Kdokoli vás s těmito žebry uvidí, vrhne na vás žebravý pohled.
A vy mu s klidem odpovíte, ať si koupí vlastní. O luxusní pečená žebra ze Zámecké růže se totiž nebudete chtít dělit. Připravovaná jsou metodou sous-vide, tedy při nižší teplotě a po dobu až 72 hodin. Takto dlouho pečené maso jen odpadává od kosti, je dokonale křehké a přitom stále krásně šťavnaté. K němu vám naservírují také čerstvě rozpečený chléb s česnekem, nakládanou zeleninu, křen a hořčici.
Zámecká restaurace patří k hotelu Belcredi v Brně-Líšni. Místní kuchyně je založena na kvalitních farmářských surovinách, posedíte v elegantním interiéru a k žebírkům si dáte i výtečné pivo. Na čepu mají Pilsner Urquell 12° nebo Radegast 10° a nechybí zde ani dobře zásobená vinotéka.