





























































































Zkuste tohle sušené maso, to bude fakt žraso!
Ať už vyrážíte na výlet, nebo máte namířeno do práce, nesmí vám chybět svačinka plná bílkovin. Ochutnejte šťavnaté MO jerky a pořiďte si balíček, dva, nebo rovnou celou zásobu. Po tomhle sušeném masu a houbách se přímo utlučete.
Vyberete si hovězí či jelení jerky nebo krůtí či vepřový biltong. Tato pochoutka se vyrábí ručně a bez chemických látek – jen české maso a vyladěné koření. Nechybí ani bezmasá varianta v podobě hlívy ústřičné, žampionů a houby shiitake. V nabídce najdete mnoho příchutí. Co takhle česnek, chilli, mango & habanero nebo černé pivo, už se vám sbíhají sliny?
Jaký je rozdíl mezi jerky a biltongem?
Biltong je druh sušeného masa, jehož receptura pochází z Jižní Afriky. Na rozdíl od jerků se suší 60–90 dní při nižší teplotě. Krájí se až po usušení a má o něco masitější chuť. |


Sledujte náš příběh na…
Adresa pro případné vrácení zboží:
OrsReal s.r.o., Volárna 128, Roudno 792 01