

Platnost do 30. 11. 2025.
Degustační menu pro 2 osoby:
Alergeny vám sdělí na vyžádání obsluha.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
Jak funguje převod benefitních bodů?
Platnost do 30. 11. 2025.
Alergeny vám sdělí na vyžádání obsluha.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
Jak funguje převod benefitních bodů?
Královské zacházení? Tak to si rozhodně zasloužíte.
A kde jinde si ho užít než na zámečku! Vydejte se se svou drahou polovičkou do zámečku Petrovice (7 km od Karviné) a vychutnejte si pětichodové degustační menu a případně i odpočinek ve wellness centru. Tohle si zasloužíte!
Hostinu zahájí kachní paštika a poté vás zahřeje beskydská kulajda. Hlavní chody se podávají rovnou dva, napřed ryba dle denní nabídky a potom králičí hřbet sous-vide. Tím ale tahle paráda ještě nekončí, na závěr dostanete domácí dezert dle denní nabídky. A určitě i sladkou pusu od vaší lásky!
Dobré vědět: Menu se může lišit v závislosti na sezóně.
„Velice pěkné prostředí, výborná kuchyně a příjemný personál. Byli jsme již několikrát a rádi se vrátíme.“ (Vojtěch, spokojený zákazník Slevomatu)
Zámeček se nachází na zalesněném pahorku vklíněném do území Horního Slezska, odkud se otevírá nádherný výhled na někdejší část pruského Slezska a nedaleký Fryštát. Pokud chcete zážitek pozvednout do nebeských výšin, rozhodně sáhněte po variantě se vstupem do wellness, kde budete společně relaxovat 2,5 hodiny. Bude jen na vás, jestli si relax dopřejete před jídlem či po něm.
Dobré vědět: Nejedná se o privátní wellness, můžete tu tedy potkat i další hosty. Ve vířivce a saunách je bezplavkový provoz, ve společných prostorách a venku na terase je plavková zóna.
Při vaření se šéfkuchař Vojtěch Beseda rád inspiruje recepty našich babiček. Jaký největší poklad našel a převedl do moderního kabátu? „Mnoho z našich pokrmů je inspirováno předchozími generacemi. Ať je to králík, při jehož přípravě zpracujeme úplně vše, stejně jako to dělaly naše babičky. Nebo například naše kulajda, kterou připravujeme pomocí moderních technologií a postupů, bez zahušťování moukou, ale chuťově přesně takovou, jakou si ji pamatuji z dětství.“
Mistrův učeň: Šéfkuchař Vojtěch Beseda zahájil svou kariéru v Praze u Gordona Ramsayho.