Termín
Platnost 1. 1. – 30. 4. 2026.
V ceně
Pětihodové degustační menu pro 1 osobu
- Sami si sestavíte menu ze sezónního menu à la carte (kromě steaků)
- Výběr bude polévka podle denní nabídky, předkrm, pasta & risotto, hlavní chod a dezert
- Složení menu se mění dle sezony.
- Podzimní výběr:
- Polévka podle denní nabídky
- Předkrm podle výběru (80–90 g hlavní suroviny)
- Hovězí tatarák: mleté hovězí maso, šalotka, kapary, pažitka, koktejlová omáčka a vařený žloutek
- Crème brûlée z kozího sýra: kozí sýr ve stylu crème brûlée s fíkovým čatní a grissini
- Chobotnicové carpaccio: chobotnice vařená metodou sous-vide, bylinkový dresink a plátky fenyklu
- Krab smažený v tempuře
- Pasta & risotto podle výběru:
- Penne s kachní ragú: kachní ragú pomalu dušené na červeném víně a pomeranči se šalvějí
- Gnocchi s kaštany a sýrem Fontina: domácí bramborové gnocchi s kaštanovým pyré a pěnou z alpského sýra Fontina
- Lanýžové risotto: italská rýže Vialone Nano s krémem z bílých lanýžů San Pietro a Pettine
- Hlavní chod podle výběru (cca 100 g hlavní suroviny):
- Kuřecí roláda plněná houbami: roláda z kukuřičného kuřete, žampiony, bramborová kaše a omáčka z Madeiry
- Hovězí líčka na červeném víně: hovězí líčka pomalu dušená na červeném víně s petrželovým pyré a smaženou cibulkou
- Treska obecná s květákem: filet tresky obecné s pyré z karamelizovaného květáku a ančovičkový velouté
- Salát s kozím sýrem a hruškou: míchaný listový salát s plátky hrušky a pečeným kozím sýrem
- Dezert podle výběru:
- Hruška: krém z bílé čokolády, hruškový kompot a máta
- Domácí medovník: medový piškot prokládaný karamelovým krémem, obalený vlašskými ořechy
- Tiramisu: tradiční italské tiramisu
Jak uplatnit
- Rezervace: stůl si zamluvte alespoň 3 dny předem na tel. 464 622 211 nebo prostřednictvím e‑mailu recepce@grkh.cz – zároveň uveďte kód voucheru.
- Jídlo s sebou: tentokrát ne, pochutnejte si přímo v restauraci.
Příplatky
- Parkování zdarma
Storno podmínky
- Změna nebo zrušení rezervace je možná alespoň 3 dny předem, jinak voucher propadá.
Alergeny
Alergeny vám sdělí na vyžádání obsluha.
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost 1. 1. – 30. 4. 2026.
V ceně
Pětihodové degustační menu s vinným párováním pro 1 osobu
- Sami si sestavíte menu ze sezónního menu à la carte (kromě steaků)
- Výběr bude polévka podle denní nabídky, předkrm, pasta & risotto, hlavní chod a dezert
- Složení menu se mění dle sezony.
- Podzimní výběr:
- Polévka podle denní nabídky
- Předkrm podle výběru (80–90 g hlavní suroviny)
- Hovězí tatarák: mleté hovězí maso, šalotka, kapary, pažitka, koktejlová omáčka a vařený žloutek
- Crème brûlée z kozího sýra: kozí sýr ve stylu crème brûlée s fíkovým čatní a grissini
- Chobotnicové carpaccio: chobotnice vařená metodou sous-vide, bylinkový dresink a plátky fenyklu
- Krab smažený v tempuře
- Pasta & risotto podle výběru:
- Penne s kachní ragú: kachní ragú pomalu dušené na červeném víně a pomeranči se šalvějí
- Gnocchi s kaštany a sýrem Fontina: domácí bramborové gnocchi s kaštanovým pyré a pěnou z alpského sýra Fontina
- Lanýžové risotto: italská rýže Vialone Nano s krémem z bílých lanýžů San Pietro a Pettine
- Hlavní chod podle výběru (cca 100 g hlavní suroviny):
- Kuřecí roláda plněná houbami: roláda z kukuřičného kuřete, žampiony, bramborová kaše a omáčka z Madeiry
- Hovězí líčka na červeném víně: hovězí líčka pomalu dušená na červeném víně s petrželovým pyré a smaženou cibulkou
- Treska obecná s květákem: filet tresky obecné s pyré z karamelizovaného květáku a ančovičkový velouté
- Salát s kozím sýrem a hruškou: míchaný listový salát s plátky hrušky a pečeným kozím sýrem
- Dezert podle výběru:
- Hruška: krém z bílé čokolády, hruškový kompot a máta
- Domácí medovník: medový piškot prokládaný karamelovým krémem, obalený vlašskými ořechy
- Tiramisu: tradiční italské tiramisu
- Vinné párování: 5× 0,1 dcl vína
Jak uplatnit
- Rezervace: stůl si zamluvte alespoň 3 dny předem na tel. 464 622 211 nebo prostřednictvím e‑mailu recepce@grkh.cz – zároveň uveďte kód voucheru.
- Jídlo s sebou: tentokrát ne, pochutnejte si přímo v restauraci.
Příplatky
- Parkování zdarma
Storno podmínky
- Změna nebo zrušení rezervace je možná alespoň 3 dny předem, jinak voucher propadá.
Alergeny
Alergeny vám sdělí na vyžádání obsluha.
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost 1. 1. – 30. 4. 2026.
V ceně
Pětihodové degustační menu pro 2 osoby
- Sami si sestavíte menu ze sezónního menu à la carte (kromě steaků)
- Výběr bude polévka podle denní nabídky, předkrm, pasta & risotto, hlavní chod a dezert
- Složení menu se mění dle sezony.
- Podzimní výběr:
- 2× polévka podle denní nabídky
- 2× předkrm podle výběru (80–90 g hlavní suroviny)
- Hovězí tatarák: mleté hovězí maso, šalotka, kapary, pažitka, koktejlová omáčka a vařený žloutek
- Crème brûlée z kozího sýra: kozí sýr ve stylu crème brûlée s fíkovým čatní a grissini
- Chobotnicové carpaccio: chobotnice vařená metodou sous-vide, bylinkový dresink a plátky fenyklu
- Krab smažený v tempuře
- 2× pasta & risotto podle výběru:
- Penne s kachní ragú: kachní ragú pomalu dušené na červeném víně a pomeranči se šalvějí
- Gnocchi s kaštany a sýrem Fontina: domácí bramborové gnocchi s kaštanovým pyré a pěnou z alpského sýra Fontina
- Lanýžové risotto: italská rýže Vialone Nano s krémem z bílých lanýžů San Pietro a Pettine
- 2× hlavní chod podle výběru (cca 100 g hlavní suroviny):
- Kuřecí roláda plněná houbami: roláda z kukuřičného kuřete, žampiony, bramborová kaše a omáčka z Madeiry
- Hovězí líčka na červeném víně: hovězí líčka pomalu dušená na červeném víně s petrželovým pyré a smaženou cibulkou
- Treska obecná s květákem: filet tresky obecné s pyré z karamelizovaného květáku a ančovičkový velouté
- Salát s kozím sýrem a hruškou: míchaný listový salát s plátky hrušky a pečeným kozím sýrem
- 2× dezert podle výběru:
- Hruška: krém z bílé čokolády, hruškový kompot a máta
- Domácí medovník: medový piškot prokládaný karamelovým krémem, obalený vlašskými ořechy
- Tiramisu: tradiční italské tiramisu
Jak uplatnit
- Rezervace: stůl si zamluvte alespoň 3 dny předem na tel. 464 622 211 nebo prostřednictvím e‑mailu recepce@grkh.cz – zároveň uveďte kód voucheru.
- Jídlo s sebou: tentokrát ne, pochutnejte si přímo v restauraci.
Příplatky
- Parkování zdarma
Storno podmínky
- Změna nebo zrušení rezervace je možná alespoň 3 dny předem, jinak voucher propadá.
Alergeny
Alergeny vám sdělí na vyžádání obsluha.
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost 1. 1. – 30. 4. 2026.
V ceně
Pětihodové degustační menu s vinným párováním pro 2 osoby
- Sami si sestavíte menu ze sezónního menu à la carte (kromě steaků)
- Výběr bude polévka podle denní nabídky, předkrm, pasta & risotto, hlavní chod a dezert
- Složení menu se mění dle sezony.
- Podzimní výběr:
- 2× polévka podle denní nabídky
- 2× předkrm podle výběru (80–90 g hlavní suroviny)
- Hovězí tatarák: mleté hovězí maso, šalotka, kapary, pažitka, koktejlová omáčka a vařený žloutek
- Crème brûlée z kozího sýra: kozí sýr ve stylu crème brûlée s fíkovým čatní a grissini
- Chobotnicové carpaccio: chobotnice vařená metodou sous-vide, bylinkový dresink a plátky fenyklu
- Krab smažený v tempuře
- 2× pasta & risotto podle výběru:
- Penne s kachní ragú: kachní ragú pomalu dušené na červeném víně a pomeranči se šalvějí
- Gnocchi s kaštany a sýrem Fontina: domácí bramborové gnocchi s kaštanovým pyré a pěnou z alpského sýra Fontina
- Lanýžové risotto: italská rýže Vialone Nano s krémem z bílých lanýžů San Pietro a Pettine
- 2× hlavní chod podle výběru (cca 100 g hlavní suroviny):
- Kuřecí roláda plněná houbami: roláda z kukuřičného kuřete, žampiony, bramborová kaše a omáčka z Madeiry
- Hovězí líčka na červeném víně: hovězí líčka pomalu dušená na červeném víně s petrželovým pyré a smaženou cibulkou
- Treska obecná s květákem: filet tresky obecné s pyré z karamelizovaného květáku a ančovičkový velouté
- Salát s kozím sýrem a hruškou: míchaný listový salát s plátky hrušky a pečeným kozím sýrem
- 2× dezert podle výběru:
- Hruška: krém z bílé čokolády, hruškový kompot a máta
- Domácí medovník: medový piškot prokládaný karamelovým krémem, obalený vlašskými ořechy
- Tiramisu: tradiční italské tiramisu
- 2× vinné párování: 5× 0,1 dcl vína
Jak uplatnit
- Rezervace: stůl si zamluvte alespoň 3 dny předem na tel. 464 622 211 nebo prostřednictvím e‑mailu recepce@grkh.cz – zároveň uveďte kód voucheru.
- Jídlo s sebou: tentokrát ne, pochutnejte si přímo v restauraci.
Příplatky
- Parkování zdarma
Storno podmínky
- Změna nebo zrušení rezervace je možná alespoň 3 dny předem, jinak voucher propadá.
Alergeny
Alergeny vám sdělí na vyžádání obsluha.
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Jak by se jmenovala známá divadelní hra v gastronomické verzi? „Smuha dvou pánů.“
Hovězí tatarák, líčka na víně, filet z tresky i pravé italské tiramisu s vlastním espressem. To vše je v nabídce parádního menu o pěti chodech, na němž si pochutnáte v dřítečském podniku Cedrus Restaurant. V nabídce je voucher pro jednoho, ale i dvě osoby – co takhle pozvat svou polovičku na krásný kulinářský zážitek?
Věděli jste, že… V resortu se můžete také ubytovat? Součástí pobytu je dokonce denně dvouhodinový vstup do saunového světa.
Celé stolování zahájíte předkrmem dle výběru. Servírovat se může hovězí tatarák, crème brûlée z kozího sýra i chobotnicové carpaccio či krab smažený v tempuře. Následovat budou gnocchi, penne či risotto. Poté už přijde na řadu hlavní chod v podobě kuřecí rolády s houbami, hovězích líček na víně nebo filetu z tresky obecné. K mání je taká bezmasá varianta v podobě salátu s kozím sýrem.
A samozřejmě se těšte také na sladkou tečku na závěr. Je libo krém z bílé čokolády a hruškový kompot, tiramisu nebo domácí medovník?
Dobré vědět: Nápoje nejsou zahrnuty v ceně voucheru, objednáte si je na místě. Abyste celý zážitek vyšperkovali, můžete rovnou sáhnout po voucheru s vinným párováním.