Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

480 Kč za degustační menu pro DVA v indické restauraci Masala v hodnotě 1200 Kč. Masové i vegetariánské pochoutky se slevou 60 %.

4,3 / 5 Restaurant Masala Praha - Vinohrady  (mapa) 2 027 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Milan

Dobrý den,
byl jsem, zažil jsem a už nepřijdu… pomalá obsluha, čekali jsme tak 1,5 hod na jídlo !!!, jídlo předražené s ohledem na kvalitu… hodnotím jako špatnou restauraci.....

kremenka

Dobrý den, nějak tomu nerozumím, to dostaneme vše co je vypsané, nebo si vždy vybereme po jednom z každého chodu (jeden z předkrmů, jedno z hlavních chodů…) A dá se za příplatek změnit kuřecí za vaše vynikající jehněčí? Jak dlouho předem je nutná rezervace? Jinak musím restauraci doporučit!!!

Masala

Dobrý den,
ano, opravdu dostanete vše co je vypsané. Pokud byste opravdu preferovali jehněčí maso mohli bychom se domluvit individuálně při Vaší návštěvě. Rezervaci je dobré udělat alespoň 3 dny dopředu, nicméně víkendy jsou více obsazené proto doporučujeme objednat stůl co nejdříve.

Kremenka

:-) stále říkám že jste prostě skvělí. Díky a těším se na viděnou!

donye

Dobrý den.
Rád bych se zeptal, jaký druh kuřecího masa je v masové variantě ochutnávkového menu. Zda se jedná o maso z prsních řízků, nebo zda se jedná o maso z jiných částí kuřete. Předem děkuji za odpověď.

Masala

Dobrý den,
ano, jedná se o maso z kuřecích prsních řízků. Kousky masa se marinují ve směsích indického koření alespoň 12h, a proto si zachovávají křehkost a šťavnatou chuť.

Dana

Mám taky vouchery do Karibazaru, chtěla jsem pozvat přátele, ale už delší dobu z toho mám obavy, protože jsem nacházela většinou jen kritiku jako např. http://www.restaurace.cz/praha-1/the-khajuraho-indian-restaurant.html nebo v komentáři k článku http://www.meslevy.cz/magazin/page/2. V lednové akci se chytlo na Karibazar dost lidí, je možné najít „hvězdičkové“ hodnocení na tuto nabídku? Podařilo se mi najít jen nejoblíbenější nabídky a ty co zaujaly nejméně. Může případně někdo další připojit komentář se zkušenostmi s využitím voucheru v Kari bazaru? Na Masalu jinak samá chvála, takže tentokrát to bude určitě dobrá koupě

Jana

Dobrý večer, měla jsem také voucher do Karibazaru a byla jsem moc spokojená! Jídlo jsem si brala s sebou jako take away, zabalení bylo zdarma, jídlo neošizené a moc dobré. Obsluha příjemná a úslužná, nijak nedali najevo, že přicházím se slevou a beru si jídlo s sebou, takže neutratím ani za pití. Navíc jsem dostala slevu 50% na příští návštěvu. Takže z vlastní zkušenosti mohu doporučit! Taktéž i Masalu samozřejmě! Špatnou zkušenost mám z Golden Tikky na kterou byla sleva před časem, ale to je zase na jinou diskuzi…

Rado

Zdravim,zajímala by mě vaše zkušenost z Golden Tikka. Díky

Jana

Dobrý den, tak tam jsem byla po návštěvě Masaly a před návštěvou Karibazaru. Opět jsem si jídlo vzala jako take away, doplácela jsem za balné. Krabičky byly malé, asi jako od salátu z Alberta :-) a masa pomálu /měla jsem jehněčí a krevety/. Jinak chuťově ok. Ale když bych měla platit plnou cenu, tak bych byla hodně naštvaná!

Martina

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat jak to funguje. Právě jsem si koupila voucher, ten mi příjde na email, pak si ho asi vytisknu a s tímto papírem po obědnání volného místa příjdu k Vám do restaurace? Ještě jsem to nikdy takhle nepodnikala, takže se raději zeptám. Děkuji moc za odpověď.

Masala

Ano přesně tak.

Martina

Děkuji za odpověď, tak už se na Vás moc těšíme. Indické jídla milujeme.

Jolana

Dobrý den, v degustačním menu uvádíte jako dezert Shaki Kheer ale v nabídce jídelního lístku je uvedeno Kesar Kheer. Jedná se o to samé? A ještě prosím o sdělení zda jsou kari v degustačním menu nepálivá. Byli jsme u Vás nedávno na první ochutnávce – bohužel za plné ceny :( a nemělo to chybu, takže rádi přijdeme znovu. Děkuji za odpověď.

Masala

Dobrý den,
ano jedná se o ten samý dezert akorat v jídelním lístku máme odlišný název. Pokud tento dezert již znáte, doporučujeme Vám vyzkoušet indickou zmrzlinu, kterou nabízíme v 7 druzích. Degustační menu můžeme připravit na Vaši žádost v jemné variantě, ale pro milovníky pálivého jídla není problém naopak přiostřit:-)
Budeme se těšit na Vaši návštěvu a doufáme, že si ochutnávkové menu opět užijete.

Gabruna

Tak jsem zakoupila voucher a vyvedu manžela v červnu, dostane to jako dárek k našemu výročí. :-)

eva

Dobrý den. Máte otevřeno 25.4.2011– t.j. velikonoční pondělí? Děkuji.

Masala

Dobrý den, ano 25.4.2011 budeme mít otevřeno.
Pro případnou rezervaci nás prosím kontaktujte prostřednictvím uvedeného emailu či telefonu.
S pozdravem,
Masala Team

Irena

chtěla bych se zeptat jaké jsou ceny nápojů, například minerálky, 2 dcl vína, pivo atd. Nikde nemůžu najít Váš nápojový lístek. V jaké cenové relaci se například pohybuje láhev vína. Děkuji za odpověd

Masala

Dobrý den,
minerálka u nás stojí 40Kč- 250ml, pivo máme točené-Plzeň 45Kč, Gambrinus 35Kč a indické pivo 65Kč. Dvě dcl vína máme za 72Kč a cenové relace vín jsou různé např. láhev italského Le Piazze Orvieto Classico je za 270,– Kč, česká Frankovka od vinařství Hrabal 350,–Kč.
S pozdravem
Masala Team

Glenny

Dobrý den. Vím, že obě menu jsou již přednastavena, ale přesto bych se ráda zeptala, zda v případě masového degustačního menu nešel vyměnit mix tandoori za zeleninový talíř z vegetariánského menu (případně za jinou položku v masovém menu). Takhle je toho masa (a zvlášť když je to jenom kuřecí) opravdu trochu moc. Bylo by moc milé, kdyby to šlo :-) Děkuji za odpověď.

K

mám pocit, že na otázku zda jde mixovat veg. a masovou verzi už zde padla opověď ne…

kubátor

Pokud koupím 2× smím přijít ve 4 lidech + dítě?

Masala

Ano, můžete přijít i s ditětem.

kubátor

Jde mi hlavně o to zda lze udělat z degustačního menu pro DVA degustační menu pro ČTYŘI

Ondrej

naposledy jsme u Vas byli s dvěmi malymi detmi tak by me zajimalo zda muzeme vzit nase deti i na toto degustacni menu.. anebo se to nehodi ??

Masala

Dobrý den,
určitě v tom není žádný problém. Na Vaše přání můžeme uzpůsobit některé pokrmy tak, aby vyhovovaly i dětem. Nicméně degustační menu je určeno pro 2 osoby, takže záleží jak staré jsou Vaše děti.V případě, že by Vám množství nestačilo je možné doobjednat si z jídelního lístku.

Kati

Je mozne aby se na jeden vaucher pro dva o jidlo rozdelili tri osoby, kdyz dve z nich ji hodne, ale hodne malo, ale chteji Vasi kuchyni ochutnat?

Masala

Ano, v tomto případě to je možné:-)

Janina

Dobrý den, mám v restauraci Masala rezervaci pro dva na večeři na sobotu 26.3. Mohla bych již na tuto rezervaci využít až dnes zakoupený voucher? Předem děkuji za odpověď.

Masala

Dobrý den,
platnost voucheru je od 22.3. takže ho můžete samozdřejmě využít. Jen Vás prosíme, aby jste upřesnila o jakou rezervaci se jedná na naše tel.č. 222 561 021 nebo na email: infokarlovem@masala.cz.
Děkujeme

Janina

Dobrý den ještě jednou, moc děkuji za odpověď. Voucher samozřejmě dopředu nahlásím, šlo mi o jistotu, že není třeba dříve voucher než rezervace. :) Hezký den.

Jana

Dobrý den, kolik činí ten poplatek za krabici? Jinak v Masale jsem byla na minulou akci a byla jsem moc spokojená! Jen tak dál!

Masala

Dobrý den,
poplatek za malou krabičku je 5Kč, za velkou pak 10Kč.
S pozdravem
Masala Team

Kateřina

Ráda bych věděla, zda v rámci jednoho degustačního menu pro dva jsou uvedená jídla vždy 2×? Nebo jsou jednotlivé chody servírovány v jednom provedení a dvojice si je musí rozdělit. Díky za odpověď

Masala

Jednotlivé chody jsou servírovány v jednom provedení,ale díky množství chodů Vám můžeme zaručit, že se najíte dosyta:-)

Kateřina

Díky, nešlo mi ani tak o množství, spíše o sladění odlišných představ dvojice o pálivosti jídla :-) Ale nějak to určitě uděláme, už se moc těšíme, díky.

P.

Dobrý den,
u vegetariánského menu uvádíte?? „Nebo si vyberete jakákoli tři vegetariánská kari podle své chuti“. V menu je bohužel nemůžu najít, poradíte?
Děkuji za výbornou akci!:)

Masala

Dobrý den,
v indické kuchyni název „kari“ označuje pokrm s omáčkou, takže pokud by jste si přáli vybrat vegetariánská kari podle své chuti, můžete vybírat ze sekcí: „Indické speciality z tvarohového sýra“,„Pochoutkové Kofty“, „Speciality Aloo“ dále „Zelenina"a "Dall“. Jednoduše všechny kari co neobsahují maso:-)

J.

Dobrý den, zajímala by mě velikost jednotlivých porcí, děkuji.

Masala

Dobrý den,
Velikost jednotlivých chodů se liší a je tak obtížné přesně určit gramáž jednotlivých pokrmů. Přestože se jedná o ochutnávkové menu, jednotlivé porce jsou stejné, jako když si objednáte z našeho běžného jídelního lístku. Můžeme Vás ujistit, že nebudete odcházet s pocitem prázdného žaludku, spíše naopak:-)

Maruš

Dobrý den,
chci se zeptat můj manžel má rád kuře tuším windaloo a zajímalo by mne jestli toto kuře máte v nabídce za jakou cenu a jestli by v rámci této akce šlo kuře buď vymněnit za některé z nabízených, popřípadě dokoupit.
děkuji za odpověď

Masala

Dobrý den,
Kuřecí Vindaloo neodmyslitelně patří k indické kuchyni a proto ho máme v nabídce i v naší restauraci. V rámci degustačního menu lze vybrat hlavní chod podle Vašeho přání, takže je možné i Kuřecí Vindaloo.

Maruš

Skvělé takže si koupím voucher a přijedeme k Vám v rámci výletu do Prahy. :-)

Masala

Skvělé:-)

E.

Dobrý den,

co nesníme, můžeme dostat zabalené s sebou? :)

Masala

Ano, jsme vždy rádi když nám u nás chutná a proto Vám rádi zabalíme zbylé jídlo s sebou.

Masala

Pardon, samozřejmě jsme rádi když Vám u nás chutná:)

Olga

Vtipný překlep :-) Já myslím, že JE důležité, že i Vám chutná ve Vaší restauraci. :-)

Margareta

Byla jsem s velkou společností v Karibazaru, kam jsem tehdy zakoupila vouchery v hodnotě Kč 700,–/voucher… a bylo to bezva a všichni velice spokojeni. Měla jsem 4 vouchery a ochutnali jsme vše z jídla-z celého jidelníčku- a i s nápoji. Koupila jsem 4 vouchery v hodnotě Kč 2800.– a nic jsme nedopláceli. Ještě jsme dostali kupóny na další návštěvu s 50procent.slevou. Bylo nás 7 lidiček.

