Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

380 Kč za relaxační masáž horkými lávovými kameny v moderním salonu

4,9 / 5 Salon Relax Praha - Letňany  (mapa) 33 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Salon Relax

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

5,0

jako dárek pěkný

Dita
Varianty (1)

Masáž lávovými kameny je velmi vyhledávaná a oblíbená. Jde o masáž pomocí nahřátých lávových kamenů, která je prováděna jemnou technikou tak, aby byla klientovi maximálně příjemná. Teplo z kamenů pomáhá uvolňovat ztuhlé svaly, bloky, křeče. Uleví od bolesti v kloubech, reguluje trávení a zrychluje metabolismus. Odplavuje škodlivé látky z tkání, napomáhá ke správné funkci lymfatického systému. Účinky jsou nezanedbatelné i z hlediska kosmetického. Přírodní olej zvláční pokožku, teplo otevře póry.

Kameny se nahřívají ve vodní lázni ve speciální nádobě, která zajišťuje stálou teplotu. Ta se pohybuje mezi 45 - 55°C. Nemusíte se bát, že by vás masér spálil - kameny bere sám do rukou, navíc zpočátku kameny po těle pouze rychle přejíždí. Přesto je dobré s masérem komunikovat - ne každému vyhovuje stejná teplota.

Salon Relax je moderně vybavený salon v Praze-Letňanech. Nabízíme širokou škálu služeb od kosmetiky přes manikúru a pedikúru až po péči o tělo včetně tvarování problematických partií, to vše ve velmi příjemném prostředí salonu.

K našim klientkám a klientům zaujímáme co nejosobnější přístup vycházející z jejich individuálních potřeb a přání. Chceme, abyste se u nás cítili vždy příjemně.

Naším hlavní cílem je Vaše maximální spokojenost. Budete od nás odcházet pozitivně naladěni, odpočinutí, krásnější a tím pádem také sebevědomější. Pečujeme tak nejen o Vaše tělo, ale i duši.

 

Nahoru