4hod. kurz vaření v oblíbené škole Presto: maso a steaky i degustace Wagyu

3 990 Kč −30 % 2 789 Kč
Koupit
Kurzy vaření - Presto (kontakt) Praha - Karlín (mapa) cca 175 km / 2 h
Počítáno autem z Třebíče.
Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap
Voucher do 4. 3. 2026

Varianty podle vaší volby

Varianty podle vaší volby
Voucher do 4. 3. 2026

Varianty podle vaší volby

4hodinový kurz Maso a steaky pro 1 osobu

  • Suroviny na vaření
  • Dle instrukcí profesionálního kuchaře se naučíte:
    • Japonské knedlíčky gyoza: Delikátní gyozy podávané s bohatou kikkoman arašídovou omáčkou – perfektní start.
    • Burger z australského Chuck Roll: Příprava šťavnatého burgeru z prémiového australského Chuck Roll v domácí máslové bulce, doplněného křupavými okurkovými pickles a luxusní lanýžovou majonézou.
    • Degustace australian Wagyu: Ochutnávka exkluzivního australského Wagyu masa, podávaného s jemným kaštanovým pyré a bohatou demi-glace s portským vínem. Naučíte se, jak s tímto drahocenným masem pracovat.
    • Beef Wellington z pravé svíčkové: Král steaků – ikonický beef Wellington z pravé svíčkové, doplněný křupavým parmezánovým pukem a aromatickou rozmarýnovou demi-glace.

Uvařené jídlo můžete sníst na místě nebo si jej odnést domů. 

Omezení

Maximální počet účastníků na jednom kurzu je 8 osob. 

Jak uplatnit
Storno podmínky
  • Rezervaci můžete změnit 48 hodin před rezervovaným termínem. V případě změny rezervace méně než 48 hodin před domluveným termínem, nebo v případě, že se na termín nedostavíte, voucher propadá v plné výši bez nároku na refundaci. Termín lze změnit pouze jednou.
  • Voucher s rezervovaným termínem není možné stornovat ani refundovat.
  • Voucher bez termínu můžete stornovat v rámci zákonné 14denní lhůty, nebo po skončení platnosti voucheru refundovat podle platných pravidel.
Benefity

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

3 990 Kč −30 % 2 789 Kč
3 990 Kč −30 % 2 789 Kč
Hotové jídlo si sníte nebo odnesete domů
Věnovat se vám bude šéfkuchař Martin Kincl
Uvaříte si gyoza knedlíčky i beef Wellington

Žehličkou pod stromečkem si možná zavaříte na pěkné dusno. Ovšem špičkovým kurzem vaření si to můžete zase vyžehlit.

Staňte se alespoň na chvíli profesionálem ve škole vaření Presto. Vyberte si jeden z nejoblíbenějších kurzů, který je zaměřený na přípravu steaků a pokrmů moderní gastronomie. Kurz je určen jak úplným začátečníkům, tak i těm, kteří si chtějí jen prohloubit své znalosti.

S přípravou si nemusíte dělat starosti, všechny suroviny už na vás budou čekat. Co si navaříte, to si můžete sníst na místě nebo odnést domů. Během kurzu si ukuchtíte speciality, jako jsou plněné japonské knedlíčky gyoza, burger z prémiového australského Chuck Roll nebo beef Wellington z pravé svíčkové a dojde i na ochutnávku australského Wagyu masa.

Svěříte se do zkušených rukou šéfkuchaře Martina Kincla, kterého můžete znát z televizního pořadu Pečeme podle hvězd a jiných pořadů o vaření. Svou profesní dráhu začal rovnou u gastronomických mistrů – po škole jeho kroky neomylně zamířily do exkluzivní francouzské restaurace, odkud se vzápětí vypravil na zkušenou do světa. Vařil v podnicích v Itálii, Francii, Španělsku či Kostarice, kde měl i vlastní restauraci. Současně kromě Presto kurzů vaření vlastní gurmánské bistro a řeznictví Presto Meat–market v pražském Karlíně v blízkosti centra Prahy. Budete tedy v dobrých rukou a dozvíte se spoustu zajímavostí. 

Nahoru
Právě jste offline.
Vaše internetové připojení je zpět.
Lokalita