Termín
Platnost do 30. 6. 2026.
V ceně
- Amuse bouche
- 2× hovězí kroketa s omáčkou Romesco
- Předkrm
- 2× hovězí carpaccio s klasickým dresinkem Cipriani, parmazánem a citronem
- Hlavní chod
- Argentinské grilované mix menu:
- 2× hovězí filet mignon (75 g)
- 2× striploin (75 g)
- 2× rib eye (75 g)
- podávávané s grilovanou zeleninou, lanýžovými hranolky, salátkem, pepřovou omáčkou a chimichurri
- Argentinské grilované mix menu:
- Dezert
- 2× Baileys tiramisu v moka konvičce
Jak uplatnit
- Rezervace: Alespoň 48 hodin předem na e‑mailu info@gardenrestaurant.eu nebo na tel. 601 363 006. Při rezervaci nahlaste kód voucheru.
- Jídlo s sebou: Tentokrát ne, užijte si tenhle zážitek naplno a pochutnejte si přímo v restauraci.
Příplatky
- Parkování zdarma
Storno podmínky
- Změna nebo zrušení rezervace je možná alespoň 48 hod. před zamluveným termínem.
- Voucher bez rezervace můžete stornovat v rámci zákonné 14denní lhůty, nebo po skončení platnosti voucheru refundovat podle platných pravidel.
Alergeny
Alergeny vám sdělí na vyžádání obsluha.
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Kam v Pardubicích na poctivý kus masa?
Odpověď je jasná – do Garden Restaurant, podniku, který najdete jen pár kroků od Tyršových sadů. Vyrazte sem ve dvou a užijte si výběr argentinských steaků, amuse bouche v podobě netradiční masové krokety i vymazlený dezert.
„Exkluzivní zážitek, který předčil naše už tak vysoká očekávání. Hezké a klidné prostředí, pozorná obsluha a to menu nemělo chybu. Fantazie chutí! Rádi se vrátíme.“ – Lukáš, spokojený zákazník Slevomatu (2/2025)
Filet mignon, rib eye i tiramisu
Restaurace si pro vás připravila 4chodové degustační menu, které dozajista učaruje všem milovníkům grilovaných argentinských dobrot. Hostinu započnete hovězí kroketou s omáčkou Romesco (z rajčat, paprik a česnek), po které bude následovat předkrm, totiž hovězí carpaccio s dresinkem Cipriani, parmazánem a citronem.
A pak už přijde to nejlepší – hlavní chod sestává z několika výběrových mas, která jsou stařená přímo v restauraci. Ochutnáte libový a křehounký filet mignon, šťavnatý striploin a nakonec i rib eye steak, který je díky svému mramorování a tukové vrstvě mimořádně jemný. To vše doplní grilovaná zelenina, lanýžové hranolky, pepřová omáčka a chimichurri.
Chybět, samozřejmě, nebude ani dezert. Ten v restauraci pojali po italsku, čeká vás totiž tradiční tiramisu vyšperkované Baileys likérem a podávané originálně v moka konvičce. Tak co, už se vám sbíhají sliny?
Dobré vědět: V nápojovém lístku najdete například pivo Pernštejn, Hoegaarden či Guiness, případně můžete vybírat i z široké nabídky vín.