Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

380 Kč za relaxační masáž horkými lávovými kameny v moderním salonu

4,9 / 5 Salon Relax Praha - Letňany  (mapa) 33 prodejů

Přehled nabídky

5,0

jako dárek pěkný

Dita
Varianty (1)

Masáž lávovými kameny je velmi vyhledávaná a oblíbená. Jde o masáž pomocí nahřátých lávových kamenů, která je prováděna jemnou technikou tak, aby byla klientovi maximálně příjemná. Teplo z kamenů pomáhá uvolňovat ztuhlé svaly, bloky, křeče. Uleví od bolesti v kloubech, reguluje trávení a zrychluje metabolismus. Odplavuje škodlivé látky z tkání, napomáhá ke správné funkci lymfatického systému. Účinky jsou nezanedbatelné i z hlediska kosmetického. Přírodní olej zvláční pokožku, teplo otevře póry.

Kameny se nahřívají ve vodní lázni ve speciální nádobě, která zajišťuje stálou teplotu. Ta se pohybuje mezi 45 - 55°C. Nemusíte se bát, že by vás masér spálil - kameny bere sám do rukou, navíc zpočátku kameny po těle pouze rychle přejíždí. Přesto je dobré s masérem komunikovat - ne každému vyhovuje stejná teplota.

Salon Relax je moderně vybavený salon v Praze-Letňanech. Nabízíme širokou škálu služeb od kosmetiky přes manikúru a pedikúru až po péči o tělo včetně tvarování problematických partií, to vše ve velmi příjemném prostředí salonu.

K našim klientkám a klientům zaujímáme co nejosobnější přístup vycházející z jejich individuálních potřeb a přání. Chceme, abyste se u nás cítili vždy příjemně.

Naším hlavní cílem je Vaše maximální spokojenost. Budete od nás odcházet pozitivně naladěni, odpočinutí, krásnější a tím pádem také sebevědomější. Pečujeme tak nejen o Vaše tělo, ale i duši.

 

Nahoru