Workshop rostlinné kuchyně v kuchařské škole Presto: teorie i ochutnávky dezertů a omáček

2 990 Kč −33 % 1 989 Kč
Vybrat variantu
Kurzy vaření - Presto (kontakt) Praha - Karlín (mapa) cca 350 km / 3 h 30 min
Počítáno autem z Hukvald.
Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap
Poprvé u nás

Varianty podle vaší volby

Varianty podle vaší volby
Poprvé u nás

Varianty podle vaší volby

Workshop: Základy rostlinné kuchyně

  • Vysvětlíte si základy rostlinné kuchyně
  • Dostanete spoustu tipů a rad
  • Ukážete si několik zajímavých receptů ze zahraničních cest lektorky
  • U některých receptů vám lektorka důkladně popíše teorii přípravy
  • Některé chody před vámi uvaří a společně je ochutnáte

Teoretická část:

  • Představení lektora a účastníků
  • Základy rostlinné kuchyně
    • Luštěniny, obilniny, tofu, tempeh, seitan, zelenina, bylinky
  • Rostlinné zdroje bílkovin
    • Zdravé tuky a oleje
    • Technika úpravy zeleniny (blanšírování, marinování, pečení, restování)

Praktická část:

  • Předkrm / rychlé jídlo
    • Variace hummusů, domácí pita, semínkové krekry
  • Hlavní jídlo
    • Zeleninové curry
    • Vege verze se sýrem paneer
    • Vegan s stir-fry tofu
  • Přílohy
    • Pečená zelenina, quinoa, bulgur, celozrnné obiloviny
  • Zdravé dezerty
    • Raw dezert
    • Chia pudink

Termíny workshopu budou vypisovány postupně. 

Jak uplatnit
  • Rezervace: Vybraný kurz a termín si zamluvte zde
  • Termíny kurzů jsou vypsány na webových stránkách zde
  • Do přihlášky uveďte jméno, e‑mail, telefon, název kurzu a datum konání. Do zprávy zadejte kód zakoupeného voucheru. 
Storno podmínky
  • Rezervaci můžete změnit 48 hodin před rezervovaným termínem. V případě změny rezervace méně než 48 hodin před domluveným termínem, nebo v případě, že se na termín nedostavíte, voucher propadá v plné výši bez nároku na refundaci. Termín lze změnit pouze jednou.
  • Voucher s rezervovaným termínem není možné stornovat ani refundovat.
  • Voucher bez termínu můžete stornovat v rámci zákonné 14denní lhůty, nebo po skončení platnosti voucheru refundovat podle platných pravidel.
Alergeny

Alergeny vám sdělí na vyžádání obsluha.

Benefity

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Pluxee (Sodexo)   převést body
Využijete pro:
Cestování a Volný čas
Cestování a Volný čas FKSP
Restaurace (včetně FKSP)
Edenred   převést body
Využijete pro:
Volný čas (Benefity Premium)
Restaurace (Ticket Restaurant)
Volný čas (Edenred Benefits)
Volný čas FKSP (Edenred Benefits)
Benefity.cz   převést body
Využijete pro:
Cestování a Volný čas
Benefit Plus   převést body
Využijete pro:
Cestování a Volný čas
Restaurace
MúzaPay   převést body
Využijete pro:
Cestování a Volný čas
Restaurace
Up   převést body
Využijete pro:
Restaurace
Cestování a Volný čas

Jak funguje převod benefitních bodů?

2 990 Kč −33 % 1 989 Kč
2 990 Kč −33 % 1 989 Kč
2 990 Kč −33 % 1 989 Kč
2 990 Kč −33 % 1 989 Kč
Lektorka vařila třeba pro George Clooneyho
Zajímavé zahraniční recepty
Skvělé hodnocení zákazníků Slevomatu

Slaná, sladká, kyselá, hořká… jaká chuť nám ještě chybí? Umami.

Zajímá vás, jak chutná moderní rostlinná gastronomie, chcete zdravěji vařit a rádi experimentujete? S workshopem od kulinářské akademie Presto vstoupíte do světa luštěnin, obilovin a dalších ingrediencí, které překvapí i nejnáročnější gurmány. Vaší průvodkyní se stane Gábi Svit, privátní šéfkuchařka, která na svých cestách vařila pro hollywoodské hvězdy nebo dánskou královskou rodinu.

Základy rostlinné kuchyně i správného ochucování

Na workshopu Základy rostlinné kuchyně se seznámíte s technikami úpravy zeleniny od blanšírování po restování. Dozvíte se, jak připravit domácí hummus, pitu, zeleninové curry i zdravý dezert v podobě chia pudinku. Workshop Rostlinné omáčky, dochucování a fermentace vám představí suroviny jako tahini pasta nebo houbový prach a zjistíte na něm, jak v receptech nahradit smetanu, máslo či vejce.

Oba workshopy zahrnují teoretickou i praktickou část. Lektorka vám předá spoustu tipů, rad a podělí se s vámi i o autentické recepty nasbírané na zahraničních cestách. Uvaří před vámi několik chodů včetně zdravých receptů a omáček vhodných pro vegetariány a vegany. Těšit se můžete také na společnou ochutnávku.

Věděli jste, že… Gábi Svit vařila pro George Clooneyho, dánskou princeznu nebo Robbieho Williamse? Více se o jejím kulinářském umění dozvíte na Instagramu Flying Cuisine

Alergeny

1
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2
Korýši
a výrobky z nich
3
Vejce
a výrobky z nich
4
Ryby
a výrobky z nich
5
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
6
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
7
Mléko
a výrobky z něj
8
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
9
Celer
a výrobky z něj
10
Hořčice
a výrobky z ní
11
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
12
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
14
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:

Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky. 

Nahoru
Právě jste offline.
Vaše internetové připojení je zpět.
Lokalita