Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejné firmy.

2899 Kč za dvě noci se snídaní pro DVA v hotelu Sissi v Budapešti. Výlet za krásami pikantního Maďarska se slevou až 53 %.

4,6 / 5 Hotel Corvin & Sissi *** Budapešť - Maďarsko (mapa) 340 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Příplatky
Benefity
FKSP
Karel

Zdravím !
Jak je to jinak s parkováním v okolí hotelu a jestli se dá vůbec sehnat místo ? Děkuji
 Karel

Hotel Sissi***

Také zdravíme Karle,
s parkováním mimo hotel je to složité jako v každém městském centru. Ano v okolí hotelu jsou i místa, kde je možno zaparkovat bez placení, ale je dost obtížné najít místo a samozřejmě není hlídané. Doporučujeme využít hotelovou garáž za zvýhodněnou cenu.

Jirka

Dobrý den, je volný termín 17.11.-20.11.2011. Pokoj SISSI případně apartmán pro dva dospělé a dvě děti (3 a 9 let). Lze se v hotelu domluvit česky?

Hotel Sissi***

Dobrý den Jiří,
v termínu 17–20.11.11 je k dispozici jak pokoj Sissi (doplatek 5€ za pok/noc na recepci) tak i Apartmán, který by byl řešením pro Vaši rodinu. Jsou v něm 2 postele a 2 přistýlky. Apartmán je dostatečně prostorný, ale v hotelu jsou pouze 2 proto prosíme o včasnou rezervaci. Cena při zakoupení 1 voucheru by byl doplatek za 2 děti 375Kč/noc tzn. celkem 750Kč za 2 noci. cena je vč. snídaně.
VHotelový recepční nemluví česka ale anglicky a německy. V pracovní dny je v přítome v hotelu ředitel, který mluví slovensky, takže se sním domluvíte a v případě potřeby si ho můžete nechat zavolat na recepci.

Jirka

Děkuji za odpověď. Jen pro upřesnění, dítě do sedmi let by mělo být, jak uvádíte včetně snídaně zdarma. Dle mě by tedy měl být doplatek pouze 375,– Kč na dvě noci a jedna noc by měla být pro všechny zdarma.

eva

prosím o info,
potřebujeme ubytování pro 2 dosp+2 děti – jaká by pak při zakoupení 1 vaucheru byla doplatková cena pro 2 dospělé + 2 děti (9 a 12 let) a jaký pokoj by nám byl nabídnut (formou přistýlky, 4 lůžk?)?
 Díky

Hotel Sissi***

Dobrý den Evo,
řešení pro Vaši rodinu by bylo ubytování v Apartmánu, kde jsou 2 postele a 2 přistýlky. Apartmán je dostatečně prostorný, ale v hotelu jsou pouze 2. Cena při zakoupení 1 voucheru by byl doplatek za 2 děti 375Kč/noc tzn. celkem 750Kč za 2 noci. cena je vč. snídaně.

Olga

Dobrý den, objednali jsme si pobyt v tomto hotelu a chci vědět zda je volný termín od 28 – 30. 4. 2011. Díky

Hotel Sissi***

Dobré ráno Olgo,
bohužel noc 29.4. jejiž plně obsazena. Pobyt je mozny od 27 do 29 dubna či od 30 dubna do 1 května.

mirča

prosim napište, jak daleko je hotel od zastávky autobusu Student agency nebo vlakového nádraží

Hotel Sissi***

Dobré ráno Mirčo,
autobusy Student agency staví na na autobusovém nádraží Nepliget (30 m vchod do metra) a je to pouhé 3 zastávky metrem na stanici Ferenc Krt. kde je Hotel Sissi. Zde zasílám link na nástupní místo Student agency:http://jizdenky.studentagency.cz/cs/nastupni-mista/10204095.html
Vlakové nádraží Nuagati je od hotelu dostupné tramvají číslo 4 a 6 a cesta trvá cca. 15 min.

hynek

Měli bychom zájem o nějaký zářijový víkend,
jaká naplněnost hotelu resp.kolik máte volných termínů pokud máte tak kdy? děkuji za odpověd'.

Hotel Sissi***

Dobrý den Hynku,
Září je generelně ještě volné pouze víkendový termín 23–25.9.11 je již obsazen.

hromadova

Dobrý den, je možné pro dnešní slevu – pobyt v hotelu Sissi – získat od Vás daňový doklad, chtěla bych to kvůli příspěvku od zaměstnavatele?

Hotel Sissi***

Dobrý den paní Hromadová,
s tímto dotazem se obratte prosím přímo na infolinku Slevomatu: Pro tento účel používejte prosím naši zákaznickou linku (tel. 776 688 111) nebo email (slevy@slevomat.cz).

Viktorie

Dobrý večer, také jsme si s manželem objednali tento hotel…ale chtěla bych upozornit na něco jiného… Jako překladatelka ruštiny a rodilá mluvčí jazyka ruského jsem nepříjemně překvapena danými webovými stránkami v ruštině. Překlad je na dosti spatné úrovni. Měli byste jej reklamovat. Děkuji.

Hotel Sissi***

Dobrý den Viktorie,
děkujeme za upozornění a budeme ruskou verzi stránek v co nejbližší době revidovat.
Přejeme Vám hezký pobyt.

Vojta

Dobrý den,

  1. jsou volná místa v termínu 22 – 25.04.2011 (3 noci)?
  2. kolik stojí dokoupení 3. noci pro dospělého?
Hotel Sissi***

Dobrý den Vojto,
bohužel hotel je plně obsazen na noci 23 a 24.4.2011. Vyberte si prosím jiný termín do 26.12.2011. Cena další noci pro 2 osoby se snídaní je v období sezóny je 1450Kč, od 1.11 do 26.12 je třetí noc zdarma!

Katka

Dobrý den.
Kolik voučerů mám zakoupit pro 2 dospělé osoby a 3 děti ( 2 dětská 7 let a jedno dítě 5 let)? Vejdeme se všichni do jednoho pokoje?
Děkuji.

Hotel Sissi***

Dobrý den Katko,
v hotelu jsou 2 aparmány, kde jsou standardně 2 lůžka a 2 přistýlky. Je nutné samozřejmě počítat s příplatkem za 2 děti a rezervovat tento typ pokoje v dostatečném předstihu. Pokud budete chtít strávit v hotelu pouze 2 noci, postačí Vám 1 voucher.

Jiri

Dobrý den, lze nabídku využít pro 2 na sebe nenavazující noci, tj. 1× pro 2 osoby např. v květnu a poté 1× pro 2 osoby např. v říjnu ?

Hotel Sissi***

Dobrý den Jiří,
generelně toto není možné, ale samozřejmě vše se dá domluvit.

Ondřej

Těch 39€ za noc za Twin – to byla nějaká ojedinělá cena za last-minute booking v již pro teď minulém termínu 23.3. Ono to pak vypadá dobře v levém panelu na oficiálních stránkách hotelu Sissi [hotelsissi-budapest.com], že mohou mít Twin za tuto cenu – reálné ceny (na ofic. stránkách) se však pohybují, jak uvedla Markéta, 54 – 90€ (samozřejmě se občas může vyskytnout výhodnější last-minute nabídka). Pokud najdete někdě (přes nějakou booking ‚agenturu‘) nějakou super cenu v normálním termínu (tzn. ne za pár dní), tak sem hoďte odkaz. Já přemýšlím, že bych možná do toho šel, ale pokud se fakt ukáže, že se dá zabookovat hotel za lepší cenu, tak pak bych uvažoval jinak. :-)

Hotel Sissi***

Dobrý den Ondřeji,
jako každý hotel upravujeme ceny dle obsazenosti a poptávky. Samozřejmě používáme i last minute nabídky atd. V sezońe je rozmezí cen 69–140€ za dvoulůžkový pokoj/noc a v mimosezóně 39–119€ za pokoj/noc. V mimosezóně je nabídka ceny slevomatu na 3 noci.

Petr

Hotel Sisi inzeruje cenu 39€ za noc za Twin nebo double. Kde je vyhoda?

Markéta

Já osobně tedy nevím, kde jste tuto cenu vypátral, já jsem našla na rok 2011 ceník, kde se cena za double pohybuje v rozpětí 54 – 90€ dle sezón…

joule

Proč najednou nejdou vaše stránky? Není to tak, že se bojíte, aby si lidi neskontrolovali cenu a nedocvaklo jim to? V televize jsem na to viděl reportáž, že některý podniky schválně mění ceny.

Hotel Sissi***

Dobry den Joule,
došlo nejpravěpodobněji k nějakému krátkodobému technickému výpadku nezaviněmým námi. Stránky nyní normálně fungují.
Děkujeme za upozornění

Petra

Bohužel si také nejsem jistá výhodností této nabídky, vždyť noc pro dva se snídaní se dá pořídit v období prázdnin za 53 euro (cca 1300Kč).

Petra

http://www.ye­ego.com/hotel8852­.02-jul-2011.03-jul-2011.2–1.0.10980152156­4d8f53bf45ee2890902493­.html

Šárka

Dobrý den,
Chtěla bych se zeptat,jestli nejsou v Maďarsku pondělky zavírací dny kulturních památek a muzeí jako u nás, jaká je cena městské dopravy a ještě se
zeptám,jestli se domluvíme na recepci hotelu česky.
Děkuji za odpověď.

Hotel Sissi ***

Dobrý den Šárko,
v Maďarsku jsou pondělky zavírací dny kulturních památek a muzeí stejně jako u nás.
Lístek na MHD stojí 320, -HUF (jedna jízda). Doporučuji Budapest Card, kterou můžete zakoupit na recepci v hotelu ( se slevou 500HUF ). 72hod. stojí 7500HUF ( 7000HUF po slevě ). S touto kartou pak budete mít slevu do muzeí, restaurací, lázní atd.

joule

ale záměrně neuvádíte, že lze koupi BC na 2 dny…

mirka

Zdravim,jsem vozičkař-dostanu se prosim bez problemu do hotelu?Dekuji

Hotel Sissi***

Dobrý den Mirko,
ano, do hotelu se dostanete bez problemu. V hotelu je jeden pokoj upraven pro vozíčkáře, včetně koupelny. Rezervace tohoto pokoje je nutná předem.

mirka

Děkuji moc za odpověď

mirka

Děkuji moc za odpověď

Marie

Muze tato nabidka byt pouzita lidmi kteri nejsou ceskymi obcany? Jsem z Ceska, ale bydlim ted v Kalifornii. V kvetnu pojedu s manzelem do Prahy a potom do Madarska. Bratr, ktery bydli v Praze mi rekl o slevomatu a o teto nabidce. -Dekuji.

Hotel Sissi***

Dobrý den Marie,
ten kdo si voucher zakoupí, ten ho může i využít. Nezaleží na tom, kde teď zrovna bydlíte nebo jaké jste národnosti.

Markéta

Dobrý večer,
chtěla bych se zeptat, jak je to s případnou slevou na Student Agency. Hlavně jestli se slevy sčítají, s přítelem jsme studenti, takže máme slevu na ISIC, proto by mě zajímalo, jestli se dá 10% sleva uplatnit současně?
Děkuji za odpověď.

Hotel Sissi***

Dobrý den Markéto,
u Student Agency jsme zařídili 10% slevu, ale bohužel nevím, jestli se slevy budou dát sčítat. Hned v pondělí to zjistím a dám Vám vědět.

Hotel Sissi***

Dobrý den Markéto,
tak nám potvrdili ze Student agency, že slevy lze sčítat. Jen je potřeba vygenerovat speciální kód pro kombinaci těchto slev. Vyžádejte prosím při rezervaci hotelu na emailu: reservation@okhotels.cz

Hanáčková

prosím Vás je volný temín 3.11.2011–6.11.2011 v pokoji SISSI s příplatkem a kdy se doplácí příplatek? Na slevomatu nebo až u Vás na hotelu?děkuji

Hotel Sissi***

Dobrý den,
v požadovaném termínu je pokoj Sissi prozatím volný. Příplatek se doplácí na recepci v hotelu. Pro rezervaci nás prosím kontaktujte písemně reservations@okhotels.cz

Michal

Presne do tohoto hotelu jsem tento tyden kupoval jednu noc. Double (se snidani, byt nevim, jestli teplou) stal 39 eur. HRS…
Lide, bdete…

Hotel Sissi***

Dobry den Michale,
presne tak Lastminute mimosezoni cena. Lide pocitejte.......

ŚÁRKA

Dobrý den,
chci se zeptat jestli je volný termín pro ubytování ve dnech 10–13.112011,to znamená,že bychom využili mimosezonní nabídky 3 nocí místo 2nocí a pokud by to bylo možné v některém historickém Sissi pokoji s vanou a příplatkem za tento pokoj 125,–Kč na noc,nebo je nutné si tohle zajistit přímo v hotelu?Domluvíme se v hotelu česky-nebo bude lepší poslat rezervaci emailem?

Děkuji za odpověď.

Hotel Sissi***

Dobrý den Šárko,
ano, tento termín je prozatím volný. V případě zájmu o rezervaci nás prosím kontaktujte e-mailem na adrese reservations@okhotels.cz

karel

Dobrý den,

lze nějak napsat volné termíny na duben/květen. Poslat mi je případně do emailu?

