Pětichodové menu s vepřovou panenkou i proseccem pro 2 osoby
Varianty podle vaší volby
Termín
Platnost do 31. 8. 2025.
V ceně
- 2× přípitek: prosecco (à 1 dcl)
- 2× amuse bouche: tvarohová pomazánka s bylinkami, rozpečená bagetka
- 2× předkrm: miniburger s trhaným kachním masem (à 70 g), jablkové chutney, polníček
- 2× polévka: hráškový krém s crème fraîche, nachos (à 0,3 l)
- 2× hlavní chod: zauzená vepřová panenka (à 200 g), omáčka ze sušených rajčat a baby špenátu, batátové hranolky
- 2× dezert: mrkvový dort s marakujou a domácí šlehačkou
- Rezervace: zavolejte alespoň 2 dny předem na tel. 739 809 372 nebo 733 714 487 – rovnou nahlaste kód voucheru.
- Jídlo s sebou: tentokrát ne, pochutnejte si přímo v restauraci.
- Rezervaci můžete změnit 48 hodin před rezervovaným termínem. V případě změny rezervace méně než 48 hodin před domluveným termínem, nebo v případě, že se na termín nedostavíte, voucher propadá v plné výši bez nároku na refundaci. Termín lze změnit pouze jednou.
- Voucher s rezervovaným termínem není možné stornovat ani refundovat.
- Voucher bez termínu můžete stornovat v rámci zákonné 14denní lhůty, nebo po skončení platnosti voucheru refundovat podle platných pravidel.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Dostat pětku ve škole, to nebylo nic moc. Za to dostat pětku v restauraci, to je jiná!
Pozvěte milou společnost do stylové restaurace U Vávry, kde kombinují moderní gastronomii s poctivou českou kuchyní, která jde ruku v ruce se skvělým pivem. Zdejší kuchaři se neustále vzdělávají, objevují nové chutě a kombinují je tak, aby šly s trendy světové kuchyně. Zakládají si na přípravě jídel z čerstvých surovin, především od místních dodavatelů, ale co není nezbytné, raději si udělají úplně sami.
Vás tu čeká pětichodové menu, které odstartuje sklenka prosecca a tvarohová pomazánka s bylinkami a bagetkou. Následovat bude předkrm v podobě miniburgeru s trhaným kachním masem a jako polévka hráškový krém. A co bude zlatý hřeb? V roli hlavního chodu se představí zauzená vepřová panenka s batátovými hranolky. A určitě si nechte místo i na sladkou tečku – milá obsluha vám přinese ještě mrkvový dort s marakujou a domácí šlehačkou.
Tip: Po hostině určitě nikam nespěchejte – navštivte spodní patro restaurace, které je designově řešeno jako pivnice s prvky dřeva a cihel. Osvěžíte se tu pivem Pilsner Urquell a Radegast.