Termín
Platnost do 30. 4. 2026. Pokud nakoupíte dnes, bude platit do 30. 4. 2026.
V ceně
5chodové degustační menu pro 1 osobu
- Studený předkrm – marinovaná červená řepa, šlehaný krém s kozím sýrem, hořčičné semínko, malinový prach
- Polévka – bramborový krém s pečeným česnekem, créme fraîche, pohankový popcorn
- Teplý předkrm – candát, dýňový relish, pistácie, rukola, pomerančové velouté, kaviár
- Hlavní chod – dančí hřbet, pastinákový krém, marinovaná dýně, smažený koblížek, marsala sos
- Dezert – pečená čokoláda, čokoládový krém, malinový sorbet, malinová vinaigrette
Jedná se o vzorové menu – obsah jednotlivých chodů se liší v závislosti na sezónnosti surovin.
Omezení
- Aktuální složení degustačního menu lze ověřit na tel. 606 181 131.
Jak uplatnit
- Rezervace: Po zakoupení voucheru je třeba zarezervovat termín na tel. 606 181 131, zároveň uveďte kód voucheru.
Příplatky
- Parkování zdarma
Storno podmínky
- Rezervaci můžete změnit 24 hodin před rezervovaným termínem. V případě změny rezervace méně než 24 hodin před domluveným termínem, nebo v případě, že se na termín nedostavíte, voucher propadá v plné výši bez nároku na refundaci.
- Voucher bez termínu můžete stornovat v rámci zákonné 14denní lhůty, nebo po skončení platnosti voucheru refundovat podle platných pravidel.
Alergeny
Alergeny vám sdělí na vyžádání obsluha.
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 30. 4. 2026. Pokud nakoupíte dnes, bude platit do 30. 4. 2026.
V ceně
5chodové degustační menu pro 2 osoby
- Studený předkrm – marinovaná červená řepa, šlehaný krém s kozím sýrem, hořčičné semínko, malinový prach
- Polévka – bramborový krém s pečeným česnekem, créme fraîche, pohankový popcorn
- Teplý předkrm – candát, dýňový relish, pistácie, rukola, pomerančové velouté, kaviár
- Hlavní chod – dančí hřbet, pastinákový krém, marinovaná dýně, smažený koblížek, marsala sos
- Dezert – pečená čokoláda, čokoládový krém, malinový sorbet, malinová vinaigrette
Jedná se o vzorové menu – obsah jednotlivých chodů se liší v závislosti na sezónnosti surovin.
Omezení
- Aktuální složení degustačního menu lze ověřit na tel. 606 181 131.
Jak uplatnit
- Rezervace: Po zakoupení voucheru je třeba zarezervovat termín na tel. 606 181 131, zároveň uveďte kód voucheru.
Příplatky
- Parkování zdarma
Storno podmínky
- Rezervaci můžete změnit 24 hodin před rezervovaným termínem. V případě změny rezervace méně než 24 hodin před domluveným termínem, nebo v případě, že se na termín nedostavíte, voucher propadá v plné výši bez nároku na refundaci.
- Voucher bez termínu můžete stornovat v rámci zákonné 14denní lhůty, nebo po skončení platnosti voucheru refundovat podle platných pravidel.
Alergeny
Alergeny vám sdělí na vyžádání obsluha.
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 30. 4. 2026. Pokud nakoupíte dnes, bude platit do 30. 4. 2026.
V ceně
5chodové degustační menu vč. vinného párování pro 2 osoby
- Studený předkrm – marinovaná červená řepa, šlehaný krém s kozím sýrem, hořčičné semínko, malinový prach
- 2× Sauvignon Mádl, pozdní sběr (1 dl)
- Polévka – bramborový krém s pečeným česnekem, créme fraîche, pohankový popcorn
- 2× Ryzlink Mosela Cuvée, směs (1 dl)
- Teplý předkrm – candát, dýňový relish, pistácie, rukola, pomerančové velouté, kaviár
- 2× Ryzlink, Gut Kellerstöckl (1 dl)
- Hlavní chod – dančí hřbet, pastinákový krém, marinovaná dýně, smažený koblížek, marsala sos
- 2× Pago Aylés Cuvée, španělské červené víno (1 dl)
- Dezert – pečená čokoláda, čokoládový krém, malinový sorbet, malinová vinaigrette
- 2× Ryzlink vlašský, výběr z cibéb, sladké víno (1 dl)
Jedná se o vzorové menu – obsah jednotlivých chodů se liší v závislosti na sezónnosti surovin.
Omezení
- Aktuální složení degustačního menu lze ověřit na tel. 606 181 131.
Jak uplatnit
- Rezervace: Po zakoupení voucheru je třeba zarezervovat termín na tel. 606 181 131, zároveň uveďte kód voucheru.
Příplatky
- Parkování zdarma
Storno podmínky
- Rezervaci můžete změnit 24 hodin před rezervovaným termínem. V případě změny rezervace méně než 24 hodin před domluveným termínem, nebo v případě, že se na termín nedostavíte, voucher propadá v plné výši bez nároku na refundaci.
- Voucher bez termínu můžete stornovat v rámci zákonné 14denní lhůty, nebo po skončení platnosti voucheru refundovat podle platných pravidel.
Alergeny
Alergeny vám sdělí na vyžádání obsluha.
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Tyhle (s)chody vás dovedou do kulinářského nebe.
Pojďte na výjimečnou hostinu do vyhlášené českobudějovické restaurace La Vié, která se specializuje na degustační menu. Fantazie zdejších kuchařů nezná hranic, a tak vám během jediné návštěvy představí hned 5 chodů. Vše navíc může doprovodit vinné párování, tedy k jednotlivým pokrmům pečlivě zvolená sklenka vína.
Menu je inspirované kuchyněmi ze všech koutů světa, stejně tak nabídka vín odráží vášeň pro světové kulinářské umění. Těšte se na neotřelé kombinace a kreativní přístup, ale zároveň harmonii v každém jednom soustu a doušku. To vše v příjemném elegantním interiéru, který bude dokonalou kulisou i při významnějších událostech.
A co se bude podávat?
Menu se v průběhu roku mění a je vždy sestavené podle sezónnosti surovin, skládá se ze studeného předkrmu, polévky, teplého předkrmu, hlavního chodu a dezertu. To aktuální si můžete ověřit předem telefonicky. Anebo se necháte překvapit?
Že to bude jedna krása vedle druhé, o tom se můžete přesvědčit při pročítání současného menu, kdy hostinu odstartuje marinovaná červená řepa s kozím sýrem a malinovým prachem, následuje bramborový krém s pohankovým popcornem a jako druhý předkrm se představí candát s dýňovým relish. Hlavním chodem je dančí hřbet se smaženým koblížkem a závěr patří čokoládě a malinovému sorbetu. Kdo by odolal?