykového vzdělávání v BOHEMIA INSTITUTU. Nicméně, Vy jako spokojený a věrný klient od nás dostanete věrnostní 20% ní slevu a navíc můžete školné hradit ve splátkách. Doufám,že nám zachováte přízeň :)

Miroslav Veselý

Dobry den, pritelkyne by rada vyuzila nejaky kurz na AJ. Je uplny zacatecnik, takze by bylo lepsi zakoupit kurz na cely rok. Nebo se pletu?? Pak co se tyce dokonceni studia, je vystaven nejaky certifikat, nebo neco jineho co ma nejakou vahu pro pripadne uplatneni v praxi?? Predem dekuji za odpoved a preji hezky zbytek dne

Eva , BOHEMIA INSTITUT

Dobrý den, pane Veselý, samozřejmě, čím déle výuka probíhá v systematicky návazných blocích, tím výraznější jazykový posun lze docílit (specielně u začátečníků).
Na závěr Vám na vyžádání vystavíme bezplatně certifikát o dosažení příslušné jazykové pokročilosti (v souladu s evropským referenčním znalostním rámcem). Těšíme se na Váš další zájem :)

Dáda

Dobrý den,mohu si zakoupit kurz za vámi nabízenou cenu i když jsem u vás už jiný kurz absolvovala?

BOHEMIA INSTITUT, Jana

Dobrý den, Dádo, těší nás Váš opakovaný zájem o naše kurzy. Slevová akce je však určena jako námi dotovaná „ochutnávka“ služby novým zájemcům, kdy si účastníci ověří kvalitu výuky v BOHEMIA INSTITUTU. Následně je našim spokojeným klientům určen věrnostní klub, kdy Vám nabízíme různé věrnostní slevy. V tomto případě můžete využít 20% věrnostní slevu, s možností rozložení částky školného na více splátek. Doufám,že jsme Vás odpovědí nezklamali :) a že nám zachováte přízeň i do budoucna.

petra

dobry den, zajimalo by me zda na italskem kurzu pro pokrocile vyucuje rodily mluvci?

BOHEMIA INSTITUT, Jana

Dobrý den, Petro, v rámci našich kurzů vyšších pokročilostí vyučují převážně rodilí mluvčí. Pokud však i ve vysoké úrovni kurzu vyučuje český lektor, pak se jedná o nadstandardně kvalitního lektora s dlouholetou zahraniční zkušeností a tedy s jazykovou schopností rodilého mluvčího.

Kateřina Návojová

Dobrý den,
mohu se zeptat, zda máte vypsaný přípravný kurz na CAE? Pokud ano, lze na to uplatnit kupon?
Děkuji.

BOHEMIA INSTITUT, Jana

Dobry den,
Kateřino, ano, přípravné kurzy na CAE jsou vypsány, platí tedy na ně i tato slevová akce. Voucher si tedy můžete bez obav zakoupit.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru