Připravíme Vám kanadského humra v úpravě dle Vašeho výběru. Můžete si vybrat ze tří nabízených úprav:
Humr v bylinkovém másle tzv. Beurre Blanc – humr se pošíruje v bílém víně se šalotkou, česnekem a čerstvými bylinkami, po uvaření se šťáva zredukuje a zašlehá se máslo
Humr sweet and sour - humr se uvaří a poté ogriluje společně s ananasem a přelévá se lehce pálivou thajskou omáčkou
Humr thermidor - klasická úprava kdy se humr uvaří, z várky a smetany se připraví bešamel, maso z humra se překrájí a vloží zpět do schránky, přelije bešamelem, posype sýrem parmazán a zagratinuje
Humr je servírován vždy již rozpůlený s vyloupanými klepety, což umožňuje snadnou konzumaci.
Restaurant Jan Pýcha – TVRZ si v roce 2004 postavil šéfkuchař Jan Pýcha po svém návratu ze zahraničních stáží v Japonském Tokiu, Americkém New Yourku, Francii a Belgii. Své kuchařské umění předvedl i v rámci českého reprezentačního národního kuchařského týmu na několika světových kuchařských pohárech a olympiádách, ze kterých má několik medailí. Ve své restauraci vaří od tradičních českých specialit přes klasická mezinárodní jídla až po sezónní lahůdky včetně výběru z denně čerstvých ryb vystavených v ledové tříšti.