Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Vyhlazení a omlazení pleti kyselinou hyaluronovou

Body & Face clinique Praha - Chodov  (mapa) 157 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Zuzana Žabkovská

Dobrý den píšete 1ml kolik je to prosím jednotek? Děkuji

Body & Face Clinique

Dobrý den Zuzano, preprát je dodáván v ampulích 5ml roztoku, který se nadále již neředí a není počítán na jednotky. Jednotky jsou většinou uváděny u preprátů, dodávaných v práškové formě, které se před podáním ředí. V případě Dermahealu HSR se jedná o kyselinu hyaluronovou, vitaminy a minerály přímo určené k mezoterapii obličeje. Hezký den.

Vendula

Dobrý den, ráda bych se také informovala zda tuto aplikaci provádí lékař, jak je možné, že pův. stojí 900, když na klinikách tento zákrok nabízejí za několik tisíc a zda je možné tento zákrok podstoupit, když si nechávám dělat peeling. Předem děkuji za odpověď.

Body & Face Clinique

Dobrý den Vendulo, jak jsem psala výše v BFC mezoterapii aplikuje výhradně zkušená zdravotní sestra s dlouholetou klinickou praxí. Co se týče další části Vaší otázky, pak se na klinikách jedná za Vámi uváděnou cenu nikoli o mezoterapii ale nejspíš o dermální výplně (zasíťovaná kyselina hyaluronová), které skutečně může aplikovat pouze lékař. Tento námi nabízený výkon umí vrásky hezky vyhladit a pokud si dopřejete opakování, pak je u mnohých klientek ceněněnou alternativou finančně nákladných dermálních výplní. Co se týče peelingu, problém by být neměl, jistě však by neměl být výkon prováděn v témže týdnu. Děkuji a přejeme hezký den.

Kateřina

Dobrý den, je možné touto kyselinou vyplnit i horní ret?

Body & Face Clinique

Dobrý den Kateřino, bohužel nelze, tento preparát vyhlazuje vrásky ale vyplnit neumí, v daném případě doporučuji dermální výplň. Děkuji a přejeme hezký den.

H.M.Š

Dobrý den, provádí aplikaci lékař? Pokud ano, prosím jeho jméno, protože jsem tuto informaci na webových stránkách Body & Face clinique nenašla
 Děkuji

Body & Face Clinique

Dobrý den, s ohledem na skutečnost, že se jedná o mezoterapii, což je nabídce uvedeno a navíc se jedná o přípravek k mezoterapii přímo určený, provádí v BFC aplikaci zkušená zdravotní sestra s bakalářským vzděláním. Tyto aplikace může provádět i certifikovaná kosmetička, přesto v BFC volíme raději specialistu. Takový zákrok Vám samozřejmě může provést i lékař, cena za stejný výkon je pak ale mnohonásobně dražší. Přejeme hezký den.

Luboš

Mám velkou možná i hlubokou vrásku na čele. Je mi 26 let. Jak moc tomu kyselina hyaluronová pomůže ? Zmírní vrásku nebo dokonce vymizí ? A jak dlouho celá procedúra trvá ?

Body & Face Clinique

Dobrý den Luboši, náš preparát Vám jistě pomůže vrásku vyhladit a zjemnit již po prvním sezení. U hlubších vrásek a zvláště na čele Vám pak jistě doporučím opakování pro maximalizaci účinku a prodloužení efektu. Pokud budeme ošetřovat vrásky na čele, pak se u nás včetně úvodní konzultace nezdržíte déle, jak 20 – 25 minut. Za BFC přeji hezký zbytek dne.

Klaudie

Dobrý den, chtěla bych se zeptat od jakého věku je aplikace vhodná? Děkuji za odpověď

Body&Fce Clinique

Dobrý den, aplikace je možná od 18ti let a vhodná je od doby, kdy sama osobně pociťujete výskyt hlubších vrásek, např. nosoretní rýhy, okolí očí či na čele. Děkuji za Váš dotaz a pokud se pro nás rozhodnete, budeme se na Vás těšit, v BFC.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru