Termín
Platnost do 31. 3. 2026.
V ceně
Degustační menu pro 2 osoby
- Amuse-bouche:
- 1 ks mini tartaletky s kozím sýrem, medem a karamelizovaným ořechem (malý pozdrav z kuchyně pro naladění chutí)
- Předkrm:
- 50 g tataráčku z hovězí svíčkové – jemně sekané maso, lanýžový olej, křepelčí vajíčko, brioškový toast
- Polévka:
- 0,33 l krému z pečeného celeru a jablek – zjemněný smetanou, s jablečnými chipsy a bylinkovým olejem
- Hlavní chod I:
- 80 g filetu z mořského vlka pečeného na másle, šafránové risotto, bylinkové beurre blanc
- Hlavní chod II:
- 150 g hovězí svíčkové sous-vide s omáčkou demi-glace, lanýžovo-bramborové pyré
- Dezert
- 1 ks čokoládového fondantu s vanilkovou zmrzlinou, maliny
- Káva dle výběru
Jak uplatnit
- Rezervace: Rezervace nutná předem na tel. 581 833 407. Rovnou nahlaste kód voucheru.
- Kuchyně vaří do 22:00.
- Jídlo s sebou: Tentokrát ne, pochutnáte si přímo v restauraci.
Příplatky
- Parkování zdarma
Storno podmínky
- Rezervaci můžete změnit 12 hodin před rezervovaným termínem. V případě změny rezervace méně než 12 hodin před domluveným termínem, nebo v případě, že se na termín nedostavíte, voucher propadá v plné výši bez nároku na refundaci. Termín lze změnit pouze jednou.
- Voucher s rezervovaným termínem není možné stornovat ani refundovat.
- Voucher bez termínu můžete stornovat v rámci zákonné 14denní lhůty, nebo po skončení platnosti voucheru refundovat podle platných pravidel.
Alergeny
Neobsahuje alergeny.
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Prý dnešní gastronomie prochází přerodem. Anebo spíš Přerovem?
Odpověď na tuto otázku zjistíte právě tady. Tak se račte usadit ke stolu v elegantně zařízené restauraci Fontána 4* hotelu Jana a nechte se pohostit zdejšími špičkovými kuchaři. Abyste nemuseli sáhodlouze studovat jídelní lístek a ještě o to déle se rozhodovat, kterou z těch všech dobrot ochutnáte, podnik pro vás a třeba vaši polovičku připravil 5chodové degustační menu plné specialit.
Tatarák, 2 hlavní chody i čokoládový fondant
Ještě než nakouknete do vinného lístku (pokud byste si přáli přiobjednat sklenku či rovnou lahvinku moravského vína) vám kuchyně pošle drobný pozdrav – mini tartaletku s kozím sýrem, medem a karamelizovaným ořechem. Hned poté se pustíte do jemného tataráčku z hovězí svíčkové s lanýžovým olejem a křepelčím vajíčkem, který se na brioškovém toastu bude jen rozplývat. Na zahřátí dostanete krém z pečeného celeru a jablek zasypaný křupavými jablečnými chipsy.
Poté přijde na řadu zlatý hřeb vaší návštěvy. Ne jeden, ale hned dva hlavní chody v podobě filetu z mořského vlka na másle s šafránovým risottem a šťavnaté hovězí svíčkové připravené metodou sous-vide v demi-glace omáčce s lanýžovo-bramborovým pyré. Role sladké tečky se ujme čokoládový fondant s vanilkovou zmrzlinou a malinami. K němu si dáte šálek kávy dle výběru.