Yanek

Postrádám nápojový lístek na webu restaurace. Můžete mi nějak pomoci? děkuji

Masala

Dobrý den,
nápojový lístek na webu opravdu nemáme. Napište mi co by Vás zajímalo a já Vám ráda odpovím.

Dakkaria

Dobrý večer, zajímali by nás (troufám si mluvit i za Yanka) tradiční pití kola, voda, pivo, víno. Děkuji

staflik

i mne by zajímala možnost kombinace obou menu(vege, maso ). Jinak Masalu také chválíme byli jsme zatím jednou a velmi spokojeni

rené

Jsem rád, že konečně někde něco ze slevowebů můžu pochválit: restaurace Masala je výborná! Poprvně jsme tam byli na kupóny a chodíme tam pořád… Jednoznačně doporučuji! Ještě jsme vyzkoušeli jednu indickou ze slevomatu, Karibazar (?), to byla ovšem tragédie. Navrhoval bych slevomatu založit i stránky s hodnocením akcí, ale toho se asi bojíte, že?

Rado

Opravdu to byla taková katastrofa? Mám kupón a docela se začínám bát :)

Katka

Taky mám kupon a chystám se tam tento víkend, už se taky začínám bát. Poradíte prosím, na co si dát kdyžtak pozor? Díky

Adik

Vážně?? My máte několik kuponu do Karibazaru. Napíšeš k tomu víc?? Jinak z Masaly jsem byla doslova nadšená. S čistým svědomím doporučuji. Sympatická obsluha a velký výběr jídel, škoda, že je to tentokrát na kuřecí, ale i tak to určitě stojí za to :-)

rené

Masala je vynikající! Náš zážitek z Karibazaru je spis na blog nez na odpoved do diskuze, nicmene jsme to pojali sportovne a vetsi srandu, nez to, co jsme zazili tam, jsme uz dlouho nezazili… Takze velmi strucne: telefonicka rezervace 2 dny predem, prijdeme tam, restaurace zavrena, ze mame jit do jine?!? Do telefonu se nikdo neobtezoval to sdelit. V aperitivu plavaly kusy nakyho plastu. Predkrmy: mlete maso jak na bolognskou omacku a listove testo naplnene brambory a prelite sweet chilli. Hlavni jidlo: jedno uslo, druhe s krevetami (celkem 4 ks minikrevet a jedna vetsi) velmi mastne a prapodivna chut. To nejhorsi: cesnekovy naan – pravdepodobne koupena libanonska placka, potrena cesnekem a opecena = cesnek se spalil a cela placka byla hořká, meli jsme ji k predkrmu, snazili jsme to hned zmenit k hlavnimu jidlu, nicmene nam bylo receno, ze uz to nejde z casovych duvodu a hlavni jidlo pak prinesli za cca 40 minut! Napoje vcetne piva teple. Neobtezovali se ani vymenit sklenicku od piva na dalsi, proste mi ji prisunuli zpet:-))). Sorry, ale od restaurace v jejich cenove kategorii ocekavam: a) sluzby na urovni, b) jinou kvalitu jidla… S Masalou nesrovnatelne. Myslim, ze se dobre najist umime, procestovali jsme Asii a v indickem/asijskem jidlu se trochu vyzname… Ale treba to ted bude jine, nechci strasit, dole vidim, ze byla spokojenost, tak Vam ji preji vsem take!

Pepíno

Milý René hodnotit nabídky na Slevomatu lze, akorát se zobrazí jen každému na jeho uživatelském profilu, věřím tomu, že se Slevomat tohoto nebojí. :-)

Lucie

Já byla v Karibazaru včera a nemůžu si stěžovat. Obsluha byla velmi ochotná, rychlá a pozorná. Byla jsem v indické restauraci sice poprvé, ale jídlo mi chutnalo.

Michaela

Tak nevím, kde milý rené byl. Je pravda, že Karibazar byl zavřený, ale bylo tam dáno info, že máme jít do druhé restaurace (mimochodem luxusnější restaurace), která je za rohem. Obsluha byla úžasná, jídlo vynikající (ceny ponechali stejné jako v Karibazaru). Opravdu si nemůžeme na nic stěžovat. Spíš mi přijde, že se někdo snaží restauraci pošpinit. Určitě se nebojte tam jít. :)

P

Dobrý den,
lze to částečně využít i pro lidi s bezlepkovou dietou?

Rado

Dobrý den,měl bych otázku na restauraci.
Mohl bych u hlavního chodu jídlo Kuřecí Tikka Masala vyměnit za kuřecí Korma. Koukal jsem ,že cenově by neměl být problém. Jedná se mi o to,že přítelkyně moc pálivé nesnese a Korma od vás byla opravdu super. Díky za info

Masala

Dobrý den,
Kuřecí Kormu si samozřejmě vybrat můžete, proto v menu nabizime možnost vybrat si hlavni chod podle Vašich představ, nicmeně není problém připravit i Kuřecí Tikku Masalu v jemné variantě.
Mějte se hezky
Masala Team

Rado

Super,děkuji :-) už se těšim

Misa

Miluji Masalu, akorat me zklamalo, ze nevegetarianske menu je same kure a kure a kure… Delaji vynikajici jehneci, take zeleninova jidla, skoda, ze nesestavil menu nekdo s vetsi fantazii… ja vim, ze spousta lidi si rekne ‚za tu cenu‘, ale presto mi to nedalo.

kuk

Přemnožená kuřata se musejí nějak udat. Nejlépe platícímu ovčanovi.

Rado

Také si myslím že je to škoda,rád bych jehněčí ochutnal. Byl jsem nedávno v indické rest. G.Tikka a bylo cítit. Tak třeba někdy příště bude jehněčí meny :-)

Misa

No prave, jeste je tam napsano ‚pestre‘ menu.

Miška

já nevím jak si mám dát v té nabídce nahoře, že chci aby mi chodili slevy jen na Pardubice? Toto město totiž z nabídky zmizelo,je tam jem HK a další města…

slevomat

Dobrý den, dotazy tohoto typu nám raději pište na slevy@slevomat.cz.
Odpověď naleznete v emailu.

Přejeme krásný víkend

Antonín Brčák

Za sebe mohu Masalu doporučit, jídlo tam je výborné, obsluha milá, ráda poradí a pomůže. A pokud mohu majitele restaurace prosit- příště slevu na jídlo dle svého výběru, pak se rád opět stavím :-)

Veronika

Dobrý den,

ráda bych se zeptala, jak je to s pitím, zda je to v rámci degustačního menu, nebo si musím platit sama. Děkuji!

Masala

Dobrý den,
nápoje nejsou zahrnuty v ceně.
S pozdravem
Masala team

Martina J

Dobrý den,
je možné dohodnout kombinaci jednoho vegetariánského a jednoho masitého menu?
Děkuji za odpověď

Masala

Dobrý den Martino,
kombinace degustačního menu není bohužel možná.
S pozdravem Masala Team

zdenka

Dobrý den, můžu se zeptat na přibližnou gramáž porcí ?
 Děkuji

Robert

Do kdy lze voucher uplatnit?

Pavel

Platnost voucheru:
od 22. 3. 2011 do 22. 9. 2011

Robert

Pro zachování garance poskytnutí služby je nutná rezervace
minimálně 7 dní předem a minimálně 14 dní před koncem platnosti voucheru

Rado

To jste mi udelali radost pri patku :-) diky slevomate,kupuju a uz se tesim. S Masalou jsem byl velmi spokojen.

Masala

Děkujeme. Doufáme, že budete i nadále spokojen:-)
Budeme se těšit na Vaši návštěvu.

Tomas Herman

Grrr…musim si najit holku abych mohl chodit na tyhle nadhery … :D

Jitka

Tome, sleva na seznamku tu už taky myslím byla :D

Dana

jj, s nadšením jsem koupila… ale vůbec nevim s kym zajdu:-D

Pavel

Tak běžte spolu. ;-)

Barbora

Taky bych si dala a sama to nesním, klidně s tebou půjdu.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru