Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Trvalé odstranění chloupků pomocí IPL

2,7 / 5 Be Beauty Liberec  (mapa) 62 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Iva

Zdravím,
tak to jsem asi opravdu nepochopila … z textu
Paže, ramena, třísla nebo hýždě chápu, že se jedná o partie paží, ramen a pak buď třísla nebo hýždě. 


Z Vaší odpovědi stejně nevím jaké vouchery mám koupit, jedná se o různé ceny a opravdu jsem teď znejistila. Takže prosím o info jaké (cenové) vouchery mám koupit pro aplikaci na lýtkách, tříslech a podpaží´. 


Děkuji
Iva
Be Beauty

Také zdravím,
konkrétně pro ošetření Vámi požadovaných partií potřebujete zakoupit : 1× voucher kategorie 1 (na podpaží); 1× v. kat. 2 (na třísla) a 1× kat. 3 (na lýtka).
Abych dovysvětlil nabídku tak se jedná pouze o rozdělení partií do skupin, tak že všechny stojí stejně. Nejedná se tedy o cenu za celý balíček.

Michaela Bezvodová

Dobrý den,
zajímalo by mě, jestli je potřeba návštěvy opakovat, aby byl výsledek trvalý. Nebo jedno ošetření vydrží na dlouho či na trvalo?
 Děkuji

Be Beauty

Dobrý den, návštěvy je potřeba opakovat 4–6× pro zaručený trvalý účinek. Nicméně chloupky vypadávají i po prvním ošetření ale pouze ta část, která je v růstové fázy. Fáze se střídají, proto se doporučuje 4–6 opakování aby byly zachyceny všechny chloupky. Doufám, že jsem Vám pomohl.

Iva

Dobrý den,
chtěla bych variantu: třísla, podpaždí a lýtka. Tuto variantu zde nevidím, je tato kombinace možná? případně jaký voucher (cenový) si mám zakoupit.

Děkuji Iva

Be Beauty

Dobrý den, bohužel jste nabídku špatně pochopila. U kategorií je napsáno „paže, ramena, třísla NEBO hýždě“. To znamená, že za cenu této varianty si můžete vybrat jednu z daných partií. Takže pokud chcete třísla, podpaží i lýtka, měla by jste si koupit 3 vouchery. Doufám, že jsem Vám to objasnil. Klidně se znovu zeptejte pokud si stále nejste jistá.

Jakub M.

dobry den, chci se zeptat jestli jde voucher pouzit i na hrudnik, predem diky za odpoved

Be Beauty

Dobrý den,
hrudník sice není zahrnutý ve variantách, ale to není problém. Obsloužíme Vás za voucher kategorie 3 (obměna horní části zad). Doufám, že jsem Vám pomohla.

Tereza Dolenská

Hezký den . Prosím o informaci,zda-li cena je pouze na jedno ošetření vybrané partie,nebo na cyklus několika ošetření po sobě?Děkuji

Be Beauty

Dobrý den, cena je za jedno ošetření.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru