Ukázkový kurz vaření 8. 3. 2012 od 14:30 s profesionálním kuchařem Honzou Řepou.
VELIKONOČNÍ PEČENÍ
Co na kurzu uvidíte?
přípravu velikonočního beránka
velmi rychlou přípravu čokoládové polevy
různé techniky zdobení
použití pravého vanilkového lusku
jak používat kynutá těsta
domácí mazanec
přípravu těsta staročeských jidášků
správné tvarování jidášků
oddělování bílku od žloutku
Co na kurzu ochutnáte?
vanilkového beránka s čokoládovou polevou
velikonoční mazanec s mandlemi a sultánkami
babiččiny jidášky
Co vás ještě čeká?
občerstvení: voda, čaj a káva
Bonus: škola kávy s baristou Petrem Jindřichem
KDO JE HONZA ŘEPA?
Profesionální kuchař Honza Řepa pracoval u přední cateringové společnosti Golem, vařil pro známé české a zahraniční špičky např. pro norský královský pár.
Reprezentoval českou gastronomii na výstavě EXPO2000 v Hannoveru, jeho kuchařské umění jste mohli ochutnat také ve francouzské restauraci v Obecním domě v Praze.
Dále působil jako šéfkuchař v hotelu Andels, Leonardo a v restauraci Down TOWN Cafe.