Předem moc děkuji

S pozdravem

 k.z.

Hotel Sissi ***

Dobrý den Karle,
ano, volné termíny mohu zaslat, stačí nás kontaktovat e-mailem na adrese reservations@okhotels.cz

Lenka

Dobry den, prosím, dají se vouchery sčítat a prodloužit si tak pobyt se 2 vouchery na 4 dny? Děkuji za odpověď.

Hotel Sissi ***

Dobrý den Lenko,
ano, vouchery lze sčítat a prodloužit si tak pobyt.

Kateřina

Dobrý den,

chtěli bychom se pobytu zúčastnit i s dvěma dětmi (6 a 13 let). Postačí k ubytování jeden voucher a kolik by činily příplatky (nevím, zda jsou možné na pokoji dvě přistýlky či zda musíme zaplatit za samostatný pokoj či zda je k dipozici za příplatek pokoj rodinný).

Děkuji, Kateřina

Hotel Sissi ***

Dobrý den Kateřino,
k ubytování postačí jeden voucher.
Příplatek za dítě 13let bude 375,– Kč /noc, včetně snídaně. Dítě 6let má ubytování se snídaní zdarma.

Jan

Kdy je možné se ubytovat v hotelu (v kolik hodin)?
Je potřeba ještě v hotelu platit městskou/místní daň případně další jiné poplatky či tax?

Hotel Sissi***

Dobrý den,
ubytování je možné od 14hodin.
Cena je konečná, zahrnuje městské poplatky.

Věra

Dobrý den,

mám dva dotazy. O ubytování v jakých pokojích se jedná? Hotel nabízí i překrásné romantické pokoje Sissi, co jsem se dívala na stránky.

A kolik by stála snídaně? Jen kdybychom chtěli zůstat tu třetí noc, co je zdarma.

Děkuji za odpovědi

Hotel Sissi***

Dobrý den Věro,
Romatický pokoj Sissi je možné razezervovat (pokud bude k dispozici) s příplatkem 125Kč noc.
Třetí noc zdarma v období mimosezóny (1.11–26.12.11) obsahuje snídani.

Martina

Dobrý den, je možné přijet do hotelu se psem? Jaký je případně poplatek?

J

je to hned v textu… stačí číst

Hotel Sissi***

Dobrý den Martino,
Ano pobyt se psem je možný. příplatek je 250Kč (10€) za noc.

Jan

Jaký typ pokoje se jedná? Jaké služby jsou v ceně pokojů? Internet (wifi), sauna, bazén, … ? Díky za info.

Hotel Sissi***

Dobrý den Jane,
jedná s eo standardní Double (velká manželská postel) či TWIN ( 2 oddělené postele) dle vašich preferencí. V ceně je zahrnuta teplá bufetová snídaně a bezpaltné připojení na internet (WIFI).

Eva

V létě jsme byli na dovolené v Budapešti asi týden. Nádherné město a úžasné jídlo…a je tam poměrně levno na české poměry (jako 4 studenti jsme si tam žili velmi velmi nadpoměry), takže vedlejší náklady se zase tak moc nevyšplhají. Vstupy pro studenty jsou skoro všude zdarma a doprava (např. metro) je docela zážitek, ale cena normální. Výhodou Budapešti je, že všechno je hned po ruce, takže ani dopravu po městě nepotřebujete moc, protože se to dá krásně všechno projít pěšky. 1× jsme použili jen metro cestou na Hösek Tere, protože je secesní ještě a pak jednou tramvaj z Pešti na Géllert…ale jinak jsou nejlepší opravdu jenom nohy :-) Do Budapešti jsem se zamilovala, takže se dohodneme s kamarády a určitě zase s touhle bomba nabídkou pojedeme do Budapešti. Je to opravdu město s velkým M. Nádherné, čisté a Maďaři jsou velmi přítelští a ochotní, takže opravdu jenom doporučuju :-)

Hotel Sissi***

Dobrý den Evo,
děkujeme za podporu a reálé popsání tohoto nádherného města.

L.

K tomuto se přidávám. Budapešť mám hrozně moc rád, lidé jsou opravdu příjemní, jídlo výborné, věcí k vidění milion, mít čas, jedu hned. Akorát se s nimi hůř domlouvá :-)

Lilly

:) ju Evko a mne se taky zda, ze pobliz hotelu Sissi je urcite i ta uzasna hala s trhovistem :)

laska

potřebuji poradit- jak uplatnit kredit body a jaká je hodnota 1bodu. díky

slevomat

Dobrý den,

kredity můžete uplatnit při jakémkoliv nákupu na našich stránkách www.slevomat.cz ve 3. kroku objednávky zvaném Rekapitulace modrá kolonka Uplatnit kredity. 1Kredit=1Kč
Příjemné šetření ,–)


P.S. Samozřejmě musíte být přihlášená na Vašem zákaznickém profilu :-)

Petr

Dobrý den, lze využít voucher pro rodinu s dvěma dětmi (4 a 1 rok)? Děkuji za informaci.

Hotel Sissi***

Dobrý den Petře,
ano hotel poskytuje zdarma dětskou postýlku.

magda

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jak jste se dostali k původní ceně 6200. Pokud se kouknu na Vaše stránky a zkusím rezervaci, tak mi to vychází na 4616 Kč (zkoušela jsem srpnový termín, takže předpokládám že mimo sezonu to bude ještě levnější) .

Hotel Sissi***

Dobrý den Magdo,
sleva vychází z maximální ceny v sezóně, ketrá je 125€ za pokoj/noc. V některých termínech je cena i vyšší 140€ za pokoj/noc.

Ilča

Dobrý den,
musím si v hotelu zaplatit i obědy a večeře (snídaně je v ceně)? Jaké jsou další povinné platby mimo voucher a případně parkování?

Hotel Sissi***

Dobry den Ilčo,
obědy ani večeře hotel neposkytuje, hotel je Garni (pouze snídaně, která je zahrnuta v cene voucheru). Obědvat a večeřet mnůžete kdykoli a kdekoli ve městě či využijte slevu do restaurace Kaltenberg. Parking je v hotelu zpoplatněn a stojí 15EUR/noc, ale se zakoupením voucheru máte nátrok na 30% slevu tzn. 10EUR/noc.

Hotel Sissi***

Dobrý den Báro,
ano, vouchery lze sčítat.

Hanka

Dobrý den,
je možné vystavit daňový doklad (fakturu) o zakoupení a zaplacení pobytu?
Předem děkuji za odpověď.

Hotel Sissi***

Dobrý den Hanko,
s tímto dotazem se obraťe přímo na Slevomat, děkuji

Barbora

Dobré ráno, prosím, dají se vouchery sčítat a prodloužit si tak pobyt se 2 vouchery na 4 dny? Děkuji za odpověď.

Petr

Jakou cenu za ubytování platí děti ve věku 13 let?

Hotel Sissi***

Dobré ráno Petře,
pokud s Vámi bude cestovat syn či dcera ve věku 13 let, bude příplatek pro třetí osobu za třílůžkový pokoj 375Kč/noc včetně snídaně.

Lenka

cituji „S voucherem si můžete na recepci hotelu pořídit se slevou 500 forintů také šikovnou Budapest Card.“ Kolik tedy stojí ta karta ? sleva je 500 forintů? nebo že by cena karty byla 500 forintů ?

Hotel Sissi***

Dobré ráno Lenko,
Cena 48 hoddinové Budapest Karty je 6300Ft, pro Vás se slevou 5800Ft, 72 hodinové 7500Ft, pro Vás 7000Ft

furt

forint je 8 kc tedy doprava po Budapesti na 2 dny stoji cca 50000 KC ?? Neni to kravina?

Zdenek

100 Forintů je 8Kč…

marie

Je to zdánlivě levné, ale spočítejte si všechny další náklady, vyleze to jako klasická dovolená bez slevy.

Hotel Sissi***

Dobré ráno Marie,
ano behem pobytu se musí počítat s dalšími náklady minimálně na dopravu a stravu a pití (mimo snídaně, která je zahrnuta ve voucheru).

alena

prosím, kolik stoji parkovne na auto ? diky

Hotel Sissi***

Doré ráno Aleno,
cena parkovného je standardně 15EUR/noc, ale při zakoupení voucheru máte nárok na 30% slevu což představuje cenu pro Vás 10EUR/noc cca.240Kč/noc

Eva

Toto je pobyt pro dvě osoby.....

Hotel Sissi***

Dobré ráno Evo,
ano uvedená cena je za pobyt pro 2 osoby

kuk

Není to náhodou tak, že dítě do sedmi let má zdarma vstup pouze v doprovodu dvou osob?

Hotel Sissi***

Dobré ráno Kuku,
voucher je pro 2 osoby, tak správně předpokládáte, že dítě je v doprovodu dvou osob

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru