Tříchodové obědové menu v zámecké restauraci Honoria Chateau Herálec*****

989 Kč
Koupit
Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap
Voucher do 20. 12. 2025

Varianty podle vaší volby
Voucher do 20. 12. 2025

Varianty podle vaší volby

Oběd v zámecké restauraci Honoria Chateau Herálec***** pro 1 osobu

  • Polévka dle vlastního výběru
  • Hlavní chod dle vlastního výběru
  • Dezert dle vlastního výběru

Restaurace nemá stálé menu. Nabídka jídel je sezónní. 

Omezení

  • Menu si můžete vychutnat během celého roku každý den v čase 13:00 až 16:30
  • Rezervace provádějte na tel. číslech +420 569 669 111, +420 734 822 640 nebo e‑mailem na reception@chateauheralec.com.
  • Při rezervaci je třeba nahlásit kód voucheru a následně na místě daný kód ukážete.
  • Rezervace doporučujeme 1 týden předem. 

Rezervace jsou závazné.

Alergeny vám sdělí na vyžádání obsluha.

Bližší informace o jednotlivých alergenech vám poskytnou v restauraci. 

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

Nákup na firmu: Vyplníte-li v košíku údaje pro Nákup na firmu, po zaplacení objednávky vám automaticky vytvoříme daňový doklad. (Lze vyplnit také do 14 dní od zaplacení objednávky ve vašem profilu.) 

989 Kč
989 Kč
Ostatní varianty
Další varianty níže se liší od vámi zvolených parametrů.
Vyhlášená zámecká restaurace se sezónní kuchyní
Tradiční česká gastronomie v moderním pojetí
Šéfkuchař Michael Zapalač s praxí z Německa i USA

Tři chody a pět hvězdiček. Tomuto obědu jsou čísla nakloněna.

Navštivte znamenitou restauraci Honoria, která patří k zámeckému hotelu Chateau Herálec*****. V těch nejstarších prostorách zámku si vychutnáte skvostný tříchodový oběd, jehož romantickou atmosféru doladí ručně foukané číše a poháry ve stylu muránského skla. Menu sestavuje šéfkuchař Michael Zalapač, který má bohaté gastronomické zkušenosti ze zahraničí.

V nabídce je voucher pro 1 nebo 2 osoby. Čeká vás polévka, hlavní chod a dezert, vše připravené v duchu tradiční české kuchyně ovšem ve svěžím novém provedení. Menu je vždy sezónní, převážně z lokálních surovin, z nichž mnohé rostou na zámeckých zeleninových a bylinkových zahrádkách, další pak pochází od pečlivě vybraných dodavatelů.

Vychutnáte si jen to nejčerstvější z regionu a výtečné speciality, které daná část roku nabízí. Na jaře se můžete těšit například na chřest, smrže nebo selečí maso, v létě na vůni těch nejčerstvějších bylinek a ovoce, na podzim je v kurzu dýně, hříbky či zvěřina a v zimě ochutnáte, co pro vás kuchaři během roku pěstovali, sušili, zavařovali a nakládali.

V restauraci je doporučený dress code smart casual. Pokud přijedete na jaře či v létě, tak za krásného počasí můžete stolovat i na zámeckém nádvoří. Obědy se podávají každý den od 13:00 do 16:30

Alergeny

1
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2
Korýši
a výrobky z nich
3
Vejce
a výrobky z nich
4
Ryby
a výrobky z nich
5
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
6
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
7
Mléko
a výrobky z něj
8
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
9
Celer
a výrobky z něj
10
Hořčice
a výrobky z ní
11
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
12
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
14
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:

Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky. 

Nahoru
Právě jste offline.
Vaše internetové připojení je zpět.
Lokalita