
Termín
Platnost do 30. 4. 2026.
V ceně
Čtyřchodové menu s vinným párováním pro 1 osobu
- 1× couvert: šlehaný ovčí sýr s bylinkami
- 1× víno: Prosecco Spumante Villa Cornaro D.O.C. Brut (10 cl)
- 1× předkrm: paštika z husích jater s mandlemi, dýňovým chlebem a bylinkovým salátkem
- 1× polévka: fazolová polévka s uzeným žebrem a pestem se zakysanou smetanou
- 1× hlavní chod: grilovaný candát s bernskou omáčkou, zeleným chřestem a brambůrkami grenaille restovanými s červenou cibulí
- 1× víno: Cuvée Colombard / Sauvignon Blanc / Gros Manseng – Connoisseur Gascogne (15 cl)
- 1× dezert: čokoládový dortík Dvořák s kávovou náplní
- 1× víno: Gros Manseng – Connoisseur Gascogne (15 cl)
- 1× káva
- Karafa vody
Jak uplatnit
- Rezervace: Zavolejte předem na tel. 381 212 221 – zároveň nahlaste kód voucheru.
- Jídlo s sebou: Tentokrát ne, na degustačním menu si pochutnejte přímo v restauraci.
Storno podmínky
- Rezervaci můžete změnit 24 hodin před rezervovaným termínem. V případě zrušení rezervace méně než 24 hodin před domluveným termínem, nebo v případě, že se na termín nedostavíte, voucher propadá v plné výši bez nároku na refundaci. Termín lze změnit pouze jednou.
- Voucher bez termínu můžete stornovat v rámci zákonné 14denní lhůty, nebo po skončení platnosti voucheru refundovat podle platných pravidel.
Alergeny
Alergeny vám sdělí na vyžádání obsluha.
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 30. 4. 2026.
V ceně
Čtyřchodové menu s vinným párováním pro 2 osoby
- 2× couvert: šlehaný ovčí sýr s bylinkami
- 2× víno: Prosecco Spumante Villa Cornaro D.O.C. Brut (10 cl)
- 2× předkrm: paštika z husích jater s mandlemi, dýňovým chlebem a bylinkovým salátkem
- 2× polévka: fazolová polévka s uzeným žebrem a pestem se zakysanou smetanou
- 2× hlavní chod: grilovaný candát s bernskou omáčkou, zeleným chřestem a brambůrkami grenaille restovanými s červenou cibulí
- 2× víno: Cuvée Colombard / Sauvignon Blanc / Gros Manseng – Connoisseur Gascogne (15 cl)
- 2× dezert: čokoládový dortík Dvořák s kávovou náplní
- 2× víno: Gros Manseng – Connoisseur Gascogne (15 cl)
- 2× káva
- Karafa vody
Jak uplatnit
- Rezervace: Zavolejte předem na tel. 381 212 221 – zároveň nahlaste kód voucheru.
- Jídlo s sebou: Tentokrát ne, na degustačním menu si pochutnejte přímo v restauraci.
Storno podmínky
- Rezervaci můžete změnit 24 hodin před rezervovaným termínem. V případě zrušení rezervace méně než 24 hodin před domluveným termínem, nebo v případě, že se na termín nedostavíte, voucher propadá v plné výši bez nároku na refundaci. Termín lze změnit pouze jednou.
- Voucher bez termínu můžete stornovat v rámci zákonné 14denní lhůty, nebo po skončení platnosti voucheru refundovat podle platných pravidel.
Alergeny
Alergeny vám sdělí na vyžádání obsluha.
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Jednoduchá matematika: 4 chody + 4 hvězdy hotelu + 2 osoby = nekonečně dobrý večer!
Hledáte opravdový kulinářský zážitek? Pak zavítejte do restaurace La Cave v LH hotelu Dvořák Tábor. Ta se nachází v prostorách bývalých ležáckých sklepů s původními cihlovými a kamennými stěnami – těšte se tak na pastvu nejen pro chuťové buňky, ale také pro oči. Tým kuchařů pod vedením šéfkuchaře Martina Pudila, držitele mnoha prestižních ocenění a člena národního týmu kuchařů a cukrářů ČR, pro vás připraví dokonalý gastronomický prožitek.
Hlavním šéfkuchařem restaurace La Cave v LH Dvořák Tábor je mladý a talentovaný Martin Pudil – člen národního týmu kuchařů a cukrářů ČR. Je držitel mnoha ocenění a zlatý medailista z Culinary Challenge Singapur 2018. Martin Pudil se již od dětství rád věnoval a zajímal o přípravu pokrmů, proto při volbě povolání šel za svým cílem. V roce 2010 zvítězil v kategorii juniorů v soutěži Kuchař roku. Díky tomu se poznal s Romanem Paulusem a byl vyzván, aby s ním cestoval do Budapešti na Global Chefs Challenge 2011 jako jeho commi. Krátce poté přišla v roce 2012 nabídka na práci v restauraci Alcron, která v témže roce získává svoji první Michelinskou hvězdu v ČR. Martin Pudil zde poznává nové technologie, pracuje s luxusními surovinami a je součástí zajímavé týmové práce. Po Praze se vrátil do Jižních Čech, do kraje pro něj blízkého, kde v pozici šéfkuchaře v restauraci La Cave, hotelu LH Dvořák Tábor, posouvá úrovně gastronomie vzhůru. |
Paštika, candát i čokoládový dortík
Celou tuhle chutnou krasojízdu odstartuje couvert v podobě šlehaného ovčího sýra s bylinkami a následně předkrm ve formě paštiky z husích jater s mandlemi, dýňovým chlebem a bylinkovým salátkem. To vše doplní sklenička kvalitního prosecca, které se svou lehkostí k prvním chodům perfektně hodí.
Následovat bude fazolová polévka s uzeným žebrem a pestem se zakysanou smetanou, která vaše chuťové buňky skvěle připraví na hlavní chod. Toho se ujme grilovaný candát s chřestem a grenaille brambůrkami. Prosecco tu vystřídá výraznější víno vybrané na míru podávanému pokrmu – zvolit budete moci Cuvée Colombard, Sauvignon Blanc nebo Gros Manseng (případně vám s výběrem rádi pomohu číšníci).
To vše završí sladká tečka, tedy čokoládový dortík Dvořák s kávovou náplní. Ani tady nebude chybět sklenička vína a v závěru také káva, která je ke sladkému jednoduše nutností. Tak co, už víte, koho na tohle vymazlené menu pozvete?