Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Kurz Wine Specialist I. s diplomem

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Wine Master

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Přehled nabídky

Varianty (1)

Můžete využít do 14. 5. 2013

Jak uplatnit

Po zakoupení voucheru se předběžně rezervujte na adrese info@wine-master.cz či telefonicky na čísle +420777268071

Termíny kurzů jsou vypsány na stránkách, v případě zájmu vám mohou být zasílány také e‑mailem.

Příplatky
  • Parkování zdarma
Benefity

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Pluxee (Sodexo)   převést body
Využijete pro:
Cestování a Volný čas
Cestování a Volný čas FKSP
Edenred   převést body
Využijete pro:
Volný čas (Benefity Premium)
Volný čas (Edenred Benefits)
Volný čas FKSP (Edenred Benefits)
Benefity.cz   převést body
Využijete pro:
Cestování a Volný čas
Benefit Plus   převést body
Využijete pro:
Cestování a Volný čas
MúzaPay   převést body
Využijete pro:
Cestování a Volný čas
Up   převést body
Využijete pro:
Cestování a Volný čas

Jak funguje převod benefitních bodů?

2 200 Kč −50 % 1 100 Kč
2 200 Kč −50 % 1 100 Kč

Kdo by nechtěl v dnešní moderní a uspěchané době, zažít chvilku klidu a odpočinku při dobrém jídle a sklence vína…a ještě lépe, umět si sám pro takovou chvíli vybrat tu nevhodnější láhev dobrého vína.

Člověk nemusí být profesionál, aby mohl vínu lépe porozumět. Postačí pouze chtít se naučit něčemu novému, chuť k vínu a chuť navštívit, pro začátek, náš základní kurz Wine Specialist I. 

Naše kurzy jsou otevřené jak široké veřejnosti, milovníkům vín tak i lidem z gastronomie, toužící po rozšíření specializace a po vlastním sebevzdělávání.

Na kurzech se dozvíte, jak se víno zpracovává, základní rozdíly mezi způsoby zrání vína, jak se vyrábí sety, proč víno chutná tak jak chutná, proč víno z různých zemí chutná odlišně. Součástí kurzu je i praktická část s degustací, kde se účastníci kurzu dozví, jak se víno ochutnává, jaké základní vjemy se sledují, ideální teplota servírování podle druhu vína, nejvhodnější gastronomická spojení. 

Více zde: https://www.wine-master.cz/kurzy/

Pro ty, kteří se nespokojí jen se základním průřezem o problematice vín, je kurz Wine Specialist I. současně vstupenkou do dalších navazujících kurzů s možností dosáhnout třeba až na certifikát Wine Specialist Expert.

Rozdělení kurzů:

 Wine Specialist I.

  • kurz je určen všem lidem, různých věkových kategorií, kteří se chtějí dozvědět více o vínech. Chtějí porozumět vínu, dozvědět se informace jak se víno zpracovává, základní rozdíly mezi způsoby zrání vína, jak se vyrábí sety, proč víno chutná tak jak chutná, proč víno z různých zemí chutná odlišně. Součástí kurzu je i praktická část s degustací, kde se účastníci kurzu dozví, jak se víno ochutnává, jaké základní vjemy se sledují, ideální teplota servírování podle druhu vína, nejvhodnější gastronomická spojení. 

 Wine Specialist II.

  • kurz navazuje na Wine specialist I. Účastníci si zde prohloubí znalosti o zrání a zpracování vína. Dozví se o nejznámějších vinařských regionech světa, jako je Bordeaux, Mosela, Piemonte, Toskánsko, Chile, ale i Morava.

 Wine Specialist Expert

  • kurz navazuje na předchozí dva kurzy. Je zaměřen na hlubší znalosti odrůd, terroiru, historii vinohradnictví. Výuka bude zaměřena na umění degustace a senzorického hodnocení vín.


Více o kurzech zde: https://www.wine-master.cz/kurzy/

 

Podmínky kurzů:

  • Kurz je rozdělen do dvou dnů, vždy po 5 hodinách
  • Každý účasník obdrží studijní materiály a závěrečný diplom o absolvování kurzu
  • V ceně je zahrnuta i ochutnávka vín
  • Minimální počet pro otevření kurzu je 8 osob
  • Maximální počet účastníků v kurzu 20 osob
  • Pro skupinu nad 8 osob možnost domluvit individuální termíny

Termíny kurzů v roce 2013

24 – 25. 1. 2013    17–22 hodin Wine specialist I. 

26 – 27. 1. 2013    14–19 hodin Wine specialist I. 

31.1 – 1. 2. 2013  17–22 hodin Wine specialist II. 

02 – 03. 2. 2013  14–19 hodin Wine specialist II. 

14 – 15. 2. 2013  17–22 hodin Wine specialist Expert 

16 – 17. 2. 2013  14–19 hodin Wine specialist Expert

Věnovat se vám bude: Ing. Iveta Steinerová, která má mnoholeté zkušenosti v oblasti enologie. V Itálii absolvovala roční studium „Enologie – sommelierství“ a následně pak i degustátorské zkoušky. Od roku 2005 se profesionálně zabývá vínem, věnuje se poradenské činnosti v oblasti vína, školení perosnálu restaurací a vinoték, ale také pořádání kurzů a degustací o víně pro širokou veřejnost. Zasedá v komisích pro hodnocení vína a přispívá články o víně do časopisů a novin.

 

Nahoru
Právě jste offline.
Vaše internetové připojení je zpět.
Lokalita