Kanadský humr ve třech úpravách dle vlastního výběru
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 2. 12. 2012.
Můžete využít do 2. 12. 2012
Nutná rezervace předem.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Připravíme Vám kanadského humra v úpravě dle Vašeho výběru. Můžete si vybrat ze tří nabízených úprav:
Humr v bylinkovém másle tzv. Beurre Blanc – humr se pošíruje v bílém víně se šalotkou, česnekem a čerstvými bylinkami, po uvaření se šťáva zredukuje a zašlehá se máslo
Humr sweet and sour - humr se uvaří a poté ogriluje společně s ananasem a přelévá se lehce pálivou thajskou omáčkou
Humr thermidor - klasická úprava kdy se humr uvaří, z várky a smetany se připraví bešamel, maso z humra se překrájí a vloží zpět do schránky, přelije bešamelem, posype sýrem parmazán a zagratinuje
Humr je servírován vždy již rozpůlený s vyloupanými klepety, což umožňuje snadnou konzumaci.
Restaurant Jan Pýcha – TVRZ si v roce 2004 postavil šéfkuchař Jan Pýcha po svém návratu ze zahraničních stáží v Japonském Tokiu, Americkém New Yourku, Francii a Belgii. Své kuchařské umění předvedl i v rámci českého reprezentačního národního kuchařského týmu na několika světových kuchařských pohárech a olympiádách, ze kterých má několik medailí. Ve své restauraci vaří od tradičních českých specialit přes klasická mezinárodní jídla až po sezónní lahůdky včetně výběru z denně čerstvých ryb vystavených v ledové tříšti.