Soukromý kurz výroby kváskového pečiva pro 1 až 2 osoby: upečte si bagety a chléb s žitným kvasem

4 999 Kč −20 % 3 999 Kč
Koupit
Pekařství PANEOLIT (kontakt) Brno - Střed (mapa) cca 300 km / 3 h 15 min
Počítáno autem z Semil.
Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Varianty podle vaší volby

Varianty podle vaší volby

Privátní kurz výroba kváskového pečiva pro 1 až 2 osoby:

  • Vedeno mistrem pekařem v opravdové pekárně na profesionálním zařízení
  • Základní teorie a výuka celého praktického procesu výroby kvasového pečiva dle místní receptury (výroba kvasu, mísení těsta, tvarování výrobků, sázení do pece)

Pečivo, které si sami upečete:

  • Tradiční francouzská baguette s pšeničným kvasem (10 ks)
  • Pšenično-žitný chléb Rohatý pecen s žitným kvasem (6 ks)

Místo kurzu: Pekařství PANEOLIT, Pekařská 74, 602 00 Brno

Termíny: vždy v úterý nebo ve čtvrtek od 12:00

Délka kurzu: cca 3 hodiny 

Omezení

  • Pouze pro osoby starší 16 let.
  • Pro rezervaci termínu podnik kontaktuje na e‑mail info@paneolit.com nebo telefon 725 832 302. 
  • Rezervaci můžete změnit 48 hodin před rezervovaným termínem. V případě změny rezervace méně než 48 hodin před domluveným termínem, nebo v případě, že se na termín nedostavíte, voucher propadá v plné výši bez nároku na refundaci. Termín lze změnit pouze jednou.
  • Voucher s rezervovaným termínem není možné stornovat ani refundovat.
  • Voucher bez termínu můžete stornovat v rámci zákonné 14denní lhůty, nebo po skončení platnosti voucheru refundovat podle platných pravidel.

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

4 999 Kč −20 % 3 999 Kč
4 999 Kč −20 % 3 999 Kč

Po tomto kurzu už vás domácí chleba nikdy nevypeče.

Přímo v pekárně a pod vedením profesionálního pekaře se totiž naučíte péct ty nejoblíbenější druhy kvasového pečiva. Domů si ponesete 6 pecnů pšenično-žitného chleba s žitným kvasem a 10 křupavých francouzských baget. Kurz je soukromý, pekař se bude věnovat jen vám. Na kurz přijďte sami nebo ve dvou.

Učit se budete na tom nejpříhodnějším místě, přímo v pekárně Paneolit, ještě k tomu na Pekařské ulici. Kromě teorie se naučíte i celý proces výroby kvasového pečiva dle místní receptury. Zjistíte, jak založit kvas a správně mísit těsto, naučíte se tvarovat pečivo a sázet ho do pece.

Kdy na kurz dorazit? Termíny jsou vždy v úterý nebo ve čtvrtek od 12 hodin, abyste měli pečivo tak akorát domů na večeři. Kurz trvá zhruba 3 hodiny

Nahoru