Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

480 Kč za degustační menu pro DVA v indické restauraci Masala v hodnotě 1200 Kč. Masové i vegetariánské pochoutky se slevou 60 %.

4,3 / 5 Restaurant Masala Praha - Vinohrady  (mapa) 2 027 prodejů

Přehled nabídky

Varianty (1)

Ačkoli omyl Kryštofa Kolumba byl již dávno vysvětlen, Indiánům jejich jméno zůstalo, a Indie je stále neprobádanou zemí. S dnešním voucherem se vydáte na dalekou cestu, kde vůně koření, dosud nepoznané chutě a rozmanité variace pokrmů oblaží všechny vaše smysly.

Ve dvou si můžete vybrat buď vegetariánské nebo masové menu v restauraci Masala Pod Karlovem. Případně si pořiďte vouchery dva, přijďte ve čtyřech a ochutnejte úplně od všeho.

Pochutnáte si na vybraných lahůdkách, které pro vás připravil indický kuchař podle originálních receptů a za použití přísad dovezených přímo z Indie.

Masové degustační menu pro dva zahrnuje:

PŘEDKRMY

  • Masala Papadum s mátovým a tamarind chutney
  • Murgh Shorba

MIX TANDOORI

  • Kuřecí Reshmi Seek Kebab
  • Kuřecí Malai Tikka
  • Kuřecí Tikka
  • Kuřecí Pishta Tikka podávaná s limetkou a mátovým chutney

HLAVNÍ CHOD

  • Máslové Kuře
  • Kuře Tikka Masala
  • Kuře Kadai

Nebo jakákoli tři kuřecí kari podle vaší chuti.

PŘÍLOHY

  • Košík chlebových placek (máslový Naan, česnekový Naan, Tandoori Roti, mátová Parantha)
  • Basmati rýže

DEZERT

  • Shaki Kheer nebo Indická zmrzlina

Vegetariánské degustační menu pro dva obsahuje:

PŘEDKRMY

  • Masala Papadum (s mátovým a tamarind chutney)
  • Daal Shorba

ZELENINOVÝ TALÍŘ

  • Samosa
  • Cibulové Bhaji
  • Špenátové Bhaji
  • Lilek Pakora

MIX TANDOORI

  • Houby připravené v tandoori a plněné sušeným ovocem
  • Paneer Tikka

HLAVNÍ CHOD

  • Malai Kofta
  • Mutter Paneer
  • Míchaná zelenina

Nebo si vyberete jakákoli tři vegetariánská kari podle své chuti.

PŘÍLOHY

  • Košík chlebových placek (máslový Naan, česnekový Naan, Tandoori Roti, mátová Parantha)
  • Basmati rýže

DEZERT

  • Shaki Kheer nebo Indická zmrzlina

Tajemná, originální a neprobádaná, s každým soustem znovu a znovu překvapující. Taková je indická gastronomie, jejíž rozmanitost z ní dělá jednu z nejlepších kuchyní na světě. 

Alergeny
1

Obiloviny obsahující lepek

pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich

2

Korýši

a výrobky z nich

3

Vejce

a výrobky z nich

4

Ryby

a výrobky z nich

5

Podzemnice olejná (Arašídy)

a výrobky z nich

6

Sójové boby (Sója)

a výrobky z nich

7

Mléko

a výrobky z něj

8

Skořápkové plody

mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich

9

Celer

a výrobky z něj

10

Hořčice

a výrobky z ní

11

Sezamová semena (Sezam)

a výrobky z nich

12

Oxid siřičitý a siřičitany

v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2

13

Vlčí bob (Lupina)

a výrobky z něj

14

Měkkýši

a výrobky z nich

Upozornění:

Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky. 

Nahoru