Termín
Platnost do 31. 5. 2026.
V ceně
Degustační menu s vinným párováním pro 1 osobu
- 1× amuse-bouche: chorizové máslo s domácí brioškou
- 1× víno: Prosecco Spumante Villa Cornaro D.O.C. Brut (10 cl)
- 1× studený předkrm: telecí tataráček s miso majonézou, žloutkovým krémem a okurkami cornichons
- 1× teplý předkrm: candát s tomatovým velouté, celerovou kaší, hráškem a kyselou kedlubnou
- 1× víno: Cuvée Colombard / Sauvignon Blanc / Gros Manseng – Connoisseur Gascogne (15 cl)
- 1× hlavní chod: kachní prsíčko vyzrálé při nízké teplotě, kroketa z trhaného kachního masa a kaštanové pyré, pečená čekanka s ostružinami
- 1× dezert: pistáciový cheesecake s černým rybízem, černorybízovou zmrzlinou a pečenými šlehanými bílky
- 1× víno: Gros Manseng – Connoisseur Gascogne (15 cl)
- 1× káva dle výběru
- Karafa vody
Jak uplatnit
- Rezervace: Zavolejte předem na tel. 381 212 221 – zároveň nahlaste kód voucheru.
- Jídlo s sebou: Tentokrát ne, na degustačním menu si pochutnejte přímo v restauraci.
Příplatky
- Parkování za příplatek
Storno podmínky
- Rezervaci můžete změnit 24 hodin před rezervovaným termínem. V případě zrušení rezervace méně než 24 hodin před domluveným termínem, nebo v případě, že se na termín nedostavíte, voucher propadá v plné výši bez nároku na refundaci. Termín lze změnit pouze jednou.
- Voucher bez termínu můžete stornovat v rámci zákonné 14denní lhůty, nebo po skončení platnosti voucheru refundovat podle platných pravidel.
Alergeny
Alergeny vám sdělí na vyžádání obsluha.
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 31. 5. 2026.
V ceně
Degustační menu s vinným párováním pro 2 osoby
- 2× amuse-bouche: chorizové máslo s domácí brioškou
- 2× víno: Prosecco Spumante Villa Cornaro D.O.C. Brut (10 cl)
- 2× studený předkrm: telecí tataráček s miso majonézou, žloutkovým krémem a okurkami cornichons
- 2× teplý předkrm: candát s tomatovým velouté, celerovou kaší, hráškem a kyselou kedlubnou
- 2× víno: Cuvée Colombard / Sauvignon Blanc / Gros Manseng – Connoisseur Gascogne (15 cl)
- 2× hlavní chod: kachní prsíčko vyzrálé při nízké teplotě, kroketa z trhaného kachního masa a kaštanové pyré, pečená čekanka s ostružinami
- 2× dezert: pistáciový cheesecake s černým rybízem, černorybízovou zmrzlinou a pečenými šlehanými bílky
- 2× víno: Gros Manseng – Connoisseur Gascogne (15 cl)
- 2× káva dle výběru
- Karafa vody
Jak uplatnit
- Rezervace: Zavolejte předem na tel. 381 212 221 – zároveň nahlaste kód voucheru.
- Jídlo s sebou: Tentokrát ne, na degustačním menu si pochutnejte přímo v restauraci.
Příplatky
- Parkování za příplatek
Storno podmínky
- Rezervaci můžete změnit 24 hodin před rezervovaným termínem. V případě zrušení rezervace méně než 24 hodin před domluveným termínem, nebo v případě, že se na termín nedostavíte, voucher propadá v plné výši bez nároku na refundaci. Termín lze změnit pouze jednou.
- Voucher bez termínu můžete stornovat v rámci zákonné 14denní lhůty, nebo po skončení platnosti voucheru refundovat podle platných pravidel.
Alergeny
Alergeny vám sdělí na vyžádání obsluha.
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Jednoduchá matematika: 4 chody + 4 hvězdy hotelu + 2 osoby = nekonečně dobrý večer!
Hledáte opravdový kulinářský zážitek? Pak zavítejte do restaurace La Cave v LH hotelu Dvořák Tábor. Ta se nachází v prostorách bývalých ležáckých sklepů s původními cihlovými a kamennými stěnami – těšte se tak na pastvu nejen pro chuťové buňky, ale také pro oči.
Tým kuchařů pod vedením šéfkuchaře Martina Pudila, držitele mnoha prestižních ocenění a člena národního týmu kuchařů a cukrářů ČR, pro vás připraví dokonalý gastronomický prožitek.
„Nádherné prostředí, výborné jídlo a hlavně – skvělý personál! Velice fajn zážitek, myslím, že jsme nebyli naposledy!“ – Martin, spokojený zákazník Slevomatu
|
Hlavním šéfkuchařem restaurace La Cave v LH Dvořák Tábor je mladý a talentovaný Martin Pudil – člen národního týmu kuchařů a cukrářů ČR. Je držitel mnoha ocenění a zlatý medailista z Culinary Challenge Singapur 2018. Martin Pudil se již od dětství rád věnoval a zajímal o přípravu pokrmů, proto při volbě povolání šel za svým cílem. V roce 2010 zvítězil v kategorii juniorů v soutěži Kuchař roku. Díky tomu se poznal s Romanem Paulusem a byl vyzván, aby s ním cestoval do Budapešti na Global Chefs Challenge 2011 jako jeho commi. Krátce poté přišla v roce 2012 nabídka na práci v restauraci Alcron, která v témže roce získává svoji první Michelinskou hvězdu v ČR. Martin Pudil zde poznává nové technologie, pracuje s luxusními surovinami a je součástí zajímavé týmové práce. Po Praze se vrátil do Jižních Čech, do kraje pro něj blízkého, kde v pozici šéfkuchaře v restauraci La Cave, hotelu LH Dvořák Tábor, posouvá úrovně gastronomie vzhůru. |
Telecí tatarák i kachní prso s ostružinami
V ceně voucheru máte 4chodové menu (+ startér v podobě amuse-bouche), vinné párování a kávu dle výběru. Čím večer odstartujete? Chuťové buňky vám naladí lehce pikantní chorizové máslo s domácí brioškou, po kterém bude následovat první z předkrmů – studený. Tím bude telecí tatarák s miso majonézou, žloutkovým krémem a okurkami cornichons.
Poté přijde řada na teplý předkrm v podobě candáta s tomatovým velouté, celerovou kaší, hráškem a kyselou kedlubnou. Hřebem večera bude kachní prsíčko s kroketou z trhaného kachního masa a kaštanovým pyré doplněné o pečenou čekanku s ostružinami. Věřte, že spojení lesního ovoce a kvalitního masa nikdy nezklame.
Nebojte, ani dezert se šálkem kávy chybět nebude. Hostinu završíte pistáciovým cheesecakem s černým rybízem, černorybízovou zmrzlinou a pečenými šlehanými bílky. Jednotlivé chody budou doplněny adekvátním vínem – ochutnáte např. Prosecco Spumante Villa Cornaro, Sauvignon Blanc a Gros Manseng. Nezbývá než popřát na zdraví a dobrou chuť!