4chod. menu s výhledem na Prahu: losos, modrohlav, srnčí, panna cotta a prosecco
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 31. 5. 2025.
V ceně
- Welcome drink:
- 2× prosecco (0,1 l)
- Předkrm:
- 2× marinovaný losos, avokádo, crème fraîche (80 g)
- 1. hlavní chod:
- 2× na másle pečený modrohlav se salátem z hijiki řasy, bramborové pyré s kaviárem (100 g)
- 2. hlavní chod:
- 2× medailonek ze srnčího hřbetu s višněmi, skořicí a ořechy v portské omáčce, bramborové rösti (150 g)
- Dezert:
- 2× panna cotta s kandovaným ovocem na pomerančích s marinovanými rozinkami (120 g)
- Rezervaci provádějte alespoň 24 hodin předem na tel. 602 312 582 či přes e‑mail praha@nebozizek.cz, zároveň uveďte kód voucheru.
- Dobré vědět: Lanovka na Petřín není v provozu, můžete ale využít dopravu přímo od restaurace. Doprava je možná po předchozí domluvě na tel. 602 312 582 či přes e‑mail milena@nebozizek.cz (místo vyzvednutí Hellichova ulice).
- Rezervaci můžete změnit 12 hodin před rezervovaným termínem. Změnu termínu je možné provést pouze jednou, a to přes zákaznické rozhraní v „Moje nákupy“. V případě změny rezervace méně než 12 hodin před domluveným termínem, nebo v případě, že se na termín nedostavíte, voucher propadá v plné výši bez nároku na refundaci.
- Voucher s rezervovaným termínem není možné stornovat ani refundovat.
- Voucher bez termínu můžete stornovat v rámci zákonné 14denní lhůty, nebo po skončení platnosti voucheru refundovat podle platných pravidel.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Restaurace by se měla přejmenovat na Nebezízek – zažijete tu totiž pravé nebe v ústech.
Naplánujte pro svou drahou polovičku dokonalé rande v samém srdci Prahy. Vydejte se společně za skvělou gastronomií na Petřín do restaurace Nebozízek, odkud budete mít město jako na dlani. Zajisté vás okouzlí stylový interiér, výhled na Pražský hrad a umění zdejších kuchařů spojit tradiční pokrmy s moderní kuchyní. Na místě vám připraví 4chodové menu hrající všemi barvami, těšit se můžete na předkrm, 2 hlavní chody i sladkou tečku.
Celou hostinu začnete předkrmem v podobě marinovaného lososa s avokádem a jemným crème fraîche. Pak už vás čeká zlatý hřeb vaší návštěvy – na másle pečený modrohlav se salátem z hijiki řasy s bramborovým pyré a medailonek ze srnčího hřbetu s nasládlými tóny díky přidaným višním, skořici, ořechům a troše portského. Během posledního chodu se vám v ústech rozplyne delikátní chuť panna cotty doplněné o kandované ovoce na pomerančích a marinované rozinky. Pomyslnou třešničkou na dortu bude sklenka bublinek.
Dobré vědět: V tuto chvíli nelze využít lanovku na Petřín. Můžete si tak udělat romantickou procházku parkem nebo se domluvit s restaurací, která vás vyzvedne autem pod kopcem v ulici Hellichova.