Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Cvičení Aqua Zumba® – formujte své tělo ve vodě

4,2 / 5 Aqua Zumba® v Ostravě Ostrava - Jih  (mapa) 143 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Pavlína

cvičení zumby začíná až v polovině září,což znamená že při koupi permanentky na pět vstupů nemůže člověk ani jednou vynechat,aby to nepropadlo?Co když onemocním?

Zumba nás baví

Dobrý den, Pavlíno, můžete si zakoupit tolik vstupů, kolik stihnete využít, v nabídce máme i po 1 vstupu. Lekce začaly již 23.8. s výběrem 18 termínů. Pokud byste onemocněla, může vstup využít někdo jiný, permanentka není na jméno.
Věříme, že si vyberete variantu, která vám bude nejlépe vyhovovat.
Pěkný den!

Kamila Böhmová

Dobrý den, ráda bych si koupila 10 vstupů do Hrabůvky, do Vítku. Píšete, že začínáte ale až 20.9. a cvičí se každý čtvrtek. Platnost voucheru je ale bohužel jen do 18.10. To přece nejde stihnout. děkuji za odpověď

Zumba nás baví

Dobrý den, Kamilo, nabízíme v akci možnost zakoupit 1 vstup, nebo permanentku na 5 vstupů. Vyberte si variantu, která vám nejlépe vyhovuje tak, abyste ji stihla využít do 18.10.
Pokud si cvičení oblíbíte natolik, že budete chtít pokračovat, můžete si poté zakoupit na lekci další permanentku na 5, 10, nebo 15 lekcí.
Hezký den!

Lenka

Dobrý den, můžeme jít na jedu permanentku dvě? Děkuji

Zumba nás baví

Dobrý den, pětivstupovou permanentku může využít jedna osoba. Je možné si zakoupit na lekci permanentku na deset vstupů, kterou mohou využít i dvě osoby.
Pěkný den!

Ivana

Dobrý den, je možno voucher uplatnit na aquaaerobic ve Vodním světě SAREZA v centru Ostravy?

Zumba nás baví

Dobrý den, informace na stránkách Sareza ještě nejsou aktualizované a cvičení aquaaerobiku bylo zrušeno. Ve Vodním světě je plánováno cvičení Aqua Zumba® od konce října, pokud budete mít zájem, napište nám na zumbanasbavi@seznam.cz a o akci na Vodní svět vás budeme informovat.
Hezký den!

Miturová

Dobrý den, rozumím dobře, že pernamentka na 5 vstupů platí do Ostravy SAREZA u Čapkovy Sokolovny?

Zumba nás baví

Dobrý den, jedná se o krytý bazén v Ostravě Porubě, Generála Sochora 1378. Lekce na Čapkárně zatím neprobíhají, plánujeme je až koncem října. Můžete nám napsat na zumbanasbavi@seznam.cz a jakmile bude probíhat akce, budeme vás informovat.
Hezký den!

Veronika

Dobrý den,
pod „Sareza Ostrava“ myslíte bazén na Porubě nebo v centru (Čapkárna)? Také máte uvedeno, že voucher je platný do 18. 10. Znamená to tedy, že pokud si zakoupím permanentku na 5 vstupů, musím veškeré lekce stihnout do toho data? Děkuji a přeji hezký den!

Zumba nás baví

Dobrý den, jedná se o krytý bazén v Ostravě Porubě, Generála Sochora 1378. Na Čapkárně se prozatím lekce nekonají, plánujeme je až koncem října. Pokud budete mít zájem o Čapkárnu, můžete nám napsat na zumbanasbavi@seznam.cz a o akci na tento bazén vám dáme vědět.
Pokud si zakoupíte permanentku, můžete ji využít od 23.8. – 18.10.2012.
Přejeme vám hezký den!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru