Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

699 Kč za vyhlídkový let nad českou krajinou! Nadpozemský zážitek a dokonalý výhled se slevou 50 %.

Happy Aviation Praha  (mapa) 89 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
mila

dobrý den, chtěla jsem se zeptat, koupila jsem dva vouchery pro tatínka k narozeninám, aby mohl letět s přítelkyní a když nevyužijí na 15minut letu třetí osobu zdarma – mohou za dva vouchery ve dvou letět 30min?

Martin

Pro Mila: Dobrý den,
dva vouchery jsou pro 2 osoby na 15 minut a nebo pro 3 osoby 15 minut s tím, že 3 osoba je ZDRAMA v akci. Pro delší let musíte dokoupit ještě další dva vouchery a budou moci letět 30 +5 minut ZDARMA oba dva.

Helena

Jaká je prosím cena certifikátu s fotkou u letadla?

Martin

Dobrý den,

cena je 100 Kč

Zdeňka

Dobrý den, přišlo mi to jako nabídka pod Brnem…docela mě mrzí, že jsem se dočetla, že je to zase Praha.....

Slevomat

Dobrý den, Zdeňko. Tyto nabídky chodí do každého města, protože spousta našich zákazníků si udělá výlet apod..Omlouváme se, že jsme Vás zklamali, snad Vám uděláme co nejdříve radost :-)

Martin

Pro Jitku: Dobrý den. Děkuji Vám Jitko za upozornění. Máte pravdu měl jsem se o možnosti kterou rovněž nabízíme a to, že při zakoupení 2 voucherů máte pro další osobu 15 minut ZDARMA a při koupi 4 voucherů 30 minut ZDRAMA jednoznačně zmínit. Jsem rád, že jste na to upozornila. Děkuji :-) Budeme se na Vás s a Vaši rodinu těšit a doufáme, že se Vám let bude líbit tak, jako většině našich zákazníků. Přeji hezký den.

Jitka

Chápu, že již na komentář od Vitton nebudete reagovat. Je škoda, že jste se mu nezmínil, že při nákupu dvou voucherů může pak letět 3 osoba zdarma a při čtyřech jak píšete může 3 osoba letět zdarma 30 minut. Já jsem Vaši nabídku využila a s manželem a synem poletíme s Vámi na Karlštej. Pán má pravdu, spočítat si to umíme :D a už se moc těšíme.

Vitton

Ano, máte pravdu, každý si to samozřejmě spočítá. Ale četl jsem pozorně a to porovnání bylo konkrétní na Vaši nabídku – pro tři osoby letadlem C172, pokud to dobře čtu a na osobu mi tak stále vychází za 15minut 600Kč… :-) Samozřejmě záleží na tom, zda chce člověk vidět Průhonický zámek nebo Konopiště.

Martin

Pro Vitton: Nechci zde polemizovat o konkurenci, ale musíte daný ceník číst pozorně. Na uvedeném odkazu je na ceníku nejmenší letadlo Cessna C-150. 10 minut zde stojí včetně DPH 1000 Kč, aby se to dalo porovnávat je potřeba tedy k tomu přičíst ještě 5 minut tzn. celkove 1000 + 500 = 1500 Kč. My nabízíme 15 minut před slevou za 1420 Kč a to z Prahy a z Metra C a tak nemusíte jezdit do Benešova cca. dalších 30–45 minut z Prahy dle hustoty provozu. Prosím berte toto jako moji konečnou odpověď. K této otázce a jím podobným, kdy se neporovnávají stejné nabídky se již nebudu vyjadřovat. Věřím, že každý zájemce si naši nabídku řádně prověří a překontroluje a zjistí zda je a nebo není výhodná a tak prosím o ukončení této diskuze a jím podobných otázek a komentářů. Děkuji za pochopení.

vesnicanka

:-D Co takhle celou diskuzi rovnou zrušit?? ;-))

Martin

Pro Michelle: Ano, je to přesně tak, jak píšete

Vitton

Opravdu nevidim co je na tomto za slevu… kdyz se podivate na web, tak nektere letecke spolecnosti nabizeji 15minutovy let za 1800,– vc. DPH t.j. v prepoctu za 600,–Kč na osobu...... napr. http://www.bemoair.cz/vl-cenik.html

Michelle

Jen pro ujasnění – pokud koupím 4 vouchery, může letět 3.DOSPĚLÝ zdarma a to trasu na Karlštějn? Bez toho abychom využili trenažér?
Děkuji za odpověď

Martin

Pro Zdeňka:

  1. při předběžné rezervaci lze zamluvit místo vedle pilot a to za pomocí poznámky. 
  2. pro zajištění soukromí stačí zakoupit 2 vouchery, na základě kterých si pak na palubu letadla můžete vzít s sebou na 15 minutový let třetí osobu ZDARMA
  3. Naše Cessny C-172 mají nalétáno okolo 6000 hodin a rok výroby je 1978. Počet motohodin je však relativní, protože dle platného zákona o letectví naše letadla jsou v pravidelné údržbě certifikovanými servisními organizacemi pověřené naším úřadem pro civilní letectví. Pravidelně je každých 50 hodin tedy posíláme na servisní prohlídky, kde dle nařízení výrobce se mění veškeré díly, kde by hrozila únava materiálu, mění se olej a další náplně, vše se důkladně prohlíží a kontroluje atd. V podstatě vše je na našem letadlo již několikrát vyměněno a pouze drak, který je bezúdržbový je neměněn :-)
4. Letadla máme pojištěny u pojišťovny Allianz, na PROVOZ JE POJISTNÁ ČÁSTKA 97,5 MILIONŮ Kč. Zároveň má letadlo pojištěny i sedadla pro cestující na ZDRAVÍ A ŽIVOTĚ a to na 8,45 mil. Kč

Děkujeme za otázky :-)
Zdeněk

K nabídce vyhlídkového letu mám pár dotazů:

  1. Chtěl bych si objednat místo vedle pilota, jak mám postupovat?
  2. Pro zajištění soukromí musím do Cessny C-172 zakoupit 3 letenky?
  3. Kolik má Cessna C-172 nalétáno motohodin, jaký má rok výroby a kdo provádí servisní prohlídky?
  4. Na jakou hodnotu je vyhlídkový let pojištěn a u jaké pojišťovny?
Děkuji za odpověď
Martin

Pro Věru: Dobrý den. V případě, že děti budou mít doprovod osoby na 18 let, tak lze let s nimi uskutečnit. Bohužel i děti se musejí posadit na samostatné sedadlo a nedají se posadit na klín. Je to z důvodu bezpečnosti, kdy i děti musí být řádně připoutáni. Z tohoto důvodu je nutné i pro ně koupit pro každého voucher zvlášť. Na základě Vašeho dotazu jsme se však rozhodli nabídnout ještě další možnost volby a to při zakoupení 2 voucherů, kdy si budete moci ZDARMA pozvat na Váš 15 minutivý let pro dvě osoby další – třetí osobu ZDRAMA. Když zakoupíte 4 vouchery, budete mít třetí osobu při 30 minutovém letu pro dvě osoby ( 2 vouchery x15minut = 30 minut na jednu osobu ) budete mít třetí osobu tedy i zde na 30 minutový let ZDARMA a budete moci letět i delší trasu na Karlštěj. Doufám, že jsem Vás potěšil :-)

Věra

No to je úžasné! Skvělá nabídka! Kluci budou mít narozeniny a tak si myslím, že to bude super dárek! Poletí s tatínkem a já si počkám na slevu na tandemový seskok :-). Díky!

Martin

Jsem rád, že máte radost. Těšíme se na Vás, resp. manžela a kluky :-) . Přeji hezký den.

Helena

Určitě potěšil :-) Abych si to ujasnila, i když nechci vypadat jako úplně blbá, když koupím 4 vouchery, můžeme letět 3 osoby 30 min? A je to let jen nad Karlštejnem, ne původní verze i s Průhonicem i Amerikou? To by mě mrzelo.

Helena

Ještě mě napadlo, jak tuhle variantu uvedu v rezervaci letu online, když není oficiálně nikde uvedena?

Věra

Dobrý den, chtěla bych na let poslat 2 děti, 9 a 11 let. Je asi lepší aby s nimi letěl i jeden dospělý. Navrhněte prosím jak zakoupit vouchery. Musí mít i děti každý svůj voucher?

Martin

Pro Reny: Věkové omezení zde žádné není :-)

Reny

Dobrý den,
je letecký trenažer věkově omezen, zajímá mě spíše ta spodní hranice. Díky

Martin

Pro Olgu: Dobrý den. Ano, je to tak. Je to jednoduchý a zároveň nejrozšířenější simulátor díky svojí cenové politice a dostupnosti. Stěžejní roli zde hraje software od společnosti Microsoft – MS Flight Simulator X. Nabízí špičkovou softwarovou simulaci za pomocí počítače patřičně hardwarově vybaveného, aby zvládl v reálném čase přepočítávat aktuální terén, počasí, simulovat provoz, komunikaci atd. a zároveň vše zobrazovat na velkém Hight Definition monitoru 1920×1080 a na menším monitoru pak vizualizovat palubku letadla s přístroji. Za pomocí hardwarových doplňků jako jsou pedály, knipl, ovládání plynu, klapek, velkého monitoru o vysokém rozlišení je iluze letu a ovládání letadla dostatečné. V naší nabídce navíc po celou dobu je u Vás náš instruktor, který Vám vše vysvětluje a asistuje při simulovaném letu např. z Vodochod na Ruzyň. Tento simulátor samozřejmě není certifikován, ale plně dostačuje pro základní nácviky pilotáže a to jak za pravidel VFR ( Visual Flight Rules – pravidel za vidu) tak i IFR ( Instrument Flight Rules- podle přístrojů).

Olga

Dobrý den,
chci se zeptat, zda trenažér je ten, který je vyobrazen v nabídce tj. křeslo a TV před Vámi?
děkuju:)

Jindra

No, pro tu Plzeň byla dokonce patnáct minut po půlnoci nepochopitelně – a proto jsem také reagoval – na přednostním horním místě – teď už se posunula pouze na „levý bok“ mezi ostatní nabídky. :-))

Kebic

je to i v záložce pro Hradec ;-)

Jindra

Nabídka hezká, jen tedy nevím, zda je její prezentace vhodná i v záložce pro město „Plzeň“.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru