Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Baristické kurzy s individuálním přístupem: příprava espressa, filtru i latte art, 3–⁠⁠⁠⁠⁠⁠5 hodin

KOFYKA Praha - Michle (mapa) cca 100 km / 1 h 15 min
Počítáno autem z Hradce Králové.

Nenechte si ujít nové nabídky podniku KOFYKA

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (3)

Příprava filtrované kávy

  • Dozvíte se informace o druzích kávy, zpracování a pražení
  • Proberete podrobnosti o typech mlýnků a mletí kávy vhodné na filtr
  • Představíte si různé typy přípravy filtrované kávy (moka konvička, french press, Chemex, V60)
  • Praktická ukázka

Délka kurzu je 3 hodiny. 

Omezení

  • Min. počet účastníků je 5 a max. počet účastníků na kurzu je 6, aby byl prostor pro individuální přístup. 
  • Rezervace: Termín si domluvte na e‑mailu info@kofyka.com či na tel. 724 305 450 a zároveň nahlaste kód voucheru. 
  • Rezervaci můžete změnit 48 hodin před rezervovaným termínem. Změnu termínu je možné provést pouze jednou. V případě změny rezervace méně než 48 hodin před domluveným termínem, nebo v případě, že se na termín nedostavíte, voucher propadá v plné výši bez nároku na refundaci.
  • Voucher s rezervovaným termínem není možné stornovat ani refundovat.
  • Voucher bez termínu můžete stornovat v rámci zákonné 14denní lhůty, nebo po skončení platnosti voucheru refundovat podle platných pravidel. 

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

2 500 Kč −24 % 1 899 Kč
2 500 Kč −24 % 1 899 Kč
3 000 Kč −25 % 2 249 Kč
3 000 Kč −25 % 2 249 Kč
3 000 Kč −25 % 2 249 Kč
3 000 Kč −25 % 2 249 Kč
Individuální přístup s max. 5 účastníky na kurz
Teorie i praxe
Naučíte se správně nastavit mlýnek i kávovar

Říká se, že život je příliš krátký na to, abychom pili špatnou kávu. A tak je načase naučit se ji připravovat tak jako profesionální baristé!

Příprava dobré kávy je tak trochu alchymie –⁠⁠⁠⁠⁠⁠ jakou kávu vybrat, v čem ji uchovávat, jak nastavit mlýnek, jak pracovat s kávovarem… hromada otázek a spousta různých odpovědí. Co takhle nechat si poradit od profesionálů?

S trochou umu si totiž dokážete připravit výbornou kávu v pohodlí domova, stačí si jen osvojit pár základních tipů a triků. O ty se s vámi podělí Alan Brázda na baristických kurzech pražírny Kofyka.

Super info: Kurz je určen vždy maximálně pro 5 osob, individuální přístup je tedy zaručen.

Jak na vždy lahodné espresso?

Na výběr máte hned z několika kurzů. Jste-li fanouškem filtrované kávy, volte první variantu –⁠⁠⁠⁠⁠⁠ kromě teoretických informací (druhy kávy, zpracování, typy mlýnků…) si také představíte různé typy přípravy filtrované kávy a proniknete tak do tajů populárního french pressu, Chemexu, V60 nebo staré dobré moka konvičky. Chybět samozřejmě, nebude ani praktická ukázka –⁠⁠⁠⁠⁠⁠ výborný filtr si tak následně hravě připravíte i doma!

Na filtr vás neužije aneb espresso je espresso? Pak sáhněte po druhé variantě –⁠⁠⁠⁠⁠⁠ kurzu, ve kterém se budete věnovat základním pravidlům přípravy espressa. Není totiž potřeba vlastnit kávovar za desítky tisíc, i kvalitní kávovar na doma dokáže vykouzlit lahodnou kávu –⁠⁠⁠⁠⁠⁠ stačí dodržovat ty správné postupy.

Naučte se kouzlit s mléčnou pěnou

Kávu milujete, ale zatím jste se nepropili do silného černého espressa? V tom případě volte třetí variantu –⁠⁠⁠⁠⁠⁠ kurz, ve kterém se naučíte základy latte art. Dozvíte se, jaké mléko je pro jeho přípravu ideální, jak našlehat perfektní mléčnou pěnu a naučíte se i základy kreslení 2–⁠⁠⁠⁠⁠⁠3 obrázků. Vše si, samozřejmě, také sami vyzkoušíte. 

Nahoru
Právě jste offline.
Vaše internetové připojení je zpět.
Lokalita