
4–6chodové degustační menu v centru Českého Krumlova pro jednu nebo dvě osoby
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 30. 4. 2025.
V ceně
4chodové degustační menu pro 1 osobu
- Studený předkrm: Lanýžový tatarák (80 g)
- Polévka: Bramborová (120 g)
- Hlavní chod: Iberijská vepřová panenka, špenát, bramborový nok s lanýži, vepřový jus, cibulové chutney (150 g)
- Dezert: Maková šiška Créme de Marrons (120 g)
- Rezervace: Předem na tel. 380 711 671, zároveň nahlaste kód voucheru.
- Jídlo s sebou: Tentokrát ne, pochutnáte si přímo v restauraci.
- Změna nebo zrušení rezervace je možná alespoň 24 hodin předem, jinak voucher propadá.
Alergeny vám sdělí na vyžádání obsluha.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 30. 4. 2025.
V ceně
4chodové degustační menu pro 2 osoby
- 2× studený předkrm: Lanýžový tatarák (à 80 g)
- 2× polévka: Bramborová (à 120 g)
- 2× hlavní chod: Iberijská vepřová panenka, špenát, bramborový nok s lanýži, vepřový jus, cibulové chutney (à 150 g)
- 2× dezert: Maková šiška Créme de Marrons (à 120 g)
- Rezervace: Předem na tel. 380 711 671, zároveň nahlaste kód voucheru.
- Jídlo s sebou: Tentokrát ne, pochutnáte si přímo v restauraci.
- Změna nebo zrušení rezervace je možná alespoň 24 hodin předem, jinak voucher propadá.
Alergeny vám sdělí na vyžádání obsluha.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 30. 4. 2025.
V ceně
6chodové degustační menu pro 1 osobu
- Amuse bouche: Kreveta, šafránové rizoto, brusinkové glazé (50 g)
- Studený předkrm: Carpaccio z chobotnice, bílý jogurt, koriandr, yuzu (80 g)
- Polévka: Cappuccino z kulajdy (80 g)
- Hlavní chod I.: Ballotin z nilského okouna, batátová espuma, humrová omáčka (120 g)
- Hlavní chod II.: Hovězí steak Madeira, brambory Anna (120 g)
- Dezert: Crépes Suzette (80 g)
- Rezervace: Předem na tel. 380 711 671, zároveň nahlaste kód voucheru.
- Jídlo s sebou: Tentokrát ne, pochutnáte si přímo v restauraci.
- Změna nebo zrušení rezervace je možná alespoň 24 hodin předem, jinak voucher propadá.
Alergeny vám sdělí na vyžádání obsluha.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 30. 4. 2025.
V ceně
6chodové degustační menu pro 1 osobu
- 2× amuse bouche: Kreveta, šafránové rizoto, brusinkové glazé (à 50 g)
- 2× studený předkrm: Carpaccio z chobotnice, bílý jogurt, koriandr, yuzu (à 80 g)
- 2× polévka: Cappuccino z kulajdy (à 80 g)
- 2× hlavní chod I.: Ballotin z nilského okouna, batátová espuma, humrová omáčka (à 120 g)
- 2× hlavní chod II.: Hovězí steak Madeira, brambory Anna (à 120 g)
- 2× dezert: Crépes Suzette (à 80 g)
- Rezervace: Předem na tel. 380 711 671, zároveň nahlaste kód voucheru.
- Jídlo s sebou: Tentokrát ne, pochutnáte si přímo v restauraci.
- Změna nebo zrušení rezervace je možná alespoň 24 hodin předem, jinak voucher propadá.
Alergeny vám sdělí na vyžádání obsluha.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Za co vděčíme Tolkienovi? Za elfštinu a přesvědčení, že na dvou snídaních – a tedy ani dvou hlavních chodech – není nic špatného.
Vyšperkujte svůj výlet Českým Krumlovem k dokonalosti a završte procházky městem, prohlídku zámku i návštěvu Otáčivého hlediště večeří v luxusní restauraci Lumièr v Hotelu Grand. Vchodové dveře restaurace objevíte v samotném centru města, konkrétně u náměstí Svornosti, kde leží i předzahrádka podniku.
Kuchaři Luboš Hindy a Monika Šmídová vám zprostředkují to nejlepší z české i světové gastronomie, a to vše pod taktovkou pana ředitele a šéfkuchaře v jedné osobě – Jakuba Šmídy. Jejich devízou je příprava ryb sladkovodních i mořských a výběrového hovězího masa, které pochází především z Jižní Ameriky a USA. Veškerá jídla vám budou připravovat s týmem excelentních pomocníků a pečlivě vyškolený personál vám je bude servírovat. V restauraci se též můžete setkat s hotelovým klavírním mistrem Zoltánem Vorošem, který je zde od středy do soboty. Restaurace je otevřená od pondělí do soboty, a to vždy od 12:00 až do 22:00. Přijďte si vychutnat atmosféru restaurace v doprovodu skvělého jídla a živé hudby. |
Co se bude servírovat? Těšit se můžete na boží degustační menu sestavené ze čtyř, nebo rovnou šesti chodů. V případě šestichodového menu se těšte na „jednohubku“ ze smažené krevety a šafránového rizota. Následuje lanýžový tatarák (4chodové menu) nebo carpaccio z chobotnice (6chodové menu). Chybět nebude ani polévka, pochutnáte si na bramboračce (4chodové menu) nebo cappuccinu z kulajdy (6chodové menu). Role hlavního chodu se dle zvolené varianty ujme iberijská vepřová panenka, ballotin z nilského okouna či hovězí steak. Celé stolování završíte sladkou tečkou.
Svůj stůl si rezervujte předem. Přijít můžete i se svou polovičkou nebo nejlepší kámoškou, s níž do Českého Krumlova vyrážíte – v nabídce najdete variantu pro dvě osoby. Na tomhle luxusním menu si však můžete pochutnat i „o samotě“, stačí sáhnout po voucheru pro jednoho.
Dobré vědět: Nápoje nejsou zahrnuty v ceně voucheru, objednáte si je na místě. Osvěžit se můžete míchaným drinkem nebo nealko nápojem, vyberou si i milovníci vína (v nápojovém lístku najdete Chardonnay, Pinot Grigio i prosecco) a pivaři.