
Termín
Platnost do 15. 6. 2025.
V ceně
Intenzivní 4–5hodinový kurz vaření
- Závěrečná ochutnávka všeho, co kuchař uvaří
- Nápoje během kurzu
- Recepty v online podobě
- Koření nebo kuchařka jako dárek
- Začátek kurzu je vždy v 11:00 hodin
- Dostupné termíny na rok 2024:
- 10. 5. a 11. 5.
- 17. 5. a 18. 5.
- 24. 5. a 25. 5.
- 7. 6. a 8. 6.
- 14. 6. a 15. 6.
Na kurzu vám kuchař předvede:
- Základní přípravu koření – čons, masaly
- Výrobu domácího sýru a ghí
- Bezlepkové recepty a tipy
- Přípravu 2 hlavních chodů, několika chuťovek a sladkostí
Jak uplatnit
- Rezervace: Termín si rezervujte na tel. 777 896 877 nebo na e‑mailu: govindakurzy@gmail.com - zároveň uveďte kód voucheru a kontaktní údaje (mail i telefonní kontakt) a preferovaný termín kurzu.
- Termíny: Jsou postupně vypisovány na webu poskytovatele. Pokud vám nevyhovují nabídnuté termíny, kontaktujte restauraci e‑mailem či telefonicky.
- Doporučení: Nenechávejte rezervaci na poslední chvíli, termíny se rychle plní a kapacity jsou omezené.
Příplatky
- Provozovna nemá vlastní parkování. Parkovací možnosti v okolí si ověřte.
Storno podmínky
- Termín je možné změnit nejpozději 7 dnů před dohodnutým termínem, jinak voucher propadá. Změnu lze provést max. 2×.
- Místo v kurzu je možné po domluvě přenechat další osobě.
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
Využijete pro:
Volný čas (Benefity Premium)
Volný čas (Edenred Benefits)
Volný čas FKSP (Edenred Benefits)
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 15. 6. 2025.
V ceně
Intenzivní 4–5hodinový kurz vaření
- Závěrečná ochutnávka všeho, co kuchař uvaří
- Nápoje během kurzu
- Recepty v online podobě
- Koření nebo kuchařka jako dárek
- Začátek kurzu je vždy v 11:00 hodin
- Dostupné termíny na rok 2024:
- 10. 5. a 11. 5.
- 17. 5. a 18. 5.
- 24. 5. a 25. 5.
- 7. 6. a 8. 6.
- 14. 6. a 15. 6.
Na kurzu vám kuchař předvede:
- Základní přípravu koření – čons, masaly
- Výrobu domácího sýru a ghí
- Bezlepkové recepty a tipy
- Přípravu 2 hlavních chodů, několika chuťovek a sladkostí
Jak uplatnit
- Rezervace: Termín si rezervujte na tel. 777 896 877 nebo na e‑mailu: govindakurzy@gmail.com - zároveň uveďte kód voucheru a kontaktní údaje (mail i telefonní kontakt) a preferovaný termín kurzu.
- Termíny: Jsou postupně vypisovány na webu poskytovatele. Pokud vám nevyhovují nabídnuté termíny, kontaktujte restauraci e‑mailem či telefonicky.
- Doporučení: Nenechávejte rezervaci na poslední chvíli, termíny se rychle plní a kapacity jsou omezené.
Příplatky
- Provozovna nemá vlastní parkování. Parkovací možnosti v okolí si ověřte.
Storno podmínky
- Termín je možné změnit nejpozději 7 dnů před dohodnutým termínem, jinak voucher propadá. Změnu lze provést max. 2×.
- Místo v kurzu je možné po domluvě přenechat další osobě.
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
Využijete pro:
Volný čas (Benefity Premium)
Volný čas (Edenred Benefits)
Volný čas FKSP (Edenred Benefits)
Jak funguje převod benefitních bodů?
Co sis uvařil, to si sněz. Tohle přísloví nezní vůbec špatně, co?
Vegetariánská kuchyně je dnes hodně oblíbená, a to nejen u vegetariánů, ale i u lidí, kteří rádi dbají na svůj životní styl. Máte pocit, že je vege kuchyně nuda? Nechte se vyvést z omylu na kurzu vegetariánského vaření v Restauraci Govinda, který je vhodný i pro úplné začátečníky!
Kuchař vám předvede, jak správně použít koření, zeleninu, luštěniny, obiloviny a mléko tak, abyste z nich vždycky vykouzlili opravdovou hostinu, na které si pochutná každý. Kurz je inspirován indickou kuchyní a ctí základní moudra staré duchovní kultury a zdravého životního stylu.
Co se na kurzu dozvíte?
- Jak uvařit dva základní hlavní chody – rýži a subji (zelenina) a tzv. indický eintopf neboli vše v jednom hrnci.
- Kofty (smažené zeleninové placičky)
- Kořeněnou raitu (zelenina v jogurtu)
- Domácí sýr – panýr
- Výrobu ghí
- Halvu – tradiční indický dezert
- Čatný – pálivý dip
Kurz a restauraci vede spolek Hare Krišna. Na kurzu nejde o víru, ale o pouhou radost z vaření v souladu s přírodou. Na konci kurzu si vychutnáte hostinu a můžete si nějakou ochutnávku odnést i domů. Kurz začíná vždy v 11 hodin.
