Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Kurz angličtiny standard za velice výhodnou cenu – 16 lekcí za 1290 Kč

ICEO - vzdělávací centrum Praha - Smíchov  (mapa) 11 prodejů

Přehled nabídky

Varianty (1)

Angličtina standard pro všechny, který nemají času nazbyt, ale přesto se chtějí naučit jazyk nebo se v něm zdokonalit. Výuka probíhá formou neustále konverzace a v učebních materiálech jsou obsahy celých lekcí spravovány v písemný i audio formě. Budete hodně mluvit, abyste se to nejlépe zlepšili, odbourali komunikační bariéru a zbavili strachu z mluvení. Získáte více sebevědomí, mnoho poznatků a zažijete si jazyk na vlastní kůži.

Metoda výuky. 

Anglicky se u nás učíte postupně a přirozenou cestou, stejně jako jste se naučili svůj mateřský jazyk. Nejprve posloucháte, snažíte se porozumět, následně mluvíte, čtete a píšete. Každý z nás byl takto už minimálně jedenkrát úspěšný. Proč se tedy učit jinak?

Výuka je zaměřena hlavně na konverzaci a schopnost mluvit anglicky, gramatika je ale automatickou součástí vyučovacího procesu.

Systém výuky je orientován na praktickou stránku jazyka – mluvení a porozumění, tedy to, co lidé nejvíce potřebují v každodenním životě. Samozřejmě, že i gramatika je plnohodnotně zastoupena, avšak je vyučována přirozeně během konverzace, přesně tak, jak se malé dítě učí svůj mateřský jazyk.

Výuka je založena na rychlých otázkách a odpovědích. Při odpovědích, s nimiž vám pomáhá na začátku lektor, se vám automaticky vytváří podmíněný reflex a reagujete bez přemýšlení, jaký čas případně předložku máte použít. Neučíte se tedy pracným memorováním jako u ostatních metod, ale přímo konverzací a procvičováním si daných jevů.

 

Nahoru