Menu pro dva – dva šťavnaté steaky z vysokého roštěnce – RIB EYE s přílohami a omáčkami dle výběru
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 30. 11. 2013.
Můžete využít do 30. 11. 2013
Rezervace 48 hodin předem na tel. 606 99 11 11 či e‑mailu rezervace@nakovarnepraha.cz.
Zrušení rezervace alespoň 24 hodin před návštěvou, jinak voucher propadá.
Voucher lze uplatnit v týdnu od 17 hodin a o víkendu od 15 hodin.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Přijďte ochutnat marinované grilované masíčko s bohatou přílohou do nově zrekonstruované restaurace Na Kovárně v Horních Počernicích.
Pochutnáte si na:
- 2× 250g grilovaný vysoký roštěnec- Rib Eye
- 2× bohatá příloha dle výběru- pečené grenaille, hranolky, šťouchané brambory…
- 2× omáčka na výběr- pepřová, hříbková, estragonová
Vysoký roštěnec „Rib Eye Steak“: přední část roštěnce s jemným, tukem prorostlým masem z přední čtvrtě (před osmým žebrem). Tato část je pěkně prorostlá, a proto také skvěle šťavnatá. Pro milovníky prorostlých steaků neexistuje nic lahodnějšího. Vysoký roštěnec je hned po svíčkové nejměkčí část hovězího. Ze střední části roštěnce se vykrajují tzv. „rib eye steaky“.
V příjemném prostředí restaurace se můžete těšit na speciality české i mezinárodní kuchyně a k jídlu si dopřát tankový Gambrinus 11° EXCELENT, čepovanou Plzeň 12°, čepovaný Birell, širokou nabídku alko a nealko nápojů.
Restaurace je rozdělena na kuřáckou a nekuřáckou část, je vybavená kvalitní vzduchotechnikou, Wi‑Fi, pořádáme pravidelné diskotéky z 80. – 90. let.
Přijímáme tyto stravenky Gastrotour, Ticket Restaurant, Cheque Déjeuner a platební karty Visa, Visa Electron, Master Card a American Express.