Domácí barista: teoretický i praktický kurz s degustací pro vášnivé kávomily

2 490 Kč −21 % od 1 949 Kč
Vybrat variantu
Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Varianty podle vaší volby

Varianty podle vaší volby

Varianty podle vaší volby

Kurz Domácí barista vč. degustace káv pro 1 osobu

  • Kurzy probíhají od 14:00 do 18:00
  • Místo: Vinárna Boromeum, Špitálská 183, Hradec Králové
  • Náplň kurzu:
    • Původ a historie kávy
    • Proces pěstování, sklizně a pražení
    • Druhy a odrůdy kávy
    • Kávové názvosloví, zásady a časté omyly, fakta a mýty
    • Teorie a praktický nácvik přípravy kávy (espresso, french press, moka, vakuum pot, aero press, džezva)
    • Šlehání mléka
    • Barista doma i v kavárně
    • Degustace plantážních i gurmánských káv
    • Certifikát o absolvování kurzu
  • Termín: 22. 2. 2026 od 14:00 do 18:00 

Omezení

  • Min. počet osob na kurzu je 5. Pokud se termín kurzu nenaplní, bude vám nabídnut jiný. 
Jak uplatnit
Příplatky
  • Parkování za příplatek
Storno podmínky
  • Rezervaci objednaného termínu je možné zrušit alespoň 24 hod. předem, jinak voucher v plné výši propadá. 
Benefity

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

2 490 Kč −21 % 1 949 Kč
2 490 Kč −21 % 1 949 Kč
4 980 Kč −23 % 3 799 Kč
4 980 Kč −23 % 3 799 Kč
Seznámíte se s důležitými pojmy a zásadami
Degustace plantážních i gurmánských káv
Dostanete certifikát o absolvování

Nejlepší kavárna široko daleko? Po absolvování tohoto kurzu rozhodně u vás doma.

Zapište se do kurzu Domácího baristy, který pořádá Institut kávy a vína Mlsoun. Dozvíte se, jak se káva pěstuje a zpracovává, nakouknete do historie, seznámíte se s důležitými pojmy a zásadami při přípravě a pochopitelně vše podpoříte důkladnou degustací plantážních i exkluzivních gurmánských káv.

Ve své domácí kavárně pak jako profíci zvládnete připravit několik druhů káv od espressa přes french press až po džezvu a pro zájemce z řad svých blízkých umně našleháte mléko tak, aby už na první pohled okouzlilo bohatou pěnou.

Kde a s kým si o kávě budete povídat

V kávovém oboru se budete vzdělávat v přátelském prostředí Institutu kávy a vína Mlsoun, a to pod vedením jeho majitele Petra Kupčeka – baristy, someliéra a degustátora, který mimochodem spolupracoval s ČT při vytváření pořadu Černé ovce o kvalitě kávy. Působí jako technický porotce v soutěži Mistr kávy a je to certifikovaný pražič. 

Nejlepší dárky pro kávové nadšence. Jak vybrat kávu i příslušenství?

Nejlepší dárky pro kávové nadšence. Jak vybrat kávu i příslušenství?

Přejít na Slevomat Magazín
Nahoru
Právě jste offline.
Vaše internetové připojení je zpět.
Lokalita