Valašská bašta pro 2 osoby: kyselice, koleno na pivu a borůvkový knedlík
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 30. 4. 2025.
V ceně
- 2× valašská kyselice s uzeným masem (à 0,3 l)
- 1× uzené koleno s kostí pečené na černém pivu (cca 1 kg)
- Hořčice, domácí křen, salát z kysaného zelí
- Čerstvý chléb z místní pekárny
- 2× borůvkový knedlík sypaný farmářským tvarohem, cukrem, skořicí a strouhaným perníkem a přelitý přepuštěným máslem (à 1 ks)
Omezení
- Ve všední dny je možné voucher uplatnit kdykoliv během otevírací doby, o víkendu a svátcích od 16:00.
- Rezervace: zavolejte alespoň 24 hod. předem na tel. 720 961 888 – při rezervaci nahlaste kód voucheru.
- Jídlo s sebou: tentokrát ne, tolik dobrot by se do krabiček nevešlo.
- Rezervaci můžete změnit 24 hodin před rezervovaným termínem. V případě změny rezervace méně než 24 hodin před domluveným termínem, nebo v případě, že se na termín nedostavíte, voucher propadá v plné výši bez nároku na refundaci. Termín lze změnit pouze jednou.
- Voucher s rezervovaným termínem není možné stornovat ani refundovat.
- Voucher bez termínu můžete stornovat v rámci zákonné 14denní lhůty, nebo po skončení platnosti voucheru refundovat podle platných pravidel.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Jak se na Valašsku říká: „Gdo si zmýšlá v jídle, rokú sa nedožije.“ Tak nezmýšlajte – a do pečených kolen U Janíka sa dajte!
Přijďte posedět do skvěle hodnocené valašské hospody U Janíka. Dáte si tu tradiční valaškou kyselici s uzeným masem a koleno pečené na černém pivu, ke kterému dostanete i domácí křen, salát z kysaného zelí a chléb z místní pekárny. A čím to vše zakončit? Život si osladíte borůvkovým knedlíkem s farmářským tvarohem a strouhaným perníkem.
A jistě si přiobjednejte i nějaké to pitivo z nápojového lístku – na čepu je Bernard a Pilsner Urquell, rádi vám tu připraví ale třeba i domácí limonádu.
O hospodě U Janíka
Přijměte pozvání do stylové valašské hospody U Janíka ve Frenštátu pod Radhoštěm v Trojanovicích v poetickém prostředí Horeček. Již od svého založení roku 1873 vybízí k příjemnému posezení pro místní i pocestné. Pokud uvažujete o malebném místě pro vaši svatbu, rodinnou oslavu, firemní nebo jinou společenskou akci, jste tu také vítáni. V teplém období máte možnost v restauraci využít venkovního posezení, zatímco neposedné děti mohou dovádět na udržovaném přírodním hřišti. V chladnějších časech vás zahřeje oheň v kamnech a teplá medovina.
Místní filozofií je zachovat genius loci místa s více než 140letou historií a dále jej rozvíjet v poctivém rodinném stylu s úctou k předkům a k zákazníkům. K tomu přispěla i celková rekonstrukce v první polovině roku 2017.
Hledáte, kam zajít na lahodný oběd či večeři ve Frenštátu? Tak to jste na správném místě. Připravují tu vždy čerstvá jídla z kvalitních surovin, převážně od menších lokálních dodavatelů, kteří jsou partnery hospody nebo i přáteli. Dbají tu na soulad s přírodou a starají se i o lesy a louky kolem. Stavte se si odpočinout, povyprávět s přáteli, s rodinou a pochutnat si na (nejen) valašské kuchyni.