Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

199 Kč za 3hodinový seznamovací kurz sebeobrany pro ženy! Základní tipy a účinné techniky jak se bránit se slevou 66 %.

5,0 / 5 Fitness Solarium Malešice Sebeobrana pro ženy Praha - Strašnice  (mapa) 75 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Lada

Dobrý den, je možné se do kurzu zapojit i koncem května? Chtěla bych jej koupit dceři, která se do ČR vrátí po půlce května. Děkuji L.

Obrana pro ženy

Dobrý večer.Kurz oficiálně začíná od 1.5.-31.7.2011 a systém výuky je koncipiován.V tomto případě je možné nastoupit do tohoto kurzu, ale je potřeba 4 týdenní nepřítomnost dohnat alespoň na 2 soukromých lekcích po 1,5 hod.V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat na 722 343 711.

Hanka

D den. Ráda bych se zeptala, pro dívky od kolika let je tento kurs určen. Děkuji předem za odpověď.

Obrana pro ženy

Dobrý den.

Koncept výuky je sestaven pro všechny věkové kategorie žen. Fyzická náročnost v tomto systému není zdaleka náročná. Jedná se především o systematickou výuku účinných technik potřebných k sebeobraně na ulici v případě útoku či napadení apod.

Obrana pro ženy

Pokud jde o věkovou hranici pod 18 let je nutné mít souhlas rodičů či zákoných zástupců a to písemně v jakékoliv formě.

Jana

Takze jestli to chapu spravne, voucher je myslen tak, ze nekdy v dubnu zacnou kurzy, prihlasim se napr. na sobotu a na prvni dve soboty po hodine a pul se tam zucastnim a pak se rozhodnu, jestli chci pokracovat v kurzu? Jeste se tam pise o 3-hodinovem seminari na konci toho 3– mesicniho kurzu (tzn. nekdy v cervnu). Nebo to plati na ten konec kurzu? Prijde mi to nejednoznacne. A kdyz tam neni uvedeno konkretni datum, jak mam vedet, jestli budu mit cas?

Obrana pro ženy

První trénink bude od 30.4.2011. v čase uvedeném na stránkách.3 hod. seminář na konci kurzu bude pro každou třídu zvlášť.Nic méně bude to v průběhu června, kde bude datum upřesněno v průběhu prvního měsíce kurzu s dostatečným předstihem.Pokud Vám ale toto datum nebude vyhovovat není problém přijít na tento seminář v termínu jiné třídy. Všechny termíny těchto ukončovacích seminářů budou vypsány pro všechny třídy jak píši během prvního měsíce dlouhodobého kurzu.

Kveta

Takže to znamená, že nebude vypsán žádný seznamovací kurz, jak je uvedeno v popisu voucheru? Ale je potřeba si vybrat ze stávajících tříd? Představovala jsem si spíš nějaké tříhodinové seznámení se sebeobranou obecně…

Obrana pro ženy

Dobrý den.

Ano voucher je možné vyčerpat během víkendu, časy tříd jsou uvedeny na www.obranaprozeny.cz.Je nutné se zaregistrovat na email info@obranaprozeny.cz kde uvedete své jméno kontakt a danou třídu , která Vám bude vyhovovat. Uvedené třídy jsou vypsány na celý (3 měsíční) kurz.Nic méně tato akce probíhá pouze pro seznámení se s našim konceptem cvičení, kde se po vyčerpání voucherů rozhodnete zda chcete pokračovat v systematické výuce či nikoliv.Veškeré bližší infromace naleznee na www.obranprozeny.cz.
Těšíme se na společné cvičení a s pozdravem
Obrana pro ženy
722 343 711

Jana

Dobry den,
chci se zeptat, jak je to s terminy? Vypisete nejake kurzy a pak se do nich zajemci prihlasuji anebo je to na individualni domluve? Je to uzavreny 3-hodinovy kurz jen pro tyto ucely anebo to probiha v ramci toho dlouhodobeho 3-mesicniho kurzu? Da se tento seznamovaci kurz absolvovat behem vikendu? Jindy se mi to nehodi. Dekuji za odpoved.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru