Termín
Platnost do 31. 7. 2026.
V ceně
Čtyřchodové degustační menu pro 2 osoby
- 2× carpaccio z kachních prsou, à 50 g
- 2× gratinovaní šneci po burgundsku, à 50 g
- 2× telecí s ratatouille, bramborová kroketa, à 100 g
- 2× rozlétaná Pavlova, à 50 g
Omezení
- Ve dnech pondělí–pátek je v čase 15:00–17:00 kuchyně uzavřena. V sobotu je zavřena v čase 16:00–17:00.
Jak uplatnit
- Rezervace: zavolejte předem na tel. 606 040 045 – zároveň nahlaste kód voucheru.
- Jídlo s sebou: tentokrát ne, pochutnejte si přímo v restauraci.
Příplatky
- Parkování zdarma
Storno podmínky
- Rezervaci je možné změnit nebo zrušit alespoň 24 hod. předem, jinak voucher propadá.
Alergeny
Alergeny vám sdělí na vyžádání obsluha.
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 31. 7. 2026.
V ceně
Pětichodové degustační menu pro 2 osoby:
- 2× foie gras, à 25 g
- 2× hovězí jazyk s wasabi, gel z cibule, à 100 g
- 2× biftek s omáčkou Perigord, brambory, à 100 g
- 2× candát s podmáslím, pórek, kapusta, à 100 g
- 2× sušená mléčná pěna, maracuja, bílá čokoláda, à 50 g
Omezení
- Ve dnech pondělí–pátek je v čase 15:00–17:00 kuchyně uzavřena. V sobotu je zavřena v čase 16:00–17:00.
Jak uplatnit
- Rezervace: zavolejte předem na tel. 606 040 045 – zároveň nahlaste kód voucheru.
- Jídlo s sebou: tentokrát ne, pochutnejte si přímo v restauraci.
Příplatky
- Parkování zdarma
Storno podmínky
- Rezervaci je možné změnit nebo zrušit alespoň 24 hod. předem, jinak voucher propadá.
Alergeny
Alergeny vám sdělí na vyžádání obsluha.
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Co chce vaše drahá polovička slyšet během romantického rande? „Dobrou chuť.“
Pozvěte svou drahou polovičku do elegantní francouzské restaurace Restaurant Chapelle, kde dbají na kvalitu všech surovin, rozmanitost chutí, úctu k francouzské kuchyni a respektování historických hodnot. Tým restaurace vám pod taktovkou šéfkuchaře Romana Dolejše, který působil i v restauracích s Michelinskou hvězdou, přichystá nevšední požitek v podobě degustačního menu o 4 nebo 5 chodech.
|
Roman se původně věnoval italské kuchyni, ale ve chvíli, kdy objevil variabilitu francouzské kuchyně, věnuje se jí celým svým srdcem. Před 28 lety vystudoval hotelovou školu gastronomickou a několik let pracoval pod taktovkou šéfkuchařů v italských restauracích. V roce 1999 se vydal na stáž do Lyonu a posléze pracoval jako zástupce šéfkuchaře v restauraci La Perle De Prague – díky tomu absolvoval celou řadu stáží v mnoha restauracích, z nichž některé byly oceněny Michelinskou hvězdou. Po návratu působil jako šéfkuchař v několika prestižních restauracích. V roce 2020 začal pracovat jako šéfkuchař v restauraci Restaurant Chapelle. Romana baví experimentovat a sám říká: „Ve světě vidím, že se často kombinuje japonská, thajská, či jiná gastronomie s francouzskou a funguje to. Dřív by si člověk řekl, že kuchař je patlal, nebo jak se s větší oblibou říká, alchymista. Ale pokud to umí a ví, co s čím zkombinovat, je úspěch zaručen. A mě ta francouzská baví kombinovat s českou a rakousko-uherskou“. |
A můžete se těšit na opravdové delikatesy! Ochutnáte třeba šneky, foie gras či hovězí jazyk. V nabídce jsou dvě různé menu o 4 nebo 5 chodech, přičemž prvnímu kraluje telecí s ratatouille, druhému biftek s omáčkou Perigord.
Věděli jste, že… V podniku mají úctu k francouzské gastronomii a zároveň k místu, kde restaurace stojí. Rozhodli se ji tak pojmenovat Chapelle, tedy z francouzského překladu kaple/kaplička. Podnik najdete právě v této historické stavbě, která je symbolem celé lokality. Hned vedle se také nachází hotel U Kapličky.
Připravují tu jídla české i mezinárodní kuchyně a v maximální míře využívají suroviny od lokálních dodavatelů a z vlastní biofarmy v Maleticích. Na farmě mimo jiné chovají skot plemen Limousine, Charolais a nově i japonské plemeno Wagyu. Maso si sami bourají, nechávají ho vyzrávat 50–150 dní a poté upravují ve speciální troubě, která se dokáže vyhřát až na 500 °